дълга история

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот s_o_n_q » 27 Юли 2009, 18:53

Историята наистина е дълга, предварително благодаря на всички, които ще намирят време да я прочетат и дадат съвет.
Започна се преди 10 години. Започнах да чувствам болки в краката, нещо като жилене или парене по целия гръбнак и дискомфорт в корема. Имах усещането, че ме облазват мравки по цялото тяло. Преди това не съм имала никакви проблеми със здравето. Без да се колебая, реших да се обърна към ходжа, тъй като и на предишното място, където живеех, имах съседка, която ми правеше магии. Ходжата каза, че ми е направено нещо с живак, като с точност описа хората, които го правят - съседката ми Любка и нейния мъж. Той изрече някакви неща на турски и ме накара да извърша нещо с брашно, което вече не помня, но тялото спря да ме боли.
Една сутрин намерих пред вратата си кръст от тесто, изпечен, под него чимшир. Обзе ме паника и захвърлих нещото зад сандък на моята съседка, намиращ се срещу вратата ми. Няколко последователни вечери някои хвърляше камъчета по прозореца на спалнята, винаги в полунощ. Един ден открих непосредствено под прозореца на кухнята нарязани пчелни пити, покрити с пясък. Имаше и листчета с триъгълна форма, на които пишеше нещо на непознат за мен език. По пясъка след време покара трева и след 40 дни някой беше махнал цялото нещо. Един съсед ми разказа как през нощта Любка и мъжът й са поставили това нещо под прозореца ми, но не знаех какво да го правя, затова го оставих там.
Велики Четвъртък през деня Любка биеше по вратата ми с юмруци в продължение на няколко минути. Опитах да поговоря с нея, но тя каза, че ще продължи да прави тези неща и че не мога да я спра.
Виках попове за освещаване на апартамента, пръсках със сол, светена вода, дори веднъж дойде в дома ми ясновидка, тъй като бях много зле, с болки в цялото тяло, без да мога да спя и ям. Ясновидката каза, че има магия. Каза ми да сложа в един буркан вода и 4 яйца, а снимките на децата ми под буркана. Сложих ги вечерта, а преди изгрев слънце ги изхвърлих в река през рамо.
Всеки път, когато внучетата ми идваха при мен, не можеха да спят. Веднъж Любка беше сипала вода на площадката пред вратата, и не след дълго внучетата ми се върнаха разплакани, защото другите деца не искат да играят с тях, което никога не се е случвало преди.
Принудихме се да продадем апартамента и се преместихме в друг град. Тя узна новия ми адрес от купувачите на апартамента. Освен това разполага със снимки на мен и цялото ми семейство.
На новото място нищо не се промени. Отново не мога да спя, често чувам чукане по вратата и прозорците, цъкане, свиркане. Веднъж през нощта нещо гръмна, като балон. И двамата с мъжът ми се изплашихме много. Една нощ нещо бръмчеше в леглото, като кошер, 10-15 минути. Често усещам студ в главата, който продължава към стомаха, а от там достига до краката, натиск и пукане във врата, веднъж беше толкова силно, че паднах.
Всяка неделя паля свещ. Веднъж тя започна да пука, а над пламъка се появи друг, който трептеше.
Имам странни видения. Кръстове по стените и тавана, Света Богородица с Младенеца. Мъж, който оставя бонбони до главата ми (усещам допира) и казва "За Бог да те прости". Чувам гласове, които разговарят помеждуси за моя син и казват, че ще го "убодат".
Мъжът ми имаше болки във врата, в последствие стана инвалидл Лекарите не откриха нищо, гледачки ми казаха, че му е направено проклятие. Сега синът ми се оплаква от болки във врата, страхувам се да не се повтори всичко.
Чели са ми Киприяновата молитва, правен е водосвет на мястото, където сега живеем. Нищо не помага.
Никой от семейството ми не вярва. Моля ви помогнете ми с каквото смятате, че бихте могли.
Аватар
s_o_n_q

Мнениеот ultramarin » 28 Юли 2009, 07:58

Звучи като двоен или троен проблем, като част от него вече ми изглежда коригирана, докато друга е висяща...

(1) ЗАЩО си станала обект на магическа агресия? дим без огън няма - какво стана, че тъй ти прави таз жена?

(2) Само със съвет на форум няма да се реши, според мен! По-скоро ми изглежда като дълга терапия... от всичко което си написала, се вижда солидно развитие в живота ти и в самата теб... Уви, не бих имал смелостта да поставям диагнози или да съветвам онлайн... поради възможността да интерпретираш думите ми грешно, което в твоето положение на обърканост си е вариант... а да не говорим за възможността за активна помощ на живо - солиден мотив на всеки ще трябва, за да се захване...

...ще споделя обаче тук един принцип, който учих в "магьосническото училище": казва се, че на всеки човек ВИНАГИ са дава нещо, с което да пребори проблемите си, когато те са породени от външна сила... ако някой ти прави магии - ти се дава една помощ, ако някой те бие редовно - друга, ако някой ти подлива вода в офиса - трета помощ, всеки път съответсваща на проблема... винаги, винаги, винаги НЕЩО се появява в самата теб, някъкъв "бонус", който да ти помогне да се справиш САМ(-А) със ситауцаята... и ти не си изключение от това правило... чюй какво ти казвам, ти днес не си онази безпомощтна жертва която си била преди 10 години... погледни в себе си и може би ще видиш стаената си сила icon_color

И една арабска поговорка: "Всеки човек е проводник на безкраен океан от знания и сила, лежащ зад него."
ВСЕКИ човек ... абсолютно всеки, и ти, и аз, и немезиус, и кат, и аванабил, и уизарда, и мъжа ти, и сина ти и всички...
е ПРОВОДНИК ... само проводник, само канал - толкова широк, колкото съзнанието ни позволява!
на БЕЗКРАЕН океан ... воистину неизчерпаем ресурс, ама и неисполван някак си
от ЗНАНИЯ
и СИЛА
от знания И сила ... океан от всичко що ни трябва, и още много други неща
лежащ ЗАД него ... зад нас, не над, не под, а зад нас...
ЛЕЖАЩ зад него ... лежащ, тоест неактивен докато не настане нужда
лежащ зад НЕГО ... всичко това е за нас, за всеки от нас... да благодарим на Аллаха за милостта и щедростта му!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот ludvig » 28 Юли 2009, 17:14

ultramarin то хубаво че сме проводници на тоз океан ама няма ли някоя поговорка която да казва как да разширим съзнанието си че да го ползваме тоз океан от инфо по ефективно Предполагам че отговорът ще е от сорта когато му доиде времето и станеш готов или пък когато дадено събитие е готово то неминуемо ще се прояви в реалноста и т.н. а аз ще бъда обвинен че искам всичко наготово :) поздрави и успех
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор