молба за помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот thejam » 12 Авг 2009, 11:35

Здравейте,искам да ви помоля за помощ,
Става въпрос за мой братовчед,който от 12 години се бори за живота си.
Преди някъде толкова време е отишъл на курсове при някакви руснаци –били,уж за духовно усъвършенстване,енергии...
Викал и духове.после имал спор с човек,който се занимавал с магии и енергии(някой на по високо ниво) и от тогава живота му става кошмар.усеща нещо чуждо в себе си,силни болки в мисълта,борба с мислите,голяма тежест,няма спокойствие,непрекъснати съмнения.
Вика – аз не съм аз.много лошо му става ,тресе го с години.Не си самовнушава – познавам го – спортист,планинар..не е глупак.нещо го връзва.ходил е къде ли не,пробвал е сам какво ли не – източни практики,лекарства,манастири,гледачки,екстрасенси – казвали са му ,че има нещо много силно,но не могат да му помогнат. има съмнение,че е вързан към някакъв канал на черни сили.
Нали казват,че за всяка болка има билка,ако човек го е направил,тябва да има друг,който да го махне или развали.лошо е ,че в тази област има много мошеници.
Става дума за обсебване,магия,дух ...не знам точно.
Знаете ли за някой,който е силен,разбира от тези неща,и разбира се не е злонамерен.или някой,който може да види какво му е и да го насочи.
Някой,който може да освобождава от обсебване.
Аватар
thejam

Мнениеот Enforcer » 18 Авг 2009, 22:41

thejam написа:Здравейте,искам да ви помоля за помощ,
Става въпрос за мой братовчед,който от 12 години се бори за живота си.
Преди някъде толкова време е отишъл на курсове при някакви руснаци –били,уж за духовно усъвършенстване,енергии...
Викал и духове.после имал спор с човек,който се занимавал с магии и енергии(някой на по високо ниво) и от тогава живота му става кошмар.усеща нещо чуждо в себе си,силни болки в мисълта,борба с мислите,голяма тежест,няма спокойствие,непрекъснати съмнения.
Вика – аз не съм аз.много лошо му става ,тресе го с години.Не си самовнушава – познавам го – спортист,планинар..не е глупак.нещо го връзва.ходил е къде ли не,пробвал е сам какво ли не – източни практики,лекарства,манастири,гледачки,екстрасенси – казвали са му ,че има нещо много силно,но не могат да му помогнат. има съмнение,че е вързан към някакъв канал на черни сили.
Нали казват,че за всяка болка има билка,ако човек го е направил,тябва да има друг,който да го махне или развали.лошо е ,че в тази област има много мошеници.
Става дума за обсебване,магия,дух ...не знам точно.
Знаете ли за някой,който е силен,разбира от тези неща,и разбира се не е злонамерен.или някой,който може да види какво му е и да го насочи.
Някой,който може да освобождава от обсебване.

Понеже все пак на човекът трябва да се помогне а мнението ми беше изтрито ще го повторя. Ако наистина имате този проблем потърсете чернокнижник. От писалите в темата нито един не е в състояние да Ви свърши каквато и да е работа. В този форум пише само един найстина можещ колдун. Как ще го намерите това си е ваш проблем.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 19 Авг 2009, 06:42

Enforcer написа:Понеже все пак на човекът трябва да се помогне а мнението ми беше изтрито ще го повторя. Ако наистина имате този проблем потърсете чернокнижник. От писалите в темата нито един не е в състояние да Ви свърши каквато и да е работа. В този форум пише само един найстина можещ колдун. Как ще го намерите това си е ваш проблем.

Не, мнението ти няма да бъде изтрито- не виждам и причина за това, Енфорсър, но все пак ми е интересно защо мислиш, че никой от писалите в темата не може да помогне? Най-малкото не ни познаваш всичките, а и не само колдун може да се намеси в случая ;) Да, въздействано е на човека чрез мъртъвци, но и за това си има начини(предполагам разбираш за какво става дума).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Enforcer » 19 Авг 2009, 07:36

Nemezius написа:
Enforcer написа:Понеже все пак на човекът трябва да се помогне а мнението ми беше изтрито ще го повторя. Ако наистина имате този проблем потърсете чернокнижник. От писалите в темата нито един не е в състояние да Ви свърши каквато и да е работа. В този форум пише само един найстина можещ колдун. Как ще го намерите това си е ваш проблем.

Не, мнението ти няма да бъде изтрито- не виждам и причина за това, Енфорсър, но все пак ми е интересно защо мислиш, че никой от писалите в темата не може да помогне? Най-малкото не ни познаваш всичките, а и не само колдун може да се намеси в случая ;) Да, въздействано е на човека чрез мъртъвци, но и за това си има начини(предполагам разбираш за какво става дума).

Бях писал преди това и мнението ми беше изтрито. Човека вероятно има подселена "същност". Това е манипулация присъща на чернокнижието. Най-често се подселва т.нар "бес". След това се налага "уморочка", чието предназначение е да се "погрижи" за този, който се опита да разваля. Уморочката може да бъде с мъртвец.
а и не само колдун може да се намеси в случая

Забавно. Ако предположенията са верни искам да видя какво ще стане с теб ако опиташ разваляне.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот valko » 19 Авг 2009, 11:19

Джам, изпращаш снимка с открито чело и очите на която е сам и имената на братовчеда ти на fdbra@abv.bg, ще видя какво е положението и после ще взема решение, но с тези 12 години не бива да се очаква чудо, прекалено много време мина, пък и с това подселване не е шега работа.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 19 Авг 2009, 17:26

Enforcer написа:Забавно. Ако предположенията са верни искам да видя какво ще стане с теб ако опиташ разваляне.

В перфектно здраве и тонус съм, и дишам най-нагло- благодаря за проявения интерес ;) Все пак п*******те като мен сме обучавани за подобни случаи- това имах предвид под "не само чернокнижник може да се намесва" ;)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Enforcer » 19 Авг 2009, 17:48

Nemezius написа:
Enforcer написа:Забавно. Ако предположенията са верни искам да видя какво ще стане с теб ако опиташ разваляне.

В перфектно здраве и тонус съм, и дишам най-нагло- благодаря за проявения интерес ;) Все пак п*******те като мен сме обучавани за подобни случаи- това имах предвид под "не само чернокнижник може да се намесва" ;)

Здравето ти си е твой проблем. Мен не ме интересува. Просто ми е интересно какво ще бъде ако опиташ да премахнеш беса (ако е точно това). Може и друго да е. Колкото до обучението ... Едно е да си обучаван а друго е да практикуваш. Няма смисъл да спамим в темата.
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор