Искам само да помогна

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот albena » 17 Май 2007, 06:58

Здравейте.
Не знам дали е много правилно да пиша и да моля за съвет,но не знам какво да правя.
Много обичам един човек,и той ме обича(не искам някакви ритуали за любов,не ме разбирайте погрешно),но напоследък започна да се държи много странно,избягва ме и тн,говорих с него много пъти,но се стига само до караници.Прави абсолютни глупости,които никога не е правел.Искам само да му помогна,а не знам как.Искам да го накарам да проумее,че не е избрал правилната посока и че като бяга от действителността няма да се спаси.Може би не трябва да се меся в живота му, но виждам, че се измъчва.Може би и аз не използвам правилния метод,може да не съм права,но не знам вече какво да правя.Търся начин да открия кое е правилното.Ако някой може да ми помогне (колкото и объркан да изглежда този постинг), нека да пише.
Аватар
albena

Мнениеот B-L-O-T » 17 Май 2007, 07:44

Стига с тия примитивни схващания за Правилното и Неправилното . Стига с тия намеси . Форума се задръсти от такива проблемчета . Вместо при всяко проблемче да пишете за отговор вземете и хванете основното . Като схвнете основното тогава няма да питате такива глупави въпроси които се явяват някакви невероятно отдалечени периферия . Това че си написала че не търсиш ритуал за любов не променя нищо и не те застрахова .
Тези постове ми приличат доста на строежа на дна сграда . Вие питате какъв паркет да си сложите без да се интересувате от това как да се издигне сградата . И когато ви го каже някой това вие му отговаряте с "добре де ама ми кажи какъв паркет да си сложа?" .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот albena » 17 Май 2007, 08:10

Ми добре,благодаря,глупава съм.Ние,непросветените,нямаме право да питаме нищо,защото знаещите като вас са къде-къде по-навътре.Ебаси отговора.Аз съм един объркан човек,който се опитва да намери някакъв отговор и да види дали не бърка.Хах,направо е смешно.

Благодаря много за помощта.Моля темата да бъде изтрита!
Аватар
albena

Мнениеот ilusia » 17 Май 2007, 08:43

Албена , не се обиждай , до колкото разбрах поста на B-L-O-T той просто се опитва да ти каже , че не е в твоите възможности да определиш кое е "правилният път" за човека до теб. Просто защото всеки път е личен избор на човек.
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 17 Май 2007, 09:55

Аз в моите постове не изхождам от позиции на "вещите" . Не говоря за спиритични умения . . . Дори може да се нарече философия въпреки че не ми допада много защото и философията е ограничено нещо . Имаше едно нещо в индия което е почти еквивалент на думата "философиа" но това са второсетепенни неща . Добър маг (вещ) със съзнанието на средностатистичен човек в днешно време е невъзможно . А това за което говоря почти никой не говори а е адски важно за успеха на всеки , за един по добър живот ако щеш . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Unforgetable » 17 Май 2007, 09:57

Не ти трябва магия за нещо, което можеш да направиш и сама. Щом толкова държиш на него ще намериш начин да поговорите така, че да го убедиш, че правилната посока е друга. Опитай без магия. Не се отказвай след първия опит. Опитай пак, и пак. И ако до 5 пъти нищо не стане (но не ги пропилявай, а се стегни!) ни пиши пак.
Успех!
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 17 Май 2007, 10:00

Няма правилно и неправилно . Това ние си ги измисляме . Но Албена - ако за него това което прави е правилно а за теб не е и искаш да го промениш според твоите идеали за "правилно" не те ли прави една "Кучка" ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот albena » 17 Май 2007, 11:36

Говорила съм много пъти с тоя човек,опитвам се да му покажа колко бърка понеже прави тъпи неща.Опитвам се да оправя нещата,защото обвинява мен за всичко.А и вече не говори с мен.Държи се отвратително с всички,вече никой не иска да общува с него и се занимава с хора,дето ... Както и да е.Като пуснах темата,не я пуснах с намерение да му правя магия или нещо такова,не знам и аз каква ми беше целта.Сигурно единственото нещо ,което ми остава, е да се надявам да е добре и да се опитам да му простя и нещата, които ми стори.
Аватар
albena

Мнениеот n0angel0s » 17 Май 2007, 13:29

Здрасти Албена,

защо не му дадеш малко време да си помисли.. може би има нещо, което да го торнози и да не желае да сподели..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор