Здравейте моля ви за помощ.Вчера намерих целофан с надпис лъки бой на него сгънат и завързан със син конец който бе завързан за тръбата на радиатора в хола,намирам билети за транспорт на пода които преди малко съм махнал също така намерих и завързани на възел връзките на дясната ми маратонка но не една за друга а за самите тях ,знам че сестра ми е направила тези неща но съм объркан и незнам каво да правя.Почти цяла зима боледувах и имах влошено здраве и съм сигурен че се дължи на това. А сега малко факти и история :аз съм на 18години (почти 19)сестра ми ена 26 ние по принцип не сме в добри отношения даже от доста време не си говорим и от няколко години се държи странно.До преди няколко месеца намирах непрекъснато и навсякъде косми от косата й намирам и ножове сочещи с острието към мивката знам че звучи странно и глупаво но това е някаква символика и опит за въздействие.Сестра ми работи като медицинска сестра има личен живот но не ме обича особено.Аз не си спомням да съм ял от оня луки бой но със сигурност не съм го купувал.С родителите ми сме горе-дулу в добри отношения.Аз искам да следвам в пловди а живея в софия но сестра ми не знае за мойте намерения и не мисля че иска да ме предпази да не отида там защото не е в нейна полза,а напротив тя иска точно това да се махна вкъщи и за това може би са смачканите билети на пода -за да отпътувам.По принцип звучи ненормално и е но е факт че собствената ми сестра се опитва да ми прави магии както написах в предишния пост тя чете книги за окултните науки,магии и въздействието върху хората.Билетите не са мои.Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете и вземете отношение по въпроса.
ПС:преместих темета тук защото в този расдел и е мястото