Магия с менструална кръв?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот ChaoS » 27 Окт 2005, 21:25

Ам... Ако е еднаква и не си достатъчно силен/на като характер или те поробват, или не ти обръщат внимание.
Трябва да можеш да им противостоиш по някакъв начин. Ако са тъмни-да си светлина и обратното, за да нямат твърде силен контакт с теб.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот vasago__ » 27 Окт 2005, 21:54

интересна тема....давайте ще я следя...
Allay Fortission Allynsen Roa!
Аватар
vasago__
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Druida » 28 Окт 2005, 14:26

Различна природа означава да си истински чист - вътрешно, външно, мисли, чувства, желания, действия.

Има хора, които поради изключително низшата си природа са близки до демоните или дори частично демонизирани, като след физическата им смърт се демонизират в още по-голяма степен.

Не казвам, че е най-добрата, но Свещената магия на Абрамелин мага дава много по въпроса.
Аватар
Druida
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 28 Окт 2005, 16:25

какво точно трябва да се разбира под 'демонизиране'? защото много от хората разбират под 'демон' различни неща.
и още един въпрос-може ли да дадеш малко инфо за тази система?
мерси :)
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 28 Окт 2005, 16:52

Druida написа:Не казвам, че е най-добрата, но Свещената магия на Абрамелин мага дава много по въпроса.

Тази книга е страхотна Джовани. Мисля, че някъде из форума преди време бе ставало дума за нея.
Не мислиш ли че е продължение на работата на Соломон или Енох?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Wizard » 28 Окт 2005, 17:39

damnameneus написа:.... Е, както жените слагат мензис, така мъжете правят същото със сперма, не остават по назад!!!

Странно, оставам с усещането, че повечето жени си мислят, че сложат ли част от менструалната си кръв - и хоп, всичко ще им е ОК!
Е дааа, ама нещата стоят съвсем не така просто. Най-елементарният пример, за който се досещам е - какво става, по-силно ли се ВЛЮБВА една жена в един мъж, когато.... (по-меко казно) са правили френска любов и тя ДОБРОВОЛНО е глътнала каквото трябва....
Е какво следва, да не би повече или по-малко да обичат, (ако изобщо става дума за любов) човека до себе си, или просто това е бил най-обикновен акт. Нещо като да отидеш и да си сипеш сок от кутията в хладилника...
Ето така става и когато БЕЗ необходимите ви знания давате от своята менструална кръв! Помислете над това и сами ще си отговорите на въпроса имали смисъл от менструално захранване, без да сте наясно какво правите.

Druido
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Melina » 28 Окт 2005, 18:47

Wizard поразителни примери даваш :) , много ме развеселиха :)
Съгласна съм с теб, абсолютно. И не само за менструалното захранване , а въобще. А за да си наясно какво вършиш е нужно и да имаш необходимите знания.
Нещо като : Да искаш. Да можеш. Да знаеш.
Аватар
Melina
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Druida » 28 Окт 2005, 20:03

Karim, Magiata na Abramelin Maga e naistina silna, no e za silni i otdadeni hora. T.e. ili stigash do krai ili ne se zahvashtash:)

Ti samata znaesh tova nai-dobre:))

Sorry za latinicata, no sum s presen windows i oshte niamam kachena kirilica.

Till_it_sleeps, demoniziran, spored men, vinagi oznachava edno - chovek, chiito izkliuchitelno nizh i egoistichen jivot go e dovel do pridobivane sled smurtta mu na demonska priroda. Ako sega me popitash kakva e sushnostta na demonskata priroda, shte ti otgovoria che e protivopolojnata na Angelskata. Sushtestvenoto e, che vsichki slujat na Drevnia po dni.

Magiata na Abramelin mojesh da ia prochetesh v knigata izdadena ot izdatelstvo Aratron.
Nai-obshto sistemata se sustoi v tova chrez post i molitva da pridobiesh imeto na Angelut ti hranitel, koito te nauchava na ostanaloto:)
Аватар
Druida
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 29 Окт 2005, 11:06

Тук нещата отиват към перверзийките :mrgreen:
Кой е Карим?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Persa » 29 Окт 2005, 12:29

Преди време ми беше попаднала тази книга. И при цялото си желание, което имах да я прочета, всеки път като я отворех, получавах болки в стомаха на 5-та минута.
Върнах я...
Не вярвам да е било внушение, но и не мога да си обясня какво е.....
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Druida » 29 Окт 2005, 16:49

Poison, kude vidia puk tochno v tozi forum perverziiki?:))) :P
Аватар
Druida
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот J\yHu4ka » 30 Окт 2005, 19:51

Persa , и аз не мисля че е било внушение .. и на мен ми се е случвало, не точно същото , просто някакво по- странно усещане , - с почти всички по-стари езотерични книги, които имаме у нас :roll: не знам защо така се получава , но мисля че донякъде е свързано с човека на когото е книгата , или който/които са я чели преди теб - със нови книги не се е получавало така icon_angel
Аватар
J\yHu4ka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот emanuela » 31 Окт 2005, 13:57

Чуй ме миличка. Не използвай тази магия. тя е много силна .Аз я направих и сега съжалявам. Човека е просто като луд и не ми дава грам лично пространство. А това винаги тежи и сега се питам дали си е заслужавало. Живота ми е кошмар. Следи всяка минута и секунда къде съм.
Аватар
emanuela
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 31 Окт 2005, 14:23

emanuela написа:Чуй ме миличка. Не използвай тази магия. тя е много силна .Аз я направих и сега съжалявам. Човека е просто като луд и не ми дава грам лично пространство. А това винаги тежи и сега се питам дали си е заслужавало. Живота ми е кошмар. Следи всяка минута и секунда къде съм.

Даааа хораааа, ето за токова нещо говоря постоянно и имено за такива последствия става дума.
Сега emanuela, не ти остава нищо друго, освен да направиш обратен ритуал, ако го знаеш разбира се. Добре е когато започнеш да чувстваш това задушаване, просто да развалиш това, което си сътворила. В противен случай нещата (проблемите) могат да се задълбочат и то с обратен ефект.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот night_girl » 31 Окт 2005, 15:59

И как се прави този обратен ритуал? confused2
Аватар
night_girl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 31 Окт 2005, 16:06

Poison написа:Тук нещата отиват към перверзийките :mrgreen:
Кой е Карим?

Едва ли има връзка с перверзия, все пак става дума за ритуали и влиянието на кръвта....
Карим не е Той. Това бе към мен, Пойзън. :wink:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Persa » 01 Ное 2005, 11:32

J\yHu4ka написа:Persa , и аз не мисля че е било внушение .. и на мен ми се е случвало, не точно същото , просто някакво по- странно усещане , - с почти всички по-стари езотерични книги, които имаме у нас :roll: не знам защо така се получава , но мисля че донякъде е свързано с човека на когото е книгата , или който/които са я чели преди теб - със нови книги не се е получавало така icon_angel

Права си, Луничка, тази книга я намерих и в ново издание, и не почувствах нищо странно. Но си мисля, че тогава проблема може да е бил и в мен - не бях подготвена да чета такива силни книги. Бях на вълна "сравнително религиознание", мистицизъм и т.н.

Колкото до привързване чак до степен да се наруши личното пространство, това може да стане и без магия, Емануела .... така че не си троши главата да съжаляваш - станалото, станало. Но е хубаво, че си си извадила поука. Аз лично съм против такива обвързващи ритуали. Но,наистина, направи обратен ритуал - така ще освободиш и себе си, и него. Аз лично не знам такъв, за което съжалявам.
Поздрав
Последна промяна Persa на 01 Ное 2005, 11:34, променена общо 1 път
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vrania Volosia » 01 Ное 2005, 11:32

Това с любовната магия с мензис, баба ми го е правила, като я е инжектирала в шоколадова бонбона! И ми сподели, че действала безотказно до смъртта му. Единственото условие е човека да има симпатий към теб :)
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 01 Ное 2005, 12:10

Vrania Volosia написа:Това с любовната магия с мензис, баба ми го е правила, като я е инжектирала в шоколадова бонбона! И ми сподели, че действала безотказно до смъртта му. Единственото условие е човека да има симпатий към теб :)

....Мерси :) вече ще знам да не ям шоколадови бонбони... :mrgreen: особено ако ми ги предлага от вечица
"БУАААА!!"
"БЪВ!!"
"БЪЛВОЧ!!!".....
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот debika » 01 Ное 2005, 12:19

а какъв е ритуалът за разваляне на такава магия никой не спомена
Аватар
debika
Модератор