Помощ!!!!!!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот power81 » 29 Авг 2008, 14:32

Здравейте при мен се влошиха нещата много ходих при много така да речем ясновидци всеки ми прави по нещо и ме кара да правя разни неща с една дума аз сам си навредих не трябваше да ходя ту при тоя ту при друг.Както е казано от сто баби хилаво бебе.Много ви се моля помогнете нещата станаха много зле много се флоших и дори с жена ми се по разминаваме.всичко ми отива назад пропадам.На два три пъти ме караха до спешния център че ми става зле.Моля ви помогнете ми кажете какво да направя кой може да ме избави от тая каша.На никой лошо несъм сторил.Благодаря ви много ама много.Ще чакам помощ!
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот moon_dancer » 29 Авг 2008, 17:12

Неразбрах от къде са дошли бедите ,но предполагам ,че главата ти в момента е изпълнена с отрицателни мисли като:"Не мога да се справя." и подобни.Изхвърли ги и започни да мислиш по-позитивно.Знам ,че е по-лесно да се каже отколкото да се направи,но съм минала през подобен период ,в който "всичко е надолу с главата".Все пак искам да обясниш по-добре от къде смяташ ,че идват проблемите.Също защо си ходил при тези така наречени ясновидци?
Аватар
moon_dancer
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот power81 » 30 Авг 2008, 07:32

Ами осетих нещо като неспокойство в мен да съм нервен незнам може и да е от работата че напоследък през зимата работех на бързи обороти.Осетих че нещо започна да не ми върви да съм отнесен с една дума Марко Тотев няква умора и ходих правиха ми изследвания кръв урина добре всичко в норма и аз реших да посетя така наречените ясновидци и всеки започна имаш магия прави това аз правя после не се почувствах добре отидох при друг и всеки ме кара да правя по нещо и от толкова неща ритургий и се влоших много.Някой може ли да ми каже от толкова много литургий да ли съм си навредил и какво да направя да се изчиста от всичко и повече няма да ходя никъде.Моля някой да каже какво да направя моля ви много ви моля!
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Kaiowass » 30 Авг 2008, 08:24

Първо се вземи в ръце и се успокой. Никаква магия нямаш. Забрави за тия ясновидци дето си ходил. Просто помисли какво ти има и в никакъв случай не ходи при врачки. Ако ти става зле, по-добре отиди на лекар. А и след като се успокойш оправи нещата, които си сгафил.
Kaiowass
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот valenceto69 » 30 Авг 2008, 17:05

Моят съвет е да отидеш на църква и помоли някой свещенник да ти чете!А може и да отидеш в четвъртък сутрин за Киприяновата молитва.Във всеки случай срещни се с някой свещенник и поговори с него и той ще те посъветва
Аватар
valenceto69
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anuel » 30 Авг 2008, 19:04

Ще се опитам да Ви помогна от растояние, което ще включва две неща: (1) пълно енергийно чистене на Вашата аура, забележете обаче че само на аурата, но не и на тялото - просто сте си навредили много и нещата са пронкнали много навърте щом имате и здравословни проблеми и (2) неутрализация на ритуалите които сте извършили досега, но отбележете пак, че техните последствия няма как да бъдат неутраризирани.
Просто няма да има повече предпоставки които да Ви вредят, но да си поправите тялото (известно време ще имате здравословни проблеми) е нещо което зависи от Вас: минете да диета, гладолечение и тем подобни, пробвайте разни техники за очистване на тялото (лично позвам чайовете на Биджи за очистване токсините от организма, както и дестилирана вода със същата цел + микронизиран здравец на д-р Велев (Геримак) и малко жен шен).
Успехи !
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот power81 » 31 Авг 2008, 10:04

Здравейте пак немога да си намеря място немога да спя се едно полудевам при 5 човека ясновидци съм ходил и всеки нещо ме кара да правя какво ли не неправих сега съм много зле.Има ли голяма опасност какво да правя в момента пия успокоително и антидепресанти.Ама се едно не действат.Всичко стана от както се ожених много е зле.Незнам какво да правя от тия ритуали навредих ли си много кажете кой може да ми помогне
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот stanislava » 31 Авг 2008, 11:40

По 0200гр-невен и жълт кантарион,0100гр-сухи листа от орех-смесваш ги добре.1с.л-от сместа я заливаш с 0300мл гореща вода запарва се за 5мин.Пие се 3 пъти на ден.Това е за страхова невроза.Когато ти е нервно си казвай-Обгради ме Господи с твоята диамантена защита или-Бог е с мен.Не се страхувай.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Anuel » 02 Сеп 2008, 06:39

power81 написа:Здравейте пак немога да си намеря място немога да спя се едно полудевам при 5 човека ясновидци съм ходил и всеки нещо ме кара да правя какво ли не неправих сега съм много зле.Има ли голяма опасност какво да правя в момента пия успокоително и антидепресанти.Ама се едно не действат.Всичко стана от както се ожених много е зле.Незнам какво да правя от тия ритуали навредих ли си много кажете кой може да ми помогне

(1) не се паникьосвайте
(2) послушайте съветите и на другите от форума
(3) нещата бавно ще се оправят
(4) ако искате бързо оправяне отидете на восъколеене при Валерия Петрова, за мен тя е най-добрата в това начинание
(5) от "лекарствата" на растителна основа мога да Ви препоръчам Симпатил 2 х 2 таблетки дневно - последната доза се взима преди лягане
(6) спрете бавно антидепресантите - постепенно намалете дозата с по половика през 7 дни и ги спрете в рамките на 14 дни, имайте предвид че много антидепресанти имат неприятни странични последействия като индуциране на страх, неприятни личностови иживявания и т.н. Това Ви го казвам като лекар.
Просто запазете спокойствие, нещата са поправими при всички положения, просто е въпрос на време кога ще се балансирате отново.
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот power81 » 04 Сеп 2008, 09:16

Здравейте отново,кажете нещо много ефикасно за подсливане на организма след всички тия неща.
Аватар
power81
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот stanislava » 04 Сеп 2008, 11:19

2-банана дневно-съдържат стимулатора серотонин,постига се състояние на блаженство,щастие. За физическа сила-сушени зарзали,за засилване на организма -рибена съпа,за премахване на умората-ориз ,сирене,кашкавал,стафиди.За засилване на имунната система доматен сок,сок от червено цвекло-освежава,тонизира.Шоколад-за мускулите,сухожилията ,подобряба настроението.Разходка в парк.За зареждане с енергия-използвай червения цвят-в дрехите,червена чаша от която да пиеш,червено вино-умерено.С червеното се стимулира активноста,но не бива да се прекалява-затова след работа,се разпуска сред зеленината в парка.Да се изяде един портокал-ще се почувстваме спокойни,уравновесени.Бегло нахвърлих няколко неща,и най-важното-хубава музика-танци-за заземяване и добро настроение.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ay-gul » 14 Сеп 2008, 12:51

като стана вапрос за Валерия Петрова, искам да попитам дали някои е ползвал услугите на Мария Асенова?
Аватар
ay-gul
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anuel » 14 Сеп 2008, 19:04

ay-gul написа:като стана вапрос за Валерия Петрова, искам да попитам дали някои е ползвал услугите на Мария Асенова?

Жената е с претинции, че е предотвратила Апокалипсиса...
Лично нямам мнение за нея, но в друг форум се посаха много лоши неща: че дава стандартни магически ритуали, че взима по 300 лева на човек и т.н.., а също така че няма и ефект от посещенията при нея.
В един жълт вестник преди време писаха на цяла страница, че се заканила да съсипе живота на фолкпевицата Ивана, защото не изпълнила някакво обещание към нея... ?!
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anuel » 14 Сеп 2008, 19:06

power81 написа:Здравейте при мен се влошиха нещата много ходих при много така да речем ясновидци всеки ми прави по нещо и ме кара да правя разни неща с една дума аз сам си навредих не трябваше да ходя ту при тоя ту при друг.Както е казано от сто баби хилаво бебе.Много ви се моля помогнете нещата станаха много зле много се флоших и дори с жена ми се по разминаваме.всичко ми отива назад пропадам.На два три пъти ме караха до спешния център че ми става зле.Моля ви помогнете ми кажете какво да направя кой може да ме избави от тая каша.На никой лошо несъм сторил.Благодаря ви много ама много.Ще чакам помощ!

Какво става с Вас, добре ли сте, зле ли сте ? icon_flowerface
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ay-gul » 15 Сеп 2008, 06:18

Жената е с претинции, че е предотвратила Апокалипсиса...
Лично нямам мнение за нея, но в друг форум се посаха много лоши неща: че дава стандартни магически ритуали, че взима по 300 лева на човек и т.н.., а също така че няма и ефект от посещенията при нея.
В един жълт вестник преди време писаха на цяла страница, че се заканила да съсипе живота на фолкпевицата Ивана, защото не изпълнила някакво обещание към нея... ?!

Сега иска по 550 лв за бьлгари и по 550 евро за бьлгари, живееµи в 4ужбина. Да ги иска, но стига да помага! И все пак е много скьпо!!!
Аватар
ay-gul
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Anuel » 15 Сеп 2008, 14:54

500 кинта са много, ама много пари.
Да взема да си направя и аз сайт за разваляне на магии ли (?) и да подбия цената...
:)
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот veselu6ka » 06 Ное 2008, 19:46

Здравеите искам да споделиа сас вас относно Мариа Асенова аз ли4но сам присаствала на гледане по телефона на тази вапросна дама и за услугата триабва6е да и се изпратиат 200лв или 100е .При гледането обиасни 4е има направена магиа и за да помогне сте триабва да се платиат 1500е за доживотна за6тита ,развалиане на магиа и пренасо4ване на садбата .Разбирасе разговора бе проведен сас нея. от чужбина ,но това е просто ко6тунство.Раговора проте4е само 10мин,като тя или така наре4ените неини секретарки обиасниават че поне 30 мин е сеианса ..... Какжо мислите????
Аватар
veselu6ka

Мнениеот rain » 06 Ное 2008, 22:19

Мислим, че магия по телефон не се разваля и съответната госпожа си живурка
в чужбина на гърба на заблудени хорица които й дават пари. Не е луд тоя който
яде баницата, а тоя който му я дава. Изводи можеш да си направиш.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот veselu6ka » 07 Ное 2008, 07:33

Здравейте,знчи такива пари ниама кои да и изпрати разбирасе за6тото хората вав чужбина не взимат такива заплати,че да си позволиат такав лукс ,но можеби има и такива ,просто исках да споделиа не6то което се е случило пред мен и аз биах 6окирана
Аватар
veselu6ka

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор