Моля за помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот zaffira » 31 Юли 2009, 14:09

Здравейте,

нова съм тук, не знаех към кого да се обърна , надявам се темата ми да е на павилното място!

Проблемът е следния :

Имам приятел от 2 години. Преди мен той живееше с едно момиче , с което имат дете , но се разделиха и оттогава сме заедно. Проблемът е , че тя така и не прие раздялата им. В началото само заплашваше , но напоследък вече взе да става брутално. Ходила при някакви гледачки /врачки ...... после внезапно на него почнаха да му зичезват разни неща (снимка, тениска) . Когато взимах детето тя влиза у тях и му събора багажи и т.н. , така че е напълно възможно. Известно време след като той я беше видял да ходи при тези ( две ) врачки на селото и и след като му изчезнаха тези неща .. изведнъж започна да се сържи УЖАСНо и това е меко казано. КАкто си беше нормален човек , мил и добър ,изведнъж започна за най-малкото да крещи (по мен) , да ме обижда ( без причина) , да псува ( никога не го бях чувала досега) и да се държи адски зле. За всяко нещо което кажа , дори и да е просто "А" , той избухва и започва да вика и не може да му се вземе думата , започва да обижда много яко с думи който са грозни и нетипични за него. В същото време бившата му ми се обади един ден и започна да ми се хвали как всичко щчло да се оправи и как аз нямам шанс?!?!?!?!
Моял ви помогнете ми. КАк да разбере дали е направила някоя магия? ако е направила как да я разваля? Не издържам вече , всичко се превърна в адски тормоз.

Благодаря ви предварително
Аватар
zaffira

Мнениеот zaffira » 03 Авг 2009, 06:52

Моля ви ако някой знае как да се оправя в тази ситуация, нека ми пише.
Аватар
zaffira

Мнениеот Mandragora~Scream » 03 Авг 2009, 07:47

Зафира, принципно ако приятелят ти се държи така, трябва да подходиш много деликатно към него. Не му казвай какво подозираш, защото може да стане още по-зле.
Пръво трябва да се увериш, че има магия. Но не знам как да го направиш без той да знае...
Вземи един буркан и го напълни наполовина с вода. Сложи клечки от метла или стръкчета розмарин. Счупи вътре едно яйце (без черупката). Сложи буркана под леглото му вечерта (близо до главата му).
На сутринта го извади и ако има някаква промяна в яйцето, (трябва да е побеляло, жълтъкът да е на топка, а белтъкът омотан около метлата като паяжина) го хвърли с буркана в течаща вода. НЕ В ТОАЛЕТНАТА. Ако има близо до вас река или канал...ХВЪРЛЯШ ГО ЗАЕДНО С БУРКАНА
Това с яйцето е не само тест, но и донякъде разваля...донякъде. Ако е много силна магията, предполагам, че няма да е достатъчно.
Тук във форума четох и за един тест със светена вода и олио, но не ти казах за него, защото идеята е той да не знае. Можеш да го направиш на себе си. Потърси във форума и ще го намериш.
Пиши после като направиш каквото ти казах, да видим какво ще правим нататък... icon_flowerface
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaffira » 04 Авг 2009, 07:35

Това с буркана нямам възможност да го направя.... сега изведнъж( освен всичко останало) той отиде снощи да спи при нея !!!!!!!!! Днес сутринта ми се обади и развика по телефона, крещеше и каза че щял да дойде да ми счупи главата!!!!!!!!! Аз нищо не казах, мълчах и затворих.По късно ми с бади ТЯ и се смееше в телефонна?!?!?!? Мислч че аквото и да е направила е УСпяла, вече съм 100 % сигурна че е направила нещо. Моля ви помогнете ми!!!!Държа да отблежа че нито сме се карали с него за нещо, нито има причина за всичко това, просто изведнъж всичко започна да става Брутално
Аватар
zaffira

Мнениеот zaffira » 04 Авг 2009, 07:38

Много се извинявам за пропуснатите и разместени букви и т.н. но просто не знам къде се намирам вмомента
Аватар
zaffira

Мнениеот Mandragora~Scream » 04 Авг 2009, 10:50

Не се тревожи. Явно твоят човек в момента е зомбиран и възприема реалността по съвсем различен начин. В такъв случай това, което можеш да направиш, е да го запишеш на Киприянови молитви. Отиди в най-близката църква и питай кога ги четат. Те са за премахване на магия и за здраве. Запиши ви и двамата.
Ще потърся някой-друг ритуал във форума, но не знам дали ще успееш да направиш каквото и да е, след като нямаш опит. Все пак, ако намеря нещо, ще ти го напиша.
Засега Киприяновите молитви ще помогнат...поне така мисля.
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bellastella » 04 Авг 2009, 21:12

Mandragora~Scream написа:Не се тревожи. Явно твоят човек в момента е зомбиран и възприема реалността по съвсем различен начин. В такъв случай това, което можеш да направиш, е да го запишеш на Киприянови молитви. Отиди в най-близката църква и питай кога ги четат. Те са за премахване на магия и за здраве. Запиши ви и двамата.
Ще потърся някой-друг ритуал във форума, но не знам дали ще успееш да направиш каквото и да е, след като нямаш опит. Все пак, ако намеря нещо, ще ти го напиша.
Засега Киприяновите молитви ще помогнат...поне така мисля.

И аз си мислех, че Киприяновата молитва /тя не е ли само една?/ е панацея, но при подобен случай се оказа напълно безрезултатна, въпреки многократното й четене от свещенослужител. Явно има и други неща, на които е необходимо да се обърне внимание.
И друго нещо: Свещеника тогава ме предупреди, че когато се изпълнява целия ритуал, свързан с Киприяновата молитва, не е редно да се прибягва до други действия и ритуални практики, защото се получава нещо като контра-магия, която всъщност обезсмисля действието и смисъла на самата Киприянова молитва. Поне така го разбрах. И ако действително има нещо такова, според мен е излишно тя да пробва разни други ритуали от тук или от където и да било.
Аватар
bellastella
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 04 Авг 2009, 21:47

bellastella написа:И аз си мислех, че Киприяновата молитва /тя не е ли само една?/ е панацея, но при подобен случай се оказа напълно безрезултатна, въпреки многократното й четене от свещенослужител. Явно има и други неща, на които е необходимо да се обърне внимание.
И друго нещо: Свещеника тогава ме предупреди, че когато се изпълнява целия ритуал, свързан с Киприяновата молитва, не е редно да се прибягва до други действия и ритуални практики, защото се получава нещо като контра-магия, която всъщност обезсмисля действието и смисъла на самата Киприянова молитва. Поне така го разбрах. И ако действително има нещо такова, според мен е излишно тя да пробва разни други ритуали от тук или от където и да било.

Една си е- с това поне спор няма :) Само дето за да подейства, има едно мъ-ъ-ъ-ъничко условийце- да се влезе с чиста вяра под закрилата! Не можете да очаквате до 5 минути преди да влезете в храма да сте псували Бога или да сте го отричали, а като влезете да искате закрила от него, нали ;) Това обикновено е причината да "не действа"- липсват предпоставките за правилно изпълнение на ритуала. Ако все пак се подхожда с Вяра(не вяра в Църквата- това е религиозна пошлост), най-добре е да се комбинира Киприянова молитва с Маслосвет.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Nemezius » 04 Авг 2009, 21:53

П.П: Това, че Киприянова молитва се чете само от свещеник, си е просто поредната измислица на Църквата и каноните й- лично мое мнение.
"Царството на Бог е вътре в теб
и във всичко около теб...
не в големи сгради от дърво и камък.
Разцепи парче дърво и аз съм там.
Повдигни камък и ще ме откриеш."
(Евангелие на св. Тома)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот zaffira » 05 Авг 2009, 08:10

Няма начин да го накарам да отиде на Кипрянова молитва!! Той не вярва в нищо, освен това е обезумял, не мога да говоря с него дори.Онази кой знае какво е направила, щом и се обади да ми се изсмее даже...

няма ли нещо друго? нещо което може да се направи без негово участие? нещо което да го изчисти и да премахне всичко което му е сторила? Има и друо .. откакто стана това , той не се чувства добре физически .. задушава се, постояннос еоплаква че не се чувства добре
Аватар
zaffira

Мнениеот rain » 05 Авг 2009, 09:11

Киприяновата молитва определено не е панацея. Де да беше толкова лесно
само с една молитва да се разваля всичко.

zaffira, за съжаление сама не можеш да се справиш с този проблем.
Ако приятелката му е ходила при хора, които си разбират от рабoтата (и вероятно е така),
то нито молитви, нито импровизирани ритуали ще свършат работа. Трябва да търсиш специалист.
А съперницата ти е глупачка да оповестява факта, че е използвала подобна намеса за да си го върне,
че и да се хвали с това пред теб.

Един съвет. Предполагам, че и тримата сте от едно населено място или поне знаеш нейното.
Ако е малък град (село) няма да ти е особено трудно да разузнаеш при кои точно врачки (магьосници)
ходи приятелката му. Щом действат по поръчка е ясно какво да правиш.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот ludvig » 05 Авг 2009, 13:01

А защо просто не направиш един сигил и го изтреляш лесно е за направа и изпълнение във форума има достатъчно примери за това как става трябва само силна вяра и просто да забравиш за ефекта предвид в положението в което се намираш ще ти бъде доста трудно да забравиш но опитаи Знам че доста хора отхвърлят хаоса като магическа система и метод но поне всичко ще свършиш сама и без участието на твоят приятел успех
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 10 Авг 2009, 07:35

<<...освен това е обезумял, не мога да говоря с него дори...>> Именно това което е най-трудно, трябва да сториш! Но стори го меко, без да насилваш - как, не знам, но който иска, намира начин... още повече, че освен магии и лъжите влизат в сила при подобни проблеми... 101% е чул нещо лъжливо за теб, затова и говори такива глупости по телефона - в порив на бурна реакция от чутото... затова:

1.ГОВОРИ С НЕГО!
2.БЪДИ НЕЖНА, ТЪЖНА, БЪДИ СЛАБА ВИДИМО, но силна отвътре... такава е силата на Жената и никой мъж не може да устои, защото така ни е заложено генетично.
3.ГОВОРИ С ТВОЯ МЪЖ! Твоят мъж! Това значи че ти имаш ГРИЖАТА за него! Не иванка, драганка, петканка или миланка - а ТИ!
4.ГОВОРИ С МЪЖА СИ! Споделяй му!Кажи му какво чувстваш - това(споделянето) кара мъжа да действа, да търси решения! Мълчанието не помага!
5.ОБЩУВАНЕТО лекува... общуването насочено към другия... сподели какво ти е, и питай какво му е, къде го боли, къде се задушавйа, защо, как, отвреме на време... но най-вече...

СПОДЕЛИ МУ ЗА ДРУГАТА! СПОДЕЛИ му за смеха по телефона, за агресията към теб която го изпълва всеки път когато се връща от при нея, кажи му всичко... КАЖИ МУ и го остави на спокойствие... дай му възможност да действа, дай му сила да се бори... силата е в словото, в думите, в ИС-ТИ-НА-ТА... кажи му тайните които пазиш от него - и той ще знае какво да стори! Нека САМ да реши... нали на теб не ти трябва ЗОМБИ????!!! Ето, оная вече си има едно зомби, но колко ли време ще е нейно... ти обаче искаш истински мъж, със собствена воля, на който да можеш да се опреш, с който можеш да общуваш! Кажи му това! Кажи му истината и го остави - не го задушавай... той ще вземе правилното решение, но само ако знае всичко което знаеш и ти! Семейство се гради на ДОВЕРИЕ И ОБЩУВАНЕ, не на магии... не на лъжи, а на истина...

И че ще стане БЕЗ НЕГО - избий си това от главата! В едно семейство се живее ЗА-ЕД-НО, едно семейство не е моето или твоето, то е НА-ШЕ-ТО!

Сигили... буркани... яца... клечки.. чекръци... баба вари кокали магьосани! Ти магии ли и скаш да правиш или магии искаш да махаш се попитай... Каква е твоята сила се попитай - мощ агресивна или женската нежна сила? Магия може да се пребори с магия, а може и вдън земътъ да се прати с най-обикновени действия и думи... ако си магьосник - ще се бориш с магия и сигили и всякакви магически дела, щоту там ще ти е силата, но ако си обикновен човек, искаш просто да живее щастливо, то и силата ти ще е в обикновените дела! А магиите... остави ги на нас, който има силата да помогне - вече ти е пратил своята незрима помощ... сега е твой ред да се възползваш от съветите тук...

Честно казано, май само съвета на рейн да проучиш противничката си е подходящ за теб от казаното по-горе! Направи го! и едновременно с това ГОВОРИ СЪС СВОЯ МЪЖ! Защото <<нито молитви, нито импровизирани ритуали ще свършат работа. Трябва да търсиш специалист.>> Или специалист в магията, или специалист в простите неща - а в това последното именно вие жените сте специалисти... в говоренето, в общуването, в чувствата... това е финно, невидимо оръжие, което обикновено е подценявано...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот zaffira » 11 Авг 2009, 07:43

Не мога а говорв с него, той не ми позволява. Опитвах 100 пъти!!! В момента в който повдигна темата и ме поглежда супер злобно и зпочва да крещи и да говори странни неща (викайки) , гласа ми не се ччуува, защото ТОЙ говори и не ме оставя да кажа една дума дори. В момента в който си отворя устата и кажа А , той започва да ме обижда и да ми говори гадни неща и не ми позволява да кажа нищо!!
Аватар
zaffira

Мнениеот zaffira » 11 Авг 2009, 07:45

rain написа:Киприяновата молитва определено не е панацея. Де да беше толкова лесно
само с една молитва да се разваля всичко.

zaffira, за съжаление сама не можеш да се справиш с този проблем.
Ако приятелката му е ходила при хора, които си разбират от рабoтата (и вероятно е така),
то нито молитви, нито импровизирани ритуали ще свършат работа. Трябва да търсиш специалист.
А съперницата ти е глупачка да оповестява факта, че е използвала подобна намеса за да си го върне,
че и да се хвали с това пред теб.

Един съвет. Предполагам, че и тримата сте от едно населено място или поне знаеш нейното.
Ако е малък град (село) няма да ти е особено трудно да разузнаеш при кои точно врачки (магьосници)
ходи приятелката му. Щом действат по поръчка е ясно какво да правиш.

Не сме в едно населено място с нея. Тя е ходила в някъкво село при врачки, аз не познваам такива и незнам при кога да отида. От София съм, знаете ли при кога мога да отида????
Аватар
zaffira

Мнениеот ludvig » 12 Авг 2009, 17:29

naprawi сигил госпожице зашифроваи го и го изстреляи после забрави така поне ще вземеш нещата във свои ръце донякъде и ще си предприела някакво минимално деиствие а няма да седиш на едно и също положение и да се ваикаш А ако ти се удаде случаи за разговор ползваи и него :)) поздрав и успех
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Оrchid » 13 Авг 2009, 08:00

Със сигил според мен едва ли ще стане. Трябва някой, който наистна си разбира от работата, вече стана ясно, че с човека не може да се ражговаря, дори и да пробва сто пъти той просто няма да я чуе. За съжаление никога не съм ползвала подобни услуги и не мога да ти препоръчам някой конкретен при който да отидеш, но не вярвам, че сама ще можеш да си помогнеш, можеш да направиш много неща от предложените в темата, обаче няма да са достатъчни.
Аватар
Оrchid
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaffira » 13 Авг 2009, 09:55

Mоля ви , нека който се занимава с такива неща и може да ми помогне , да ми пише!!
всеки ден ми е ценен, защото със всеки следващ ден нещата стават все по-зле
Аватар
zaffira

Мнениеот rain » 13 Авг 2009, 10:51

И какво, стоиш и просто чакаш някой тук евентуално да ти помогне?!
Ами ако никой не се отзове, тогава какво правиш?

Казахме вече, че съперницата ти е ходила при човек, който се занимава
или с народна магия или при ходжа. Следоватлено за развалянето трябва да
търсиш подобен човек. Реклами на такива във форума не се пишат, така че
няма да видиш подобни.

Не искам да звуча грубо, но почти всеки ден се появяват подобни молби
с нужда за помощ, което говори, че има дефицит на способни хора и е пълно
с измамници. Но ако някой се навие да помага, това става анонимно. Все пак
не говорим за комерсиално масово обслужване от типа "развали магия с смс
за 2.4 лв", а за адекватна и сериозна помощ.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот zaffira » 13 Авг 2009, 11:02

Обърнах се към вас, защото се надявах наистина ако някой може- да помогне!!!!!

Стоя и чакам, защото нямам какво да напарвя, не познавам хора който могът, нито такива които са ходили при такива. Мислех , че раздела Молба за помощ е точно за това. Разказах ви какво ми се случи, онази е ходила в някъкво село и не знам къде и при кого, това е. Немога да тръгна по улиците ид а започна да търся такъв човек и да се надявам , че няма да е "шарлатанин" , затова писах тук. Все пак тук са събрани хора . които знаят. Съжалявам ако съм досадила някому, но просто търся "ПОМОЩ" , затова съм тук!!!!!!! Ако прецените , че не искате или не можете- няма проблем, няма нужда да сме груби обаче.
Аватар
zaffira

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор