"Дублиране" на ритуали

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Оrchid » 18 Ное 2008, 09:57

Здравейте, мой близък направи този ритуал http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight= , но понеже по принцип не се занимава с окултизъм не съм сигурна дали го е извършил правилно, имам предвид концентрацията най вече. Не съм сигурна дали приема тези неща насериозно наистина, а е много важно желанието да се изпълни и то колкото може по-бързо. Та въпросът ми е, понеже видях в една книга заклинание със свещи, но днес чак обърнах внимание, че се прави само във вторник, добре ли е да го направя, притеснява ме да не стане някакво дублиране на заклинания и да не повлияят.
Аватар
Оrchid
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Raya » 18 Ное 2008, 11:35

Здравей Еа
и една тема е достатъчна, за да се отговори на въпроса ти :)
Препоръчвам ти да изчакаш преди да правиш друг ритуал за същото желание. Ако толкова искаш да направиш ритуала със свещи направи го например другата седмица във вторник.
Ритуалите обикновено си работят и то винаги, независимо кой се захваща с тях, разликата е в бързината, с която се получават резултатите и 'обема' на резултатите. Изчакай известно време, преди да правиш друг ритуал за същото нещо.
А иначе за бързи резултати за дадени желания ти препоръчвам да се запознаеш със сигил-магия (има тема тук във форума).
Успех :)
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор

Мнениеот Оrchid » 18 Ное 2008, 11:49

Raya страшно много ти благодаря за бързия отговор. И се извинявам за дублирането стана случайно.
Аватар
Оrchid
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор