Дъълга история...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот BallFace » 09 Сеп 2008, 08:01

Такам, снощи седнах с баба ми и дядо ми на вечеря и се заговорихме за миналото и баба ми сподели някои доооста...хм.."интересни" неща :roll:
Значи преди години, когато съм бил на 3-4 години разбрах, че майка ми е била в затвор, защото някой я натопил, че прекарвала наркотици през границата, което е ПЪЛНА ЛЪЖА!Тааа била е там с нейна приятелка около месец, докато баща ми не взел на заем доста пари и не я измъкнал.След това баща ми направил катастрофа, и осакатил човек, и му плащал МНОГО пари обезщетение.Мама и тате се усъмнили за направена магия и отишли при някаква жена, която се занимавала с тези неща.Тя им казала, че имали заровено яйце в градината, дошла в нас и наистина намерила яйце.Тате намерил и някакви въглени завити в хартия в под дивана...
Таа като разбрах всички тези неща направо не можех да го пруомея, че майка ми е била в затвора и т.н.Вечерта сънувах стринка ми чичо ми да ми казват за някакви 3 гущера в един гардероб (а стринка и ИЗООЩБО не ни обича.Отношенията с нея са ни трагични...).Чудех се кой ни е направил тази магия и искам да разбера дали още действа.Моля ви не знам какво точно да направя кажете ми какво да направя защото вече съвсем се обърках...
Между другото съмнявам се в другата ми баба(майката на тате).Тя е каракачанка ако има някакво значение....

И в интерес на истината тези яйца са доста известни при нас.По едно време баба ми (майката на мама) имаше МНОГО високо кръвно, и направо е цяло чудо, че не получи инфаркт, и дядо ми намерил белтък от яйце изсипан на лозето, където ходят често.Също така този дядо намерил и едно яйце в една чанта, в която имал някакви кожи (той е обущар) и някакви...там обущарски работи.Отишъл е на реката е го хвърлил по течението и каза, че яйцето било кърваво!!!Не знам дали е буквално, забраивх да го попитам...
Преди 1-2 години съседката ни намери яйце в обувката си.И тя се съмнява, че е баба (майката на тате), защото я е виждала мн често в техния двор...
Мъжа на баба умря спокойно, лека му пръст, но баба още е жива и едвам ходи, постоянно й се спи абее мн се мъчи, а са ми казвали, че хората, които правят магии умират трудно.
Тааа - помогнете ми, моля ви!
И знам, че разказах мн объркано историята, за което се извинявам..
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот BallFace » 09 Сеп 2008, 08:05

А между другото преди 2-3 години, ние с мама и кака бахме в къщата на 2-рия етаж и незнайно как в коридора ни се озова жаба!Бяхме отворили прозорците, защото беше топло и се усъмнихме веднага, че някой я е хвърлил...
Искам само да направя така, че всички да сме живи и здрави!
Ако трябва на мама и тате ше им кажа някво заклинание ако се налага те да го правят...само да съм спокоен.
Благодаря ви предварително.
П.П.БЛОТ-без тъпи мнения, моля
:wink:
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 09 Сеп 2008, 15:22

изчситване пробвал ли си?
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cath » 09 Сеп 2008, 15:32

Алана, за да пробва изчистване трябва да знае какво, за да не стане по-лошо. определените магии се чистят с опеределени магии, т.е. за да тръгне да чисти трябва да знае точно какво е било направено. също така е важно да се знае защо и от кого е направено, а и на кого. ако магията си е изпълнила предназначението е абсолютно безсмислено да й се противодейства.
изчистване може да бъде и ръсенето със светена вода, сол или каденето, което предполагам в случая няма да играе роля.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот alana_lire » 09 Сеп 2008, 15:44

вярно Cath, но според поста ми се струва че той е наясно кой го е направил ..или поне аз с такова впечатление останах след прочетеното... и да,може обикновено очистване да не помогне..но трябва инфо ..
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lucifer's Touch » 22 Сеп 2008, 14:09

В такива случаи наистина е добре да се разбере с какво точно си имат работа..
На мен преди години ми се е случвало подобно нещо.
Една сутрин намерихме кости пред входната си врата незнам от какво бяха,но по инерция излетяха към кофата за буклук.Баба ми беше ходила при някаква жена ,за да разбере за какво става на въпрос.Въпросната жена и казала ,че е направена магия на баща ми и затова не му върви.Тя разбира се не можа да ми обясни точно какъв ритуал е направила ..но ми каза че и е дала нещо ,което е трябвало да хвърли в река и да каже "махни се зло от (и името на баща ми) '' Така е и направила, но чесно казано се вижда, че ефект няма никакъф.
Предложих и да напръска със светена вода (но и това не помага) . Имам чувството, че по начало не е трябвало да внася костите в къщата. Страшно ми е объркано и много искам да разбера каква точно магия е направена и какво мога да направя по въпроса, защото на разни гледачки и тем подобни немога да имам вяра.
По мои наблюдения тази магия пречи на всички хубави събития в нашето семейство..Примери много,но наи фаталния беше когато леля ми и годеникът и починаха една седмица преди сватбата си!
Не съм опитвала да правя каквито и да било ритуали за пречистване ,тъй като не смея да предприемам нищо преди да знам със сигурност с какво си имам работа!!!
Аватар
Lucifer's Touch

Мнениеот alana_lire » 23 Сеп 2008, 17:29

хммм...много лошо....ами..разпитайте,защото ако го оставите ,то само още пове4е ще ви трови!- от ли4ен опит го казавам..
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 23 Сеп 2008, 19:11

и пак се започва с "ама това е опасно" и "колко много е опасен окултизмът"...

Естествено, че за да се изчисти нещо напълно, трябва да се познава какво се чисти! Това обаче не пречи да бъде отслабено с общоприложими практики, които в над 95% от случаите биха подействали.

П.П: Кате,
"изчистване може да бъде и ръсенето със светена вода, сол или каденето, което предполагам в случая няма да играе роля"
а нали знаеш, че СПИН се лекува и с витамин "C" и минерална вода, според зависи- сещаш се от какво ;)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Cath » 25 Сеп 2008, 05:37

Нем, не съм съгласна.

Не съм съгласна за 95те% от случаите, защото при една магия направена с нож и ножница (ах, това мръсно мое (под)съзнание),примерно, ако направиш МПРП, напръскаш със сол, прекадиш или използваш изчистващо заклинание от Египет - особен ефект няма да има. :)

Не съм съгласна и за СПИН-а, защото колкото и да ни е тъжно витамин С и аспирина не са панацея. но това е дълъг разговор, чието място не е тук. :wink:
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Магус Трисмегистус » 28 Сеп 2008, 11:01

Извикайте някой окултист в къщата да направи очистващи ритуали.
Аватар
Магус Трисмегистус

Мнениеот mucyto » 17 Окт 2008, 10:32

Е,й?Хора трябва да мерите кои изка да прави магията.Първото което е момичето е в голяма опасност не знам.
Аватар
mucyto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 17 Окт 2008, 10:51

mucyto написа:Първото което е момичето е в голяма опасност не знам.

Муци, хайде да преведеш какво си казала в това изречение, че малко се обърках. :?
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот mucyto » 17 Окт 2008, 10:59

Изкам да кажа да се намери източникът на въпросната магия.ще си прави щитове и...к'во?Постоянно ще си прави щитове може би а?Еми извиняваите ама трябва да се намери източника на енегрия за да можете да я разрушите с някъв ритуал.

Муци, за последен път предупреждавам, за неспазване на правописа директно
трия постове от следващия път.
Аватар
mucyto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 17 Окт 2008, 12:05

Намирането и унищожаването на източника е само част от задачата и не винаги е
достатъчно. Възможно е да са отделни магии от зложелател, но ако е сериозно
проклятие над рода (което обикновено се прави с участието на гробища), може да
се е лепнало и да действа на няколко следващи поколения. В подобен случай се
търси професионална помощ, защото подобни магии се развалят изключително
трудно, а самоекспериментите не са желателни.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот MoonGirl » 19 Окт 2008, 13:57

Аз знам,че негативна енергия се премахва с кромид лук.Поставя се в къщата на няколко места.Когато го махаш не трябва да го хващаш с голи ръце!
Аватар
MoonGirl
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 19 Окт 2008, 14:03

Такива магии не се развалят нито с лук, нито с ръсене на светена
вода и други общоизвестни методи.
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Lucifer's Touch » 21 Окт 2008, 11:46

rain
Да кажем,че действително е проклятие над рода ,а професионалната помощ съм я отписала отдавна (след последните няколко пъти)... Някакво предложение за ''направи си сам'' ??
mucyto, как да намеря източника?
Аватар
Lucifer's Touch

Мнениеот rain » 21 Окт 2008, 12:18

Под "направи си сам" се разбира някакъв общоизвестен универсален метод за изчистване и разваляне,
който до някъде би могъл да смекчи нещата, но ако случаят е сериозен няма да свърши работа и трябва
да се търси специалист (изключвам морето от шарлатани). Желателно е да се разбере каква точно е магията
и да се развали по съответния начин или по начина, който владее човека (било врачка, ходжа и т.н.)
Има поместени във форума различни ритуали за пречистване, разваляне, съвети и др. Потърси подробно,
може да опиташ нещо.

Много хора питат за това как да развалят магии, особено тежки и чакат някакви конкретни съвети, но
случаите при всеки са различни и при един става въпрос за едно, при втори за съвесем друго и т.н.
Просто няма как на всеки тук да се даде нещо 100% ефективно, което да унищожава и разваля
всеки тип въздействие. А държа и да повторя, че човек без достатъчно опит и познания не би могъл
да се справи със сериозни случаи от типа на магии за болест и смърт. Най-малкото, че при свалянето
на някои тип магии, могат да се лепнат за този който ги разваля, затова казвам и специалист, който знае
как да постави защита и е с достатъчно опит. И тук говоря за методите които предимно се практикуват
у нас в сферата на народната магия, циганска, турско-арабска и други подобни. А къде ще търсите такъв
човек, предимно ги има в малките села и градове, стари баби баячки и врачки, също така и ходжите.
За магове от вестници и телевизия, не мога да посоча никой, има вероятно и много способни, но е ясно
каква търговия се върти у нас и на какъв може да попаднеш.
Аватар
rain
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор