спешно-моля за помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот анонимен » 27 Апр 2005, 13:33

Здравейте на всички.Аз съм от скоро в клуба и се опитах да прочета всичко преди да Ви занимавам с мойте проблеми.Но в момента е спешно.До утре трябва да дам отговор дали ще напусна досегашната си работа-кафененце малко,под наем.С наемодателите имам проблеми и трябва да отговоря утре.Не ми се напуска,защото много си го харесвам,но то не е печелившо.Вложила съм всичката си любов /и пари и кредит/в него.В една от първите теми четах за същия проблем с кафене,на което с ритуал объркан са му "затворили"вратата или са го направили невидимо.Моя случай е същия/но без ритуал/Освети го свещенник и редовно пръскам със светена вода.Но сега хем не върви,хем проблеми със собствениците.Ако някой може да каже нещо,на къде да поема.На кръстопът съм. И още нещо искам да попитам.Има една жена,която безумно ме мрази/мащехата ми/На скоро бяхме на гробището на помен на наша роднина.Тя застана в долния край на гроба и под права линия с мен.Веднага усетих лоша сила,енергия или незнам как точно да го нарека.Мислите ли,че в този точно момент тя е могла да спретне "нещо". Благодаря Ви предварително на всички.Единствено във този форум срещам такова разбиране за проблемите и болките на хората.
анонимен

Мнениеот Wizard » 27 Апр 2005, 13:49

Струва ми се че искат да ти вдигнат наема, въпреки, че не си го написала това. Реално погледнато с магия или без магия на този етап не можеш да обърнеш нещата, защото това, което се случва с теб, твоя живот и твоето кафе, е нещо, което върви от доста време.
Много време си чакала, а сега искаш спешен отговор и спешно разрещение на въпроса си... Ако се беше свързала с нас, можеше и да обърнем нещата в твоя полза, когато се върши нещо спешно и за кратко време, не винаги се получава това, което би било най-добре за теб. Ако кефето ти се намира в София би могла да кажеш къде се намира и евентуално да се погледне. Но така сега не би могло нищо да се каже, а и Ти не казваш КАКВО всъщност искаш. Несигурна си и ти самата не знаеш на къде и какво да предприемеш. В магията, ако искаш чрез магия да ти се помогне, се изискват ТОЧНИ и ЯСНИ желания.
Това е от мен, за сега.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот анонимен » 27 Апр 2005, 14:13

Първо да се представя,не съм анонимна ,а съм Nora 40,но не можах да се справя със системата./И тя като всичко в момента ми се изплъзва/Не е до увеличение на наема ,а до изваждането на един скъпо струващ документ.Да,в София е кафененцето.Даже в началото ,когато четях и мислих,че нямам проблеми щях да Ви предложа място за срещи/не от търговската страна на нещата/,а защото там се събират интересни хора.На шега го наричахме"Клуб на Вещиците"Коя приятелка гледа на кафе,коя на карти и т .н.Не зная за какво точно Ви моля,ако някой има ясновидски способности/а съм сигурна,че не са малко/,да каже дали да продължа "Борбата" ако ще е за добро.Ако вижда нещо лошо и за това съм била "спряна".Или ритуал да ми вдъхне сили да продължа....Благодаря Ви за отговора бърз,прав сте.В момента съм много объркана.В стрес съм и са на границата на силите си.
анонимен

Мнениеот Wizard » 27 Апр 2005, 14:28

Ок, няма проблем да ти се помогне - БЕЗПЛАТНО - пиша го, защото имам разни доброжелатели, които чакат само удобен случай, за да ми петнят името, ноооо това си е за тяхна сметка...

Пак ти казвам, с риск да стана досаден - какво искаш, каква борба искаш да продължаваш? Ами отговарям ти така, защото виждам че трябва да даваш много пари, откоето си правя заключение че ще ти вдигнат наема, а от теб сега научавам, че това е някакъв документ....

Най-добре се свържи с мен на ЛС, така няма да ангажираме вниманието на другите, докато се разберем какво е твоето положение.

После може да пишем пак във форума за една обща помощ ;)
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Wizard » 28 Апр 2005, 07:34

Пак казвам, Вие искате помощ, но не може просто така - помогнете ми... Трябва да кажете точно какво искате. Разбирам че ви трябва документа с който да останете да работите в кафето, но как ще съберете парите за него, зависимисте от собствениците на помещението, както и от ред други неща. Ситуацията ви е много критична, има твърде много неща, които са свързани едно с друго.
Магията действа за точно определени неща, а не комплексно и не за събития които не са ясно формулирани.
Помислете пак и кажете какво искате. Едно по едно, степенувайте си проблема, за да имате положителен ефект накрая.

Нека някой от колегите тук да каже с какво бихме могли да помогнем на тази жена.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор