Изяжда ме отвътре,гризе и не спира,все едно са ми го откраднали,а като го видя не мога да го имам.Става въпрос за бившия ми приятел,а и неговата приятелка.Постоянно мисля за тях,при мисълта и ми се свива корема-гадно е,все едно тая ми е откраднала част от душата,стиснала я е здраво и не иска да ми я пусне.Знам,че между него и мен няма да има нищо повече,въпреки че искам...
Не искам да правя магии за любов и др.такива-искам просто да се отърва от НЕГО и нея(от нея,защото се опитва по всякакъв начин да ми покаже,че тя е вече с него...)
Тук намерих един ритуал : за освобождаване от робство или зависимост!...
"
[align=center]Нужно ви е да имате голям кураж за да изпълните това.Трябва
да признаете че сте зависим/а от някого или нещо,да осъзна
ете факта и да сте готови да си искате свободата.Трябва ви
бяла свещ и листа от роза.Свещта се намазва със подхо
дящо масло и се прави кръг от розовите листа.Те се асоциират
със Богинята Майка(спомнете си "Шифъра на Леонардо" и други
подобни истории ).Този ритуал ще призове силите на Майката,
която ще ви помогне да се освободите от бремето,което носите
и да придобиете силата да се освободите.
Използвайте заклинание.Започнете да го изговаряте бавно,тихо,
после все по-бързо и по-силно.Нека нищо не безпокои работата ви.
Запалената свещ извиква във вас чувство на кураж и увереност.
Помолете за подкрепа и напътствие.Визуализирайте вашето освобож
дение и желания резултат.Гледайте в пламъка и усетете вашата ау
ра и енергия как става все по-светла и огнена,повече от пламъка и изгаря всички окови."[/align]
....обаче,не знам какво заклинание да ползвам.
Излишно е да пиша,че ще се радвам някой ако сподели заклинание,или нещо подобно за случая.
Супер егоистично май звучи всичко...не знам,чувството ми за собственост ли е прекалено или...
Мина вече година,а чувства и всичко останало си е както преди(при мен),а на всичкото отгоре си имам човек до себе си...все едно живея два живота...Разкъсвам се между минало,настояще и бъдеще...В един момент си казвам,че прощавам,забравям и всичко остава в миналото,но като ги видя и се побърквам...

10х предварително