Щастие и късмет

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот FeVox » 20 Фев 2009, 07:42

Потърсих из форума, но не открих това, което ми трябва. От около пет месеца не ми върви в нищо. Постоянно ми се случват нещастия, започнал съм да слушам само някаква депресираща музика и имам само негативни мисли в главата си. Опитвам се да изгоня отрицателните мисли, но е много трудно и е сякаш съм обладан. Мисля си, че чрез тези негативни мисли привличам злото и нещастието. Моля, кажете някой ритуал, амулет, както и литература, можещи да ми помогнат.
Благодаря ви много!
Аватар
FeVox
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 20 Фев 2009, 08:44

1. почни да слушаш вдъхновяваща музика - ще се вдъхновиш
2. започни да ставаш рано(преди 7ч) и да ляташ рано(преди 23 ч) - ще си оправиш биоритъма
3. започни да тичаш по 1500 метра всеки втори ден - ВНИМАНИЕ - не повече и не по-малко и обезателно всеки втори ден, не всеки ден, не всеки трети ден, всеки втори!
4. всяка седмица ходи на некой висок връх - вничание - не просто да се разкарваш из планината, а с цел - да качиш някой връх
5. намери си ИДЕАЛ (за мен това е Воинът-Джедай) и си постави за цел да станеш като него - това никога няма да стане, така че имаш цял живот да работиш вдъхновенно... нужно е само ИДЕАЛЪТ да те ВДЪХНОВЯВА.
6. купи си, прочети и практикувай примерно това: "Тибетското изкуство на позитивното мислене" от Кристофър Хансард
7. гледай комедии всяка седмица - в замунда има много
8. направи си "ловец на сънища"(dreamcatcher) - виж в нета какво е това! внимание - направи си го сам!
9. срещай се с хора - ако нямаш с кого и ние от маджикгейт ставаме за тая цел - следи съответните теми, и най-добри, давай предложения за срещи самият ти.
10. купи си хематит (http://margaritta.dir.bg/2004/mart/01hematit.htm) и си носи едно малко камчъче в джоба или нещо по-голямо хематитено бижу, ако искаш
11. изръчкай някой познат маг да ти "зареди" хематита за съответната цел
12. вържи червен + бял + син ВЪЛНЕН конец на панделка и си го сложи под възглавницата...

въпроси по тия съвети приемем само на живо(за да преценя как да ви отговарям, пък о щот ообесненията са обемни, а ме болят пръстите от форумно писане тия дни)... който се съмнява в някой от съветите ми, да не го прави или да изтрае до среща очи в очи...
УСПЕХ
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Raya » 21 Фев 2009, 08:42

Първо, моите поздравления (и съм абсолютно сериозна в това)-открил си сам причината за нещастията си-мислите. Не е лесно само отначало, ако упорстваш се изменят и те и света ти.
Към горните, с малък съвет от мен, че идеала е най-добре да си си ти, а не друг, бих добавила едно дълбинно проучване на себе си и разбор на събитията довели до това състояние.
Литература: Транссърфинг (всички книги, ако те мързи само последната, която е практическия курс за 78 дни, въпреки че мисля, че ако не си се запознал обстойно с теорията на транссърфинга няма да има същия глобален ефект), автора е Вадим Зеланд. Дали е ритуал, ами то всичко е ритуал, дали действа-абсолютно. Ако желаеш можеш да записваш сънищата си известно време, защото в тях често са всички отговори на всичките ти въпроси. И едно изречение в добавка, което да ти стане мантра : Моя свят се грижи за мен. Там е работата, че много често периодите, които ни се виждат пагубни са най-полезните в живота ни и си имат точна и конкретна цел, периода се прекратява, когато осъзнаеш целта му. Успех :)
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор