от ваня тонева » 18 Юни 2009, 08:30
С голяма надежда се обръщам към всички,които биха могли да ми помогнат.Накратко-адът започна преди 4г.Синът ми буквално пощуря-момиче, което познаваше отдавна и от което не се интересуваше изобщо, буквално го обсеби.Не мислете,че преувеличавам-работеше на техни обекти като роб,теглеше непосилни кредити като малоумен за да й дава парите,правеше й подаръци,които не отговарят на възможностите му.Ако ви кажа,че направихме и невъзможното да го спрем от това самоубийствено поведение,едва ли ще ме разберете.Както каза негов приятел-,,той не е същия човек,дори погледа му е различен,,.От самото начало ми беше ясно,че е намесена магия,но като здравомислещ човек все се надяваш,че ,,такова животно нема,,.До онзи ден,когата той най-спокойно ми заяви,че знаел,че госпожицата и майка й се занимават с магии,но това са глупости и той не се притеснява.Всички тези ненормални отношения с нас и приятелите му той ги приема спокойно-важното е вещицата да е доволна.Това което е казвал на всичките си вече бивши приятели е, че няма друг такъв секс като с нея и не го интересува нищо друго, освен това момиче.Аз съм вече съвсем вцепенена-нямам никакъв избор освен да я гръмна-тя отдавна уби моя син,сега е неин ред.Ако не го направя тя ще го вкара или в гроба или в затвора.Пиша ви тук,защото си мисля,че много хора са готови да експериментират с неща,които не разбират,а това не знам доколко е безопасно дори за физическото им оцеляване-просто някой ден ще се сблъскат с някоя напълно превъртяла отчаяна майка.