puntina написа:Защо да се опитва да решава това с магии?! Защо всички прибягвате към магията,когато имате проблем,проблемите се разрешават и с разговор. Поговори си с тази твоя приятелка,не виждаш ли,че явно ,когато вижда ,че те дразни й е добре,ако ти не се дразниш от това,което тя прави,ще й писне. Освен това,що за приятелка може да ти бъде човек като нея?! Това поведение е на деца в 3-ти - 4-ти клас,а не на голям човек,толкова ли се е унизила. Светни я по този въпрос. Мирно и тихо прекратете отношенията си,обясни й причината,кажи й ,че се е издънила,че си мислила да се събереш с нея,да й простиш,но след всичко това,трябва просто да съжалява. Ако не изчезне от живота ти,ще ти дам магия за прекратяване на отношенията. И не се ядосвай,няма смиосъл,излишно е!
Хора, защо понякога не осъзнаете, че при проблемни отношения, когато се налага направата на магия и ритуал за защита или отстраняване, ОТДАВНА, АМА МНОГО ОТДАВНА е преминат прагът на физическа, емоционална и всякакъв друг вид търпимост. Какви са тези съвети от рода на: "Ама опитай се да поговориш човешки с нея.....опитай се да си разкриеш картите и т.н." Не, няма такова нещо на определен етап на отношенията. Това вече е минало. Да, било е възможно, но със с8игурност вече не е. Така че, ако ще й дадете магия, дайте и я и толкова.
Извинете ме за тона, че съм токова рязка, но имам личен повод да е така. Съпричастна съм с подобен проблем и сама зная на каква фаза се намирам. Или намирам магия за отстраняване или не се занимавам с глупости и излишни унизителни разговори с човек, който само ме е наранявал. Точка по това.
В една моя любима книга авторката беше споделила нещо от личния си опит с такива магии - тя казваше, че ако дори след седмица или месец отношенията с някой зложелател не се изглаждат, тогава наистина е време за намеса по такъв начин /имам предвид магия за отмъщение или отстраняване/. Няма как да се оправдае душевният дискомфорт в продължение на месеци, дори години. Разберете го най-после.
Едва ли има човек в този форум, който да е в състояние да търпи подобен дразнител и всеки ден да медитира и да си втълпява позитивни мисли, че всико, което се случва се случва за добро и има смисъл да се търпи.