Нека изкажа своето скромно мнение ... а после ще се радвам ако не ме игнорирате.. а ми покажете вашата гледна точка на нещата.
Аз не варвам в духове, в онези енергийни вампири , в магии , в кармата , в прераждането.... Според мен всичко това е суеверие.. нещо на религиозна основа което всички Вие сте си втълпили. 16 годишен онзи ден обясняваше какво наричаме дух .. колко било опасно да се викат.. какво представлявало прераждането... Чакай малко! Кой си ти да даваш определения на такива неща ? Или ако жи четете по списания и книги... замислете се, че хора са ги писали за да печелят от тях. Елементали.. горски духове.. космически духове.. некроман..нещо си

Странно ми е как в този жесток свят ... се намират тук добри хора които казват "имаш магия но аз ще ти помогна" 200 врачки има само в 1 жълт вестник!
Вярвам на хората които са изказали случките си тук .. те наистина са уникални но съм ги приел ..защото много мои роднини имат подобни преживявания.. а са хора на наеката. Чичо ми също твърди че вярва в тези неща а той е един от най-добрите доктори в България. Брат ми също е имал невероятни случки.... на които вярвам. Това на което не вярвам е на хората които се опитват да ги тълкуват.
Болестите не се лекуват с молитви и заклинания... и 1 година да се бях молил .. дядо ми пак щеше да си почине от рак. Псориазисът не се лекува... в книгите пише Етиолотия - неизвестна лечение - нейзвестно!!! Когато настъпи мозъчна смърт .... умирате.. не се прераждате ! Това са научни факти .. нещо което липсва във вашия форум.
Искам и на мен да ми се случат такива неща като на Вас .. да излизав от тялото си.. да видя някои друг демон. Искам да съм 1 от Вас .. но тази тема ще бъди изтрита ,защото няма да се намери човек кайто да се опита да ми покаже вашия свят. А ако имате интерес .. ще Ви разкажа някой път за случки на моите роднини... поне да видя как ще ги изтълкувате .. и аз съм любопитен.
Бил съм на врачка.. тя каза че съм бил позитивен човек ..и че мога да развалям магии само с влиянието си.... Аз не вярвам.. но ме караха да го правя. Врачката много се обиди когато отказах да повярвам .. че съществуват черни магии. Странно ми е... как на всички се случва..а на най-люборитния не. Скайпът ми illusione_m който пожелае може да ме светне .. имам желание да науча от къде черпите знанията си.