Модератор: Nemezius
power81 написа:Здравейте пак немога да си намеря място немога да спя се едно полудевам при 5 човека ясновидци съм ходил и всеки нещо ме кара да правя какво ли не неправих сега съм много зле.Има ли голяма опасност какво да правя в момента пия успокоително и антидепресанти.Ама се едно не действат.Всичко стана от както се ожених много е зле.Незнам какво да правя от тия ритуали навредих ли си много кажете кой може да ми помогне
ay-gul написа:като стана вапрос за Валерия Петрова, искам да попитам дали някои е ползвал услугите на Мария Асенова?
power81 написа:Здравейте при мен се влошиха нещата много ходих при много така да речем ясновидци всеки ми прави по нещо и ме кара да правя разни неща с една дума аз сам си навредих не трябваше да ходя ту при тоя ту при друг.Както е казано от сто баби хилаво бебе.Много ви се моля помогнете нещата станаха много зле много се флоших и дори с жена ми се по разминаваме.всичко ми отива назад пропадам.На два три пъти ме караха до спешния център че ми става зле.Моля ви помогнете ми кажете какво да направя кой може да ме избави от тая каша.На никой лошо несъм сторил.Благодаря ви много ама много.Ще чакам помощ!
Жената е с претинции, че е предотвратила Апокалипсиса...
Лично нямам мнение за нея, но в друг форум се посаха много лоши неща: че дава стандартни магически ритуали, че взима по 300 лева на човек и т.н.., а също така че няма и ефект от посещенията при нея.
В един жълт вестник преди време писаха на цяла страница, че се заканила да съсипе живота на фолкпевицата Ивана, защото не изпълнила някакво обещание към нея... ?!