Историята наистина е дълга, предварително благодаря на всички, които ще намирят време да я прочетат и дадат съвет.
Започна се преди 10 години. Започнах да чувствам болки в краката, нещо като жилене или парене по целия гръбнак и дискомфорт в корема. Имах усещането, че ме облазват мравки по цялото тяло. Преди това не съм имала никакви проблеми със здравето. Без да се колебая, реших да се обърна към ходжа, тъй като и на предишното място, където живеех, имах съседка, която ми правеше магии. Ходжата каза, че ми е направено нещо с живак, като с точност описа хората, които го правят - съседката ми Любка и нейния мъж. Той изрече някакви неща на турски и ме накара да извърша нещо с брашно, което вече не помня, но тялото спря да ме боли.
Една сутрин намерих пред вратата си кръст от тесто, изпечен, под него чимшир. Обзе ме паника и захвърлих нещото зад сандък на моята съседка, намиращ се срещу вратата ми. Няколко последователни вечери някои хвърляше камъчета по прозореца на спалнята, винаги в полунощ. Един ден открих непосредствено под прозореца на кухнята нарязани пчелни пити, покрити с пясък. Имаше и листчета с триъгълна форма, на които пишеше нещо на непознат за мен език. По пясъка след време покара трева и след 40 дни някой беше махнал цялото нещо. Един съсед ми разказа как през нощта Любка и мъжът й са поставили това нещо под прозореца ми, но не знаех какво да го правя, затова го оставих там.
Велики Четвъртък през деня Любка биеше по вратата ми с юмруци в продължение на няколко минути. Опитах да поговоря с нея, но тя каза, че ще продължи да прави тези неща и че не мога да я спра.
Виках попове за освещаване на апартамента, пръсках със сол, светена вода, дори веднъж дойде в дома ми ясновидка, тъй като бях много зле, с болки в цялото тяло, без да мога да спя и ям. Ясновидката каза, че има магия. Каза ми да сложа в един буркан вода и 4 яйца, а снимките на децата ми под буркана. Сложих ги вечерта, а преди изгрев слънце ги изхвърлих в река през рамо.
Всеки път, когато внучетата ми идваха при мен, не можеха да спят. Веднъж Любка беше сипала вода на площадката пред вратата, и не след дълго внучетата ми се върнаха разплакани, защото другите деца не искат да играят с тях, което никога не се е случвало преди.
Принудихме се да продадем апартамента и се преместихме в друг град. Тя узна новия ми адрес от купувачите на апартамента. Освен това разполага със снимки на мен и цялото ми семейство.
На новото място нищо не се промени. Отново не мога да спя, често чувам чукане по вратата и прозорците, цъкане, свиркане. Веднъж през нощта нещо гръмна, като балон. И двамата с мъжът ми се изплашихме много. Една нощ нещо бръмчеше в леглото, като кошер, 10-15 минути. Често усещам студ в главата, който продължава към стомаха, а от там достига до краката, натиск и пукане във врата, веднъж беше толкова силно, че паднах.
Всяка неделя паля свещ. Веднъж тя започна да пука, а над пламъка се появи друг, който трептеше.
Имам странни видения. Кръстове по стените и тавана, Света Богородица с Младенеца. Мъж, който оставя бонбони до главата ми (усещам допира) и казва "За Бог да те прости". Чувам гласове, които разговарят помеждуси за моя син и казват, че ще го "убодат".
Мъжът ми имаше болки във врата, в последствие стана инвалидл Лекарите не откриха нищо, гледачки ми казаха, че му е направено проклятие. Сега синът ми се оплаква от болки във врата, страхувам се да не се повтори всичко.
Чели са ми Киприяновата молитва, правен е водосвет на мястото, където сега живеем. Нищо не помага.
Никой от семейството ми не вярва. Моля ви помогнете ми с каквото смятате, че бихте могли.