Ам... Ако е еднаква и не си достатъчно силен/на като характер или те поробват, или не ти обръщат внимание.
Трябва да можеш да им противостоиш по някакъв начин. Ако са тъмни-да си светлина и обратното, за да нямат твърде силен контакт с теб.
Модератор: Nemezius
Druida написа:Не казвам, че е най-добрата, но Свещената магия на Абрамелин мага дава много по въпроса.
damnameneus написа:.... Е, както жените слагат мензис, така мъжете правят същото със сперма, не остават по назад!!!
emanuela написа:Чуй ме миличка. Не използвай тази магия. тя е много силна .Аз я направих и сега съжалявам. Човека е просто като луд и не ми дава грам лично пространство. А това винаги тежи и сега се питам дали си е заслужавало. Живота ми е кошмар. Следи всяка минута и секунда къде съм.
Poison написа:Тук нещата отиват към перверзийките![]()
Кой е Карим?
J\yHu4ka написа:Persa , и аз не мисля че е било внушение .. и на мен ми се е случвало, не точно същото , просто някакво по- странно усещане , - с почти всички по-стари езотерични книги, които имаме у насне знам защо така се получава , но мисля че донякъде е свързано с човека на когото е книгата , или който/които са я чели преди теб - със нови книги не се е получавало така
Vrania Volosia написа:Това с любовната магия с мензис, баба ми го е правила, като я е инжектирала в шоколадова бонбона! И ми сподели, че действала безотказно до смъртта му. Единственото условие е човека да има симпатий към теб