Имам проблем помогмете ми

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Enforcer » 19 Ное 2007, 06:16

numi написа:Здравейте имам голям проблем Имам чувството че на моя приятел му е направена магия за д не бъде с мен и не точно с мен а да не се задържа при една жена.Аз виждам че той ма желание да сме заедно и ме търси но нещо му пречи някаква сила.Бих искала да ми кажете някоя магия за да се върне при мен.

Мисля, че най-лесно за теб Нуми ще бъде да пробваш мантричния метод.
Не е необходимо навлизане в гнозис и прочие. (Виж "Част Втора ЗВУКОВ СИГИЛ")
линк
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Enforcer » 19 Ное 2007, 06:19

galina_dim написа:1. Пак чисто физически ако пуснеш олито от високо и при изливането му близне дъното на съда, шансовете да остане там капчица зависят силно от това съда дали ще е стъклен или пластмасов. Тъй че тестът съкс.

Доколкото си спомням лекциите по физика нещата не изглеждат съвсем така. 8)
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 19 Ное 2007, 21:01

Абе на лекции по физика не съм била, обаче практически нещата стоят точно както ги описах. Не ми вярвай, просто пробвай...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mandragora~Scream » 13 Сеп 2008, 17:32

И в крайна сметка, адекватен съвет на момичето никой не даде...
Това, че любовната магия не поражда любов, а само страст и физическо привличане, всички го знаем (надявам се)...Но определено не е приятно да гледаш как любимият ти човек се държи като зомби и да се успокояваш с това че "ако има чувства към теб, ще се върне".

Защото любовната магия може да се подновява и някои хора нямат нищо против да живеят със зомбита, стита да ги "имат". Да, това е егоизъм, не е любов, но хората го правят и все по- често се случва...като гледам темите.

Вместо "съветите" (ако така могат да се нарекат нападките ви), дайте нещо полезно за разваляне на любовна магия, защото всеки има право да се защити. Даже и приятелят й да няма магия, е добре да има поне един ритуал в темата.

До numi:аз също мисля, че е по- добре вместо да му правиш нова, да изчистиш старата (логично)...ако все пак някой благоволи да постне ритуал, но не влагай напразни надежди. Това е MagicGate все пак, нали не искаш да убиваш някого, а само да се бориш за любовта си, ще е много странно, ако някой ти помогне :?
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anuel » 13 Сеп 2008, 17:51

Според мен тази магия все още съществува и не е развалена...
Също така според мен се касае за двойна магия...
Аз ще се опитам да я разваля от растояние (удава ми се да го направя чрез сервиторите си) ! Макар, че е минало много време все пак.
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор