help

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот BluFeia_BG » 14 Дек 2008, 09:50

Надявам се тук поне някой да ми отговори какво мога да предприема, за да предотвратя в бъдеще разни и неразни случайни и неслучайни перипетии в моя и на близките ми живот:загуба на работа, скандали не само вкъщи, проблеми със здравето (и не само моето) и ред подобни....Всичко започна след като намерих в дамската си чанта листче на мисля арабски език.Стана ми любопитно и реших да го покажа вкъщи, ама забравих....Сега навързвам нещата, но някъде от онзи период започнаха проблемите: загубих работата си, май и с новата ме чака същото, здравословните проблеми не свършват, както и непрекъснатите скандали за глупости. Никогане съм предполагала, не съм вярвала, не съм се и замисляла за магии и т.н. Считам, че когато човек е достатъчно здравомислещ, подобни истории не могат да го засегнат. След всичко, което ми се случи обаче, започвам да мисля, че или полудявам, или хората около мен са на път да влязат в психиатрия. Вчера намерих светена вода в една малка бутилчица и реших да поръся вкъщи, като правя кръстове - само за това се сетих. Не знам дали си внуших, но когато правех кръстове по стените и прозорците на кухнята, цялата настръхнах.В детската стая нямах някакви усещания, в коридора отново настръхнах цялата. В спалнята също нямах никакви отрицателни усещания. Върнах се в кухнята и историята се повтори - цялата настръхнах, а после ме заболя ужасно главата. Междупрочем, когато някой идва на гости вкъщи, приемната стая е именно кухнята, която играе ролята и на всекидневна...не знам дали си въобразявам. Какво обаче бих могла да направя, за да върна душевното и физическото си здраве, защото усещам, че нещата се скапват. Благодаря на всички предварително за съветите!
Аватар
BluFeia_BG

Мнениеот МагНаско » 14 Дек 2008, 17:57

ако желаете се свържете лично с мен за да получите евентуален съвет и помощ
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BluFeia_BG » 15 Дек 2008, 17:27

Благодаря на всички, които ми отговориха!!! Благодаря и за ценните съвети. Ще се постарая да ги изпълня! Отново - благодаря на всички добри магове! Знам, че в бъдеще ще мога да разчитам на вас
Аватар
BluFeia_BG

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор