за неразбираемото

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот ваня тонева » 18 Юни 2009, 08:30

С голяма надежда се обръщам към всички,които биха могли да ми помогнат.Накратко-адът започна преди 4г.Синът ми буквално пощуря-момиче, което познаваше отдавна и от което не се интересуваше изобщо, буквално го обсеби.Не мислете,че преувеличавам-работеше на техни обекти като роб,теглеше непосилни кредити като малоумен за да й дава парите,правеше й подаръци,които не отговарят на възможностите му.Ако ви кажа,че направихме и невъзможното да го спрем от това самоубийствено поведение,едва ли ще ме разберете.Както каза негов приятел-,,той не е същия човек,дори погледа му е различен,,.От самото начало ми беше ясно,че е намесена магия,но като здравомислещ човек все се надяваш,че ,,такова животно нема,,.До онзи ден,когата той най-спокойно ми заяви,че знаел,че госпожицата и майка й се занимават с магии,но това са глупости и той не се притеснява.Всички тези ненормални отношения с нас и приятелите му той ги приема спокойно-важното е вещицата да е доволна.Това което е казвал на всичките си вече бивши приятели е, че няма друг такъв секс като с нея и не го интересува нищо друго, освен това момиче.Аз съм вече съвсем вцепенена-нямам никакъв избор освен да я гръмна-тя отдавна уби моя син,сега е неин ред.Ако не го направя тя ще го вкара или в гроба или в затвора.Пиша ви тук,защото си мисля,че много хора са готови да експериментират с неща,които не разбират,а това не знам доколко е безопасно дори за физическото им оцеляване-просто някой ден ще се сблъскат с някоя напълно превъртяла отчаяна майка.
Аватар
ваня тонева

Мнениеот valko » 18 Юни 2009, 09:30

ваня тонева написа:просто някой ден ще се сблъскат с някоя напълно превъртяла отчаяна майка

Благодарете богове, че сте жива, защото аз бих отстранил подобна пречка.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ваня тонева » 18 Юни 2009, 10:04

Когато за пръв път това момиче влезе у нас,започна да ме боли много силно стомаха-високо горе-като разпъване.Докторите казаха,че нищо ми няма-било някакво временно неразположение.То продължава вече 4г.с прекъсвания,периодично.Изследванията не показват нищо.Имам едно на ум,но не виждам изход-всички сме под Бога-да гледа и да съди !Само дано ми помогне да си съхраня здравия разум,защото вече се плаша от мислите,които ми минават през главата!
Аватар
ваня тонева

Мнениеот valko » 18 Юни 2009, 12:57

Вашето е пример за рядко срещана и добре свършена от вещицата работа, добро зомбиране с един минус за периодично подсилване. Евала! icon_eusa_clap
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The Shadow » 18 Юни 2009, 13:58

Ето я цялата магия, която я има:

"Ако ви кажа,че направихме и невъзможното да го спрем от това самоубийствено поведение"

Синът ви вече НЕ Е ДЕТЕ. Знате ли какво означава това? Това означава, че е време да го отшиете от полата си. И че всеки опит да откажете да го отшиете от полата си, ще завършва с "приятелката му направи магия".

Причината да се държи така е, че толкова много сте го държали близо до себе си, че не е научил сам да регулира поведението си. Сега ще прави глупости, а наказанието за вашата прекалена опека ще е, да го гледате как ги прави и да го оставите да ги прави, за да се учи сам от грешките си, докато натрупа необходимият му житейски опит от който вашата опека го е лишила.

Другото, че имало магия, са празни приказки. Вслушването в тях няма да ви доведе до нищо добро, нито до доброто на сина ви.
Аватар
The Shadow
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 18 Юни 2009, 14:44

И сега подред на номерата:

1. ваня тонева, това Е форум за магия. Написала сте една трогателна история в раздел "Молба за помощ", само дето аз не виждам никъде в написаното от Вас каква помощ Ви е необходима. Това прави самата тема безсмислена и излишна, поради което след този пост тя ще бъде затворена.

2. Описаното поведение е нормално за "мамино синче"- като домавен любимец, който цял живот е бил вързан на каишка и сега тя е свалена... как да не се развърти и разбяга горкото. Както и Шадоу каза, Вие като майка сте си виновна сама за това- той няма защитни реакции, няма и откъде да ги придобие, освен от личен опит.

3. На магическа тема: За мен тези двечките, майката и дъщерята, са се справили относително добре, но наистина аматьорски са пропуснали да помислят и отстранят евентуалните пречки... "Има човен- има проблем- премахваме проблема(респективно човека-пречка)"
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор