молба за помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот lilabel » 23 Юли 2009, 16:01

Здравейте!Имам проблем който не зная как да реша!В момента живея на квартира в слънчев бряг/там работя лятото/,откакто сме се нанесли с колегите в тази квартира стават странни неща:лопане по стените ,отваряне и затваряне на врати с трясък, безпричинно включване на уреди,шум от стъпки....и не на последно място студът който настъпва в една от стаите/при 30'' жега навън , отворен прозорец и изключен климатик, в стаята става -20''/.Налага се като се приберем от работа да си обличаме якетата, за да не измръзнем.Предполагам че това е нечий неспокоен дух.Повече ме притеснява че до преди седмица чувахме шумовете само вечер ,то сега се чуват и през деня....моля за помощ...Благодаря Ви, предварително!
Аватар
lilabel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот м Лъчезар » 23 Юли 2009, 17:21

Казвал съм го много пъти - Ако искаш да прогониш нещо обдими стаята с див пелин и виж резултатите . Ако още въпросният дух е там значи трябват по-специфични действия да се вземат .
Адът е тук на земята
Аватар
м Лъчезар
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот lilabel » 24 Юли 2009, 12:38

Благодаря, за предложението за окадяване с див пелин!Но не помага....
Аватар
lilabel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 03 Авг 2009, 12:39

lilabel написа:Благодаря, за предложението за окадяване с див пелин!Но не помага....

Предлагам ти следната магия: СМЕНИ СИ КВАРТИРАТА! Виж, това може да ти помогне повече.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор