[align=justify]Здравейте,
Надявам и се моля да може да ми помогнете.
Проблема ми е следният женени сме от 4 години. През тези 4 години съпруга ми не работи, аз издържам изцяло семейството си и нося всички отговорности. Той се опитва няколко пъти да създаде нещо и то винаги се сгромолясва. Не ми тежи това, че той не изкарва пари, тежи ми това, че винаги съм усещала, че нещо не е наред.
Мога да изпиша цял ферман, през цялото време ни беше ясно, че има негативно влияние върху него, което в дадени моменти се отразява и на мен и работата ми. След дълго чудене как е възможно 10 години непрекъснато някой да ти мисли лошо май разплетах случая.
Съпруга ми няма семейство - не беше виждал баща си 15 години, майка му е с отклонения ( силно религиозна, строи църква ) , брат му е с куп проблеми също.
Преди 15 години родителите му се развеждат. Майка му твърди, че баща му е фалшифицирал документите и е взел всичко и че е подкупил съдиите и че и били правили магии. След развода на родителите му моят мъж 15 години не беше виждал баща си, не се беше обаждал и се страхуваше от него. Роди ни се дете, аз казах, че при условия, че дядо му е жив, трябва да го познава и че при условие, че знаем къде живее трябва да отидем. Отидохме, оказа се, че човека е най-щастливият на земята, че се надявал някой ден да го потърсят. Извади и даде на мъжа ми едно куфарче с всички документи през годините, от които стана ясно, че нищо не е фалшифицирал и че всъщност майка му е спечелила делото. Майката на мъжа ми разбра, че сме се виждали. През последните месеци хич не ни върви... мисля, че успях да се справя с проблемите и поне да не се предам... но се чудех какво става... До днес.. днес майка му ми каза в прав текст, че май месец ходила при някаква да й оправи проблемите, защото както тя се изрази ние сме отворили една врата, която тя с много мъка е била запечатала и върху нея се е изсипала лава.
Изживяли сме много заедно, като семейство и няма да позволя на някой да ни го разбие... Според мен историята е следната ( вътрешно чувство не ми се смейте, мога и да бъркам ): Когато са се развеждали тя е чула от някъде, че им е правена магия, в яда си е ходила някъде и е поръчала магия против бащата, бащата е чул, че има магия и я е развалил, тя се връща при децата , ние виждаме , че нещо не е наред и почваме да се борим , то отива пак при майката... и така един кръговрат в който доста хора страдат повече от 10 години...
Кажете ми как мога да сложа край на това и да изчистя цялата негативност в това семейство... Да не казвам, че имам и чувството, че може би те двамата някой ден ще се и съберат....
Извинявам се за излиянията и хауса в писанията ми, но това е почти 10 години и има много неща, които мога да разкажа...
ПОМОГНЕТЕ МИ, МОЛЯ ВИ [/align]