Здравейте,искам да ви помоля за помощ,
Става въпрос за мой братовчед,който от 12 години се бори за живота си.
Преди някъде толкова време е отишъл на курсове при някакви руснаци –били,уж за духовно усъвършенстване,енергии...
Викал и духове.после имал спор с човек,който се занимавал с магии и енергии(някой на по високо ниво) и от тогава живота му става кошмар.усеща нещо чуждо в себе си,силни болки в мисълта,борба с мислите,голяма тежест,няма спокойствие,непрекъснати съмнения.
Вика – аз не съм аз.много лошо му става ,тресе го с години.Не си самовнушава – познавам го – спортист,планинар..не е глупак.нещо го връзва.ходил е къде ли не,пробвал е сам какво ли не – източни практики,лекарства,манастири,гледачки,екстрасенси – казвали са му ,че има нещо много силно,но не могат да му помогнат. има съмнение,че е вързан към някакъв канал на черни сили.
Нали казват,че за всяка болка има билка,ако човек го е направил,тябва да има друг,който да го махне или развали.лошо е ,че в тази област има много мошеници.
Става дума за обсебване,магия,дух ...не знам точно.
Знаете ли за някой,който е силен,разбира от тези неща,и разбира се не е злонамерен.или някой,който може да види какво му е и да го насочи.
Някой,който може да освобождава от обсебване.