моля за помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот james » 17 Юли 2006, 15:32

Моля, някой може ли да ми помогне! Имам чувството, че над семейството ми тегне проклятие! Постоянно ни се случват нещастия, а последния месец се случиха следните неща: баща ми се разболя (изглежда много зле, изследванията показват, че е здрав), майка ми също не е много добре, сестра ми се раздели с приятеля си, с който са заедно от десетина години и всички мислеха, че всеки момент ще се оженят, а на всичко отгоре има възможност, поради някакви неуредици при закупуването, да загубим и къщата си. Всичко това едно след друго! Трябва да поясня, че никога не ни е вървяло особено и винаги съм имал чувството, че нещо не е наред, но сега вече положението стана нетърпимо! Моля някой ако може да ми помогне или да ми даде съвет.
Аватар
james

Мнениеот alistar » 17 Юли 2006, 18:17

Джеймс,разбирам как се чувстваш и ти съчувствам,но аз не мога да помогна...Ще ти дам съвет обаче...Разгледай внимателно форума-чети много и така ще откриеш подходящият човек,който да ти помогне.Друг съвет не мога да ти дам. Остави сърцето да те води....Успех!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wanda » 18 Юли 2006, 14:33

Ами да ти кажа... На всеки може да се случи... Но мисля, че има няколко варианта... ще ти кажа два от тях...

Единия... да отидеш на една от прочутите "врачки"... не се знае кокмо ще ти иска за "развалянето" на магията... и изобщо не се знае дали ще направи нещо по въпроса...

Втория... Да призовеш своя ангел-хранител, за да пази домът ти... Навсякъде можеш да намериш информация, как да го призовеш... :wink:
Аватар
Wanda
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор