Значи преди години, когато съм бил на 3-4 години разбрах, че майка ми е била в затвор, защото някой я натопил, че прекарвала наркотици през границата, което е ПЪЛНА ЛЪЖА!Тааа била е там с нейна приятелка около месец, докато баща ми не взел на заем доста пари и не я измъкнал.След това баща ми направил катастрофа, и осакатил човек, и му плащал МНОГО пари обезщетение.Мама и тате се усъмнили за направена магия и отишли при някаква жена, която се занимавала с тези неща.Тя им казала, че имали заровено яйце в градината, дошла в нас и наистина намерила яйце.Тате намерил и някакви въглени завити в хартия в под дивана...
Таа като разбрах всички тези неща направо не можех да го пруомея, че майка ми е била в затвора и т.н.Вечерта сънувах стринка ми чичо ми да ми казват за някакви 3 гущера в един гардероб (а стринка и ИЗООЩБО не ни обича.Отношенията с нея са ни трагични...).Чудех се кой ни е направил тази магия и искам да разбера дали още действа.Моля ви не знам какво точно да направя кажете ми какво да направя защото вече съвсем се обърках...
Между другото съмнявам се в другата ми баба(майката на тате).Тя е каракачанка ако има някакво значение....
И в интерес на истината тези яйца са доста известни при нас.По едно време баба ми (майката на мама) имаше МНОГО високо кръвно, и направо е цяло чудо, че не получи инфаркт, и дядо ми намерил белтък от яйце изсипан на лозето, където ходят често.Също така този дядо намерил и едно яйце в една чанта, в която имал някакви кожи (той е обущар) и някакви...там обущарски работи.Отишъл е на реката е го хвърлил по течението и каза, че яйцето било кърваво!!!Не знам дали е буквално, забраивх да го попитам...
Преди 1-2 години съседката ни намери яйце в обувката си.И тя се съмнява, че е баба (майката на тате), защото я е виждала мн често в техния двор...
Мъжа на баба умря спокойно, лека му пръст, но баба още е жива и едвам ходи, постоянно й се спи абее мн се мъчи, а са ми казвали, че хората, които правят магии умират трудно.
Тааа - помогнете ми, моля ви!
И знам, че разказах мн объркано историята, за което се извинявам..