Не знам вече дали да вярвам

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот luna98 » 04 Мар 2008, 19:43

Здравеите,проблема ми е следния:омъжена съм от 3 години в градче в което никои не ме познава,но една жена твърди ,че постояно някои ме зарежда с магия за раздяла със съпруга ми.Разваля ми магията,склонна съм да й вярвам защото имам съмнения в една жена,но защо иска да ми помага и никога не ми взема пари.Та въпроса ми е следния как мога сама да си помогна icon_sleeping
Благодаря ви :wink:
Аватар
luna98

Мнениеот luna98 » 04 Мар 2008, 20:01

Искам да добовя,че днес и занесох една чанта с подаръци от няколко жени в които се съмнявам и като хвана една блуза цялата се разтресе. Каза,че там е магията,разва ли я но казва ,че ме зарежда и без подаръци и няма да ме остави на мира тази въпросната и вече незнам какво да правя,а не мага да ходя да ме чисти всяка седмица.
Аватар
luna98

Мнениеот Magic_Soul » 04 Мар 2008, 20:17

ами във форума има доста полезни неща разрови се, а ако и това не помогне опитай се да говориш с тази жена понякога това е най-доброто решение опитай се да узнаеш защо го прави ?
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ~Talyn~ » 04 Мар 2008, 21:03

имаше едно арабско заклинание,което наскоро го побликуваха,кадето можеш да разбереш кой ти прави магия и да я спреш.пробвай него ама изисква много време! А,намерих го ето:

За разваляне на черна магия и разбиране на извършителя

Ако подозирате, че сте под влиянието на черна магия или негативни енергии, особено за арабски магии, може да използвате следния метод
за развалянето им. Преди да си легнете да спите кажете 8 пъти Сура Инфитар от Корана:

“Бисмиллах хир рахман нир рахиим
Изас самааун фатарат
Уа изал кауакибун тасарат
Уа изал бихару фудж джират
Уа изал кубоору бу сират
Алимат нафсум ма кад даматуа акх кхарат
Йа айу хал инсану ма гхар рака би рабби кал кариим
Ал лазии кхалака ка фа сал уака фа адалак
Фий ай йеесура тим ма ша а рак кабак
Кал лабал ту каз зибууна бид диин
Уа ин на алайкум ла хафизиин
Кира ман ка тибиин
Йа ламууна ма таф алуун
Ин нал абрара ла фии наиим
Уа ин налфудж джара ла фии джахиим
Йаслау наха йалмад диин
Уа ма хум анха би гхаайбиин
Уа ма адра ка ма йалмуд диин
Сумма ма адра ка ма йалмуд диин
Йалма ла тамлику нафсул ли нафсин шхаий ан уал амру йалма изил лиллах

Правете това всяка вечер в продължение на 11 дена преди да си легнете и се помолете всяко зло което е изпратено срещу вас да бъде отпратено, а злосторника да се разкрие пред вас в съня ви. Ако след11-я ден не ви се разкрие нищо, то тогава няма опасност. Ако обаче срещу вас е насочено някаква магия, тя ще ви бъде разкрита в съня, както и извършителят, а негативните влияния ще бъдат унищожени.
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 04 Мар 2008, 22:34

luna98 написа:Здравеите,проблема ми е следния:омъжена съм от 3 години в градче в което никои не ме познава,но една жена твърди ,че постояно някои ме зарежда с магия за раздяла със съпруга ми.Разваля ми магията,склонна съм да й вярвам защото имам съмнения в една жена,но защо иска да ми помага и никога не ми взема пари.Та въпроса ми е следния как мога сама да си помогна icon_sleeping
Благодаря ви :wink:

Луна98, ако не наблюдаваш нищо смущаващо в семейните си отношения и единственото ти притеснение опира до това, което си чула /че вероятно имаш магия/, просто спри - спри да ходиш при тази "мила женица, която чистосърдечно ти "оказва помощ", спри да събираш "веществени доказателства" и други такива!
По този начин попадаш в един водовъртеж от страхове, съмнения, психози и всякакви възможни негативни мисли и именно те ще отключат проблемни ситуации на всички нива от живота ти... Нали не желаеш това да се случи?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот ultramarin » 05 Мар 2008, 08:33

Право думаш, аванабил!

Човек като казва че нещо е зле, това може да е по много причини, няма как да разберем дали наистина е толкова добър колкото казва... а ако действията и думите му ни ПЛАШАТ - определено нещо не е наред в отношенията ни с тоя човек! Ако наистина ти желаят доброто, няма да те плашат, а ще те успокояват! Защото твоят страх те прави уязвима за влияния - волята да се бориш ти дават силата да устоиш на всякакви заклинания, магии, уроки и т.н. Това е причината едно дете да е по-застрашено - няма как да му обясниш, че трябва да ПОИСКА ДА СТАНЕ НЕУЯЗВИМО... а това е което те съветвам да направиш, Луна98!

спри да слушаш какво ти казват други, посгледни сама какви са ти отношенията със съпруга - това е място където друг няма право да се меси! Особено доброжелател! Особено друга жена! Каквото и да казва! Древната египетска поговорка казва, че Изида(египетската Богородица) ВИНАГИ дава няжната сила на Жената-съпруга, която трябва да пази семейното огнище... помисли над това, и се заслушай в самата себе си - ти ИМАШ СИЛАТА! За какво ти е друга жена да ти казва, че ти си жена на мъжа си - това е така, докато ти се чувсташ такава!

И няколко неща които можеш да направиш, ако искаш да придобиеш повече Вяра в себе си и Увереност във Силата на Волята си! Ти вече ги имаш - просто трябва да го признауш пред себе си! И така, техниките:

1.
Една осветена иконка на Богородица, сложена на/над/до/пред/зад входната врата, върши чудесна работа, ако редовно и се Молиш. В случая е достатъчно всеки път когато я погледнеш да БЛАГОДАРИШ за ДОБРОТО СЕМЕЙСТВО С КОЕТО ТЕ Е ДАРИЛА!

2.
возвъри една тенджера вода(около 2-3 литра са достатъчни) на централното огнище в дома си(ако имате повече от една печка, на най-ползваната, при повече котлони - на най-ползвания или най-големия, което те вдъхновява повече, ти избираш). подсоли водата с думите/мислите(няма нужда да говориш, важното е да Искаш това което ще камваш/мислиш): "във врящия съд/казан/тенджера на живота на тоя дом нека вкусът на радоста на живота винаги присъства" (солта е дъблок символ - СЛУЧАЙНО распиляна се приема за лоша поличба, обаче СЪЗНАТЕЛНО посипаната е концентратор на твоята воля)

сега лисни врялата вода пред входа или в коридора/антре и кажи нещо от рода "с вряла вода да се попарят лошите мисли, с лисната вода пречистена да се измие домът ми, стена от огнена пара да пази дома," и т.н. в тоя дух всякакви неща може да нареждаш - вие жените сте дарени с умението да нареждате :) ползвай въображението си, може да лискаш няколко пъти и да повтаряш, за засилване на ефекта...

после попий грижливо водата, като може пак да нареждаш(забележи смисъла: нареждам - заповядвам, говоря пак и пак, заповядвам отново и отново, редя, подреждам) примертно "измивам боклука, правя дома чист, нека през входа ми влиза само чистото, боклука няма място в тоя дом" (единственото изискване към баенето е да избягваш частичката "не", всичко друго нека ти идва отвътре, като може и предварително да го измислиш, запишеш и научиш)

icon_flowerface силата е в теб, Луна98! Действай смело и вярвай първо на СЕБЕ СИ!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Neter-Kua » 05 Мар 2008, 10:20

Автоматично причислявам темата към тези от рода на "Вчера си изпуснах четката за зъби,мисля че някой ми е направил магия".Мисля че хората които се интересуват от магия или се опитват да обяснят ефектите от нея в собствения си живот би трябвало да подплатят този свой нинтерес с практикуването на повече интелектуални дейности-игра на Шах,Го,решаване на логически задачи,кръстословици Судоку и т.н.Трудно ми е да си представя, че един добър шахматист ще изпадне в паника от думите на някаква леля която твърди че някой иска да го разведе,използвайки магия.На въпроса ти конкретно: Обърни се към интелекта си,забрави за нещата които са възхитителни за ума и които придават по шарен вид на скучното и безсмислено ежедневие-потърси разума. Даян Форчън дава уникално и неповторимо по своята простота и ефективност обяснение за това какъв трябва да е подхода ни към тези които се опитват да се месят в живота ни с определени средства:

"There is nothing in this world or the next that a hypnotist can do with the person who keeps his nerve and won't pay attention"
I will create as I speak.
Аватар
Neter-Kua
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот luna98 » 05 Мар 2008, 10:47

icon_flowerface благодаря ви за подкрепата,няма да мисля повече за това,че някои се опитва да ми навреди.Само искам да добавя,че сам вярваща и рисувам икони(това съм завършила) И ПО ПРИНЦИП НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОДДАВАМ НА ТАКИВА МАНИПУЛАЦИИ но някак си ме достраша за семеиството ми.Искам да ви попитам във форума четох че за предпазване на къщата от зли очи да се нарисува на дъсчица петел,слънце и мишка и да се сложи на видно място дали да го направя? icon_eusa_dance
Аватар
luna98

Мнениеот ultramarin » 05 Мар 2008, 11:36

няма трубва и не трябва - има станало или не ;) Всичко е станало, защото така е било нужно з атеб, за твоето израстване - и РАЗБИРА СЕ: прави всичко което счетеш за нужно, което ще те накара да се чувстваш добре!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот sasho 142 » 05 Мар 2008, 11:40

Neter-Kua написа:Автоматично причислявам темата към тези от рода на "Вчера си изпуснах четката за зъби,мисля че някой ми е направил магия".Мисля че хората които се интересуват от магия или се опитват да обяснят ефектите от нея в собствения си живот би трябвало да подплатят този свой нинтерес с практикуването на повече интелектуални дейности-игра на Шах,Го,решаване на логически задачи,кръстословици Судоку и т.н.Трудно ми е да си представя, че един добър шахматист ще изпадне в паника от думите на някаква леля която твърди че някой иска да го разведе,използвайки магия.На въпроса ти конкретно: Обърни се към интелекта си,забрави за нещата които са възхитителни за ума и които придават по шарен вид на скучното и безсмислено ежедневие-потърси разума. Даян Форчън дава уникално и неповторимо по своята простота и ефективност обяснение за това какъв трябва да е подхода ни към тези които се опитват да се месят в живота ни с определени средства:

"There is nothing in this world or the next that a hypnotist can do with the person who keeps his nerve and won't pay attention"

icon_eusa_clap icon_eusa_clap icon_eusa_clap Това с четката за зъби е много... показателно.Не умаловажавам проблема ти, но е смешно как хората приемат всичко за магия.Наистина трябва да гледата по реалистично на магията.Аз дори след като повярвах почнах още повече да оспорвам необяснимите неща.

Ето ритуали според нуждите ти, някои са за
допълнителна информация и полза, на който му е нужно:

Заклинание за защита срещу крадци у дома
Посипете сол из цялото жилище, повтаряйки следното заклинание: 'Както аз сипвам тази сол, за да не пускам у дома никакво зло, така нека никаква опасност да не прониква през никаква дупка. Сега аз се обръщам към закона на трите стихии. Такава е моята воля, значи така и ще бъде!'
Представяйте си как солта образува защитен слой от сияеща енергия около вашия дом и тогава заклинанието ще подейства.

За да се избавите от нахални гости
Ако гостите ви имат навик да се заседяват прекалено дълго и ви пречат, опитайте някое от следващите заклинания. То няма да причини вреда на никой от тях, а просто ще ги накара да си тръгнат.
Ако посипете малко сол в обувките на досадния гост (ако, разбира се, той ги е събул), след малко той ще поиска да си тръгне.
А също така можете да посипете щипка пипер под неговия стол.
Ножици, окачени на входната врата, също могат да свършат работа.
Ако с показалеца на лявата ръка нарисувате кръст от две еднакви чертички във вдлъбнатината между палеца и показалеца, вашият гост ще изпита необходимост да ви напусне (или поне ще му стане скучно като на вас).
Ако нито едно от тези средства не помогне, дори и подкрепено с визуализация, възползвайте се от най-действеното заклинание: помолете госта да си върви.

Заклинание за спокойствие у дома
Ако вашият дом се тресе от тревоги, които идват отвън, вземете пресен магданоз и го сложете в тенджера с кипяща вода. Нека да стои така в продължение на девет минути, след това напръскайте с тази вода цялото жилище, като си представяте спокойствието, което желаете да настъпи. Хармонията при вас ще се възстанови.
Срещу неуредици, възникващи в дома ви, загрейте три чаши вода почти до кипене. Сложете в чайника три чаени лъжички сух валерианов корен и го залейте с горещата вода. Престоява така 13 минути и с настойката се пръска цялата къща. Раздорите се прекратяват.

Заклинание за лична защита и защита на дома
'Нека всяка лоша дума против това място или против този, който пази този дом, да се върне при този, който я изпраща. Сега аз се обръщам към закона на трите стихии. Такава е моята воля. Така и ще бъде!'

Заклинание срещу домашни вредители
За да изчистите дома си от всякакви насекоми, гризачи или други домашни вредители, е необходимо в съботната нощ, три часа след залез слънце, да направите фигурка от восък на досаждащото ви създание. Поставете го на място, където е неговият жив 'прототип' и си представете как вредителите изчезват.
Ако искате да се избавите от хлебарки, подръжте огледало пред тях. Те в ужас ще избягат и никога повече няма да се върнат.
Старинно заклинание за всички случаи
Вземате един меден съд, влизате с него във всяка стая (включително чардака, мазето) и го удряте силно. Това става през последния ден на февруари, като повтаряте:
'Вън, скорпиони, бълхи, змии, хлебарки, бръмбари и мухи (или тези, които са нападнали вашия дом).' После хванете тенджерата с дилаф и я изнесете на улицата. Всички насекоми послушно ще се съберат в нея.

Амулет SATOR
Напишете следната старинна формула на квадратен лист хартия и я окачете в къщата. В древността често са използвали този амулет и той е бил намерен сред пепелищата на Помпей. Смята се, че такъв амулет ще пази вашия дом от нападения пожари и крадци.
I SATOR I A REP OENET OPERA I ROTAS

Ако нещата във вашия дом са объркани, опитайте да се възползвате от този старинен ритуал: Вземете една стара лъжица (и бавно обиколете цялата къща, като влизате във всяка стая. Представяйте си как лъжицата изгребва всички неприятности. След това идете на някое кръстовище и заровете там лъжицата. Не се обръщайте, докато се връщате вкъщи.

Благословия за дома
На разсъмване запалете някакво благовоние. Минете мислено през тихия дом и кажете следните думи, представяйки си тяхното значение:
'Дом от камък, от метал, от дърво и глина. Тих дом, защитен. Стоиш срещу четирите вятъра. Дом, пълен със здраве, благополучие, радост и спокойствие. Пазен и поддържан от тебе, Земя. Дом от камък, метал, дърво и глина. Тих дом, защитен. Дом, за който се говори в заклинанието, бъди обезопасен и защитен, чист, без нито една прашинка. Нека тук да цари мир и любов! Така да бъде! Така да бъде! Така да бъде!'
Загасете благовонието и нарисувайте своя дом, колкото се може по-точно според картината, която виждате в своето въображение. Нарисувайте го от всички гледни точки: отгоре, от фасадата, в разрез. Ако живеете в блок, изобразете и него. Когато свършите, излезте от дома и проверете своята рисунка. Доколко тя се е оказала точна? Ако не, нарисувайте я отново или внесете корекции, докато стане точна. Не се изискват кой знае какви умения, трябва просто да нарисувате дом, който прилича на вашия. Когато се справите с това, вземете една бял свещ и остър нож. Направете с ножа на свещта седем резки на еднакво разстояние една от друга. Сега сложете рисунката на масата, където трябва да остане в продължение на седем дни. Запалете свещта и си представяйте своя дом щастлив и спокоен, пълен с любов. Нека през първия ден свещта да изгори до първата черта, докато извършвате своята домакинска работа, след това изгасете пламъка. На следващата сутрин повторете ритуала, започвайки от запалването на благовонието и произнасянето на думите на заклинанието и завършвайки със запалването на свещта до следващата чертичка.
На седмия ден след като свещта е изгоряла напълно, навийте на руло вашата рисунка и я завършете с бял или червен конец (шнур). Сложете я в дървена кутия със сол и сухи рози и я сложете на скришно място, където никой не може да я намери.

Заклинания за защита на децата
Съществуват хиляди безсловесни ритуали за предпазване на децата.
В Уелс например обличат децата с вплетени в тях червени лентички, завързани на възелчета. Червеният цвят, цветът на живота се смятал за предпазващ от противоположното (т.е. от смъртта), а възлите завързвали злите сили.
Съществуват също така много ритуали и обреди, отнасящи се до люлката. В съответствие със старинното поверие, всеки който люлее празна люлка, скоро ще я напълни. Бебетата в люлката били защитавани с червени парцалчета, завързани за нея. Хората около Рио Гранде слагали в люлката пшенични класове, за да защитят бебето от недоброжелатели. Ключ или парче сухар оказвали същото въздействие.
За безопасността на по-големите деца им слагали около вратлето наниз от морски раковини, които трябвало да им донесат също така любов, богатство и потомство, когато пораснат

Други заклинания за деца
Плюшените мечета се смятат за щастлив детски талисман. Вие можете да усилите влиянието на такова мече, като произнесете заклинание преди да го поднесете на детето. Идеалното заклинание за деца е свързано с хвърчилото. Ако навън е ветровито, а детето капризничи или се бои от нещо, направете или купете хвърчило. Правейки хвърчилото, пренесете всички проблеми на вашето дете върху играчката (При възможност и желание детето също може да участва в този процес). Летейки из въздуха, хвърчилото ще избави детето от болестите и проблемите с помощта на стихията Въздух.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот BallFace » 09 Май 2008, 14:12

sasho 142, някои са много интересни заклинания мерси...
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот serafin » 09 Май 2008, 18:26

Има супер работи ,но и аз мисля че един разговор може да реше проблема.
We all need freedom to be powerful
Аватар
serafin
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anuel » 14 Май 2008, 17:35

Просташка история и евтин цирк.
Задай си въпроса, що на Анджелина Джоули никой не й прави магия за раздяла със съпругът й, а на теб ще ти правят ?
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 14 Май 2008, 18:57

Anuel написа:Просташка история и евтин цирк.
Задай си въпроса, що на Анджелина Джоули никой не й прави магия за раздяла със съпругът й, а на теб ще ти правят ?

Драги, не забравяй къде живеем. Тук всеки трети е поет, а всеки четвърти - врачка/баячка/знахарка/маг и прочие. Обявите "чистя карма" станаха повече от обявите "търся си жена". Прави си сметката...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот МагНаско » 24 Май 2008, 01:07

Не виждам магия при вас имате нужда от спокойствие и вяра в себе си.
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sin angel » 26 Май 2008, 19:50

МагНаско искам да те питам можеш ли да кажеш и нещо за мен ( извинения че сменям темата )
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 27 Май 2008, 12:32

потърси ме в скайпа ако наистина имаш нужда от помощ
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения