Баба ми и дядо ми живеят в къща заедно с вуйчо ми, жена му и братовчед ми. Баба ми преживя инфаркт преди една година и от тогава се страхува постоянно "да не и се случи нещо"....Заради този и страх е отишла на скоро да и леят куршум. Жената й казала доста неща. Едното е, че от дясната страна на вратата е имало излято нещо,което не е било предназначено за нея, но тя го е настъпала, макар и само с единия крак.Последвалото я връхлетяло като "ракета"(инфарктът?!?!?!) по думите на женицата. Била на легло дълго време и т.н. -все неща,които са си се случили...
Идея имам кой би направил подобно нещо, но тази, която е ляла куршума й е казала, че не било за нея....което не се връзва с мойта теорийка.....

Та искам да попитам какво е най-удачно да се направи в този случай за да се изчисти подобно негативно влияние....щото не дай си боже може през това нещо да мине и човека,за когото е предназначено....и много ще станат жертвите ....пък аз нямам къде да крия труповете вече

Надявам се да имате предложение как да се справя със ситуацията...Благодаря предварително