Това магия ли е?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот mitov97 » 21 Яну 2008, 09:17

Привет!
Имам един въпрос,защото за първи път се сблъсквам с такова нещо. Значи на дръжката на вратата на апартамента, в който живея намерих една торбичка със ръкавици вътре. ръкавиците мисля, че бяха дамски и бяха относително старички. Не съм 100% сигурен, защото не посмях да бръкна в торбата. Та въпроса ми е дали е магия това и ако да какво цели човекът, който я е направил. Благодаря ви предварително!
Аватар
mitov97

Мнениеот venus » 21 Яну 2008, 09:44

Би могло да бъде, но не е задължително.
На дръжката отвън или отвътре? Попита ли жените, с които живееш?
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mitov97 » 21 Яну 2008, 11:40

От външната страна. Иначе единствената жена в къща ми е майка ми, даже тя първа видя торбичката. Може да прозвучи странно или може би тъпо, но като погледнах в торбичката ме побиха някакви тръпки, беше много странно и дори малко страшно, въпреки че аз по принцип не вярвам в магии!
Аватар
mitov97

Мнениеот Shedinko » 21 Яну 2008, 16:23

mitov97 смятах да не отговарям ..ама като е тръгнало ...Така ..живееш в апартамент следователно и блок да кажем минимум 6-7 етажа предполага се че сте минимум 2-3 апартамента на етаж,което ни навежда на мисълта че може някой да ги е изгубил и съвестен съсед да ги е сложил на видно място ,според зависи ако са били паднали до вашата врата е възможно "съвестния съсед " да си е помислил ,че са ваши или на ваши гости. Колкото до побиването на тръпки ,ами да като се замисля че пипам нещо старо и мръсно и мен ме побиват тръпки ,ела да видиш как изтръпвам когато трябва да се извадят космите от канала ..бррр.... ;) споко не всичко е магия
С Уважение (заради по грубо звучащото писание 8) )
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот venus » 21 Яну 2008, 18:44

Не е ясно дали е магия, но ако започнат да се случват странни неща, не губи време.
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот mitov97 » 22 Яну 2008, 07:25

Ами искаше ми се да е вярно това със съседа, но за съжаление съм 99% че не са съседи, защото в кооперацията има 6 апартамента, като в 2 от тях живеят едни разглезени милионери, които почти не се прибират, третия е на един, който идва 1-2 пъти в седмицата с разни девойки, а другите съседи ги попитах и те ми казаха, че не знаят за какво става въпрос, не вярвам да лъжат, защото се познаваме повече от добре.
А и тръпките ме побиха когато ги видях ръкавиците. аз изобщо не бърках в торбата, гнус ме беше! Но се надявам да сте прави. Иначе идея си няматe как искам да разбера (ако е магия естествено) кой го е направил и какво е целял :) направо земята ще изровя от любопитство!
Аватар
mitov97

Мнениеот avanabil » 22 Яну 2008, 10:01

mitov97 написа:Ами искаше ми се да е вярно това със съседа, но за съжаление съм 99% че не са съседи, защото в кооперацията има 6 апартамента, като в 2 от тях живеят едни разглезени милионери, които почти не се прибират, третия е на един, който идва 1-2 пъти в седмицата с разни девойки, а другите съседи ги попитах и те ми казаха, че не знаят за какво става въпрос, не вярвам да лъжат, защото се познаваме повече от добре.
А и тръпките ме побиха когато ги видях ръкавиците. аз изобщо не бърках в торбата, гнус ме беше! Но се надявам да сте прави. Иначе идея си няматe как искам да разбера (ако е магия естествено) кой го е направил и какво е целял :) направо земята ще изровя от любопитство!

Трудно е да се каже, дали става въпрос за магия при така изложените начални данни. По принцип всичко може да се постигне по този начин /чрез магия/ - както всяване на раздори в семейството, влошаване на финансовото и здравословно състояние, "мятане на любовни примки" - въобще куп неща. Не се настройвай предварително. Бъди внимателен и наблюдавай последващите събития. Побиват те тръпки? Ами имай предвид, че понякога при магиите могат да се използват твърде изящни и луксозни вещи - такива, че веднага, без да усетиш вече ще си ги взел в ръка....примерно, захвърлено позлатено колие или нещо подобно. Казвам всичко в кръга на информацията, с която разполагам до момента.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот ilusia » 22 Яну 2008, 13:37

Какво направи с торбата
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот mitov97 » 22 Яну 2008, 20:02

Благодаря на всички ви за помоща!
Иначе торбата баща ми я е изхвърлил във варела!
Аватар
mitov97

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор