търся истински професионална помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот myrister333 » 23 Авг 2009, 22:00

здравейте, регистрирах се във форума за да търся съвет и защото материята ми е интересна. Имам следният проблем - от две години и половина имам връзка с женен мъж който след това ме зарязва с обяснението че станало прекалено хубаво. Аз не познавам мъж който да му стане прекалено хубаво и той да се отдръпне. Ходих по врачки и баячки и ми казаха по-точно един руснак който е много силен медиум и йога ми каза че той е пил вода в която е топено олово зада изстине от мен и че тази вода е дадена от жена му. Същата освен на него прави и на мен някакви магии или вуду-ритуали там за смърт и в нищо дане ми върви. Пратих му по пощата пратка като му върнах подаръците атя е получила пратката отворила я е и е натикала разни косми вътре с някаква розова слуз, а той самият каза че като е докосналтези неща и му станало много зле и трябвало да си легне. От два месеца сме разделени блягодарение на нея. Заради нея стигнах до полицията където имам пуснати две жалби срещу нея за тормоз и отделно подадох сигнал до прокуратурата за лъжесвидитилстване в показанията. Вече два месеца и нещо този тормоз продължава. Сънувам я как ми праща писмо с мои снимки а върху снимките е нарисувала гробищни кръстове и разни йероглифи и знаци. Тази злобна жена краде живота ми, искам си го обратно, искам и него защото още ме обича и въпреки магиите казва че още ме сънува и си спомня хубавите неща заедно. Искам и търся помощ от някой истински вещ в занаята който да ми каже подходящите ритуали както за изчистване от такива влияния, така и за връщане на изгубена любов и не на последно място за назидание на тази "вещица". Мога да оставя скайп или имейл в случай че някой сериозно се реши да ми помогне, мога да изпратя данни и снимки, а ако може и да ме насочите къде да отида при истински магове, ходжи или врачки някъде където ще ми помогнат защото не издържам вече и психически съм срината. Моля вземете тази тема присърце и ми окажете нужното съдействие. Аз съм добър човек и на никого нищо лошо не правя а сега дори и той ме обвинява че аз ги правя тези магии но той в момента е като зомби като аспержа в оранжерия, не мога да му се сърдя макар че съм дълбоко наранена. Призовавам всички във форума които знаят какво правят да ми помогнат а аз ще направя каквото трябва за вас. Благодаря за вниманието и се извинявам за дългата тема.
Аватар
myrister333

Мнениеот Shadow Mage » 24 Авг 2009, 20:59

Колкото до развалянето на влиянията може да опиташ с това: viewtopic.php?f=28&t=4731
Мисля, че е достатъчно добре "документирано" за да се справиш и сама, но ако имаш въпроси по време на "дуела" може да питаш.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот myrister333 » 24 Авг 2009, 22:34

Добре, Шадоу ще ти пиша на лични скайпа си и се надявам утре да се засечем почти цял ден съм в скайпа
как определям вуду магиите ли - ами чувала съм че са обикновенно лоши вуду магиите и затова не съм веща като вас в занаята
а и както казах ходих на сто места при колеги и колежки та вече съм що годе навътре в материята с някои неща
нищо освен ритуала за разваляне не видях
разбира се че ще го пробвам много благодаря
Аватар
myrister333

Мнениеот Mandragora~Scream » 25 Авг 2009, 08:16

myrister333,
Как разбра, че имаш магия...освен, че сънуваш жената как рисува кръстове на снимките ти? Имам предвид някой професионалист ли ти го каза или си ползвала нещо от форума, което показва наличие на магия.

Не разбрах защита ли искаш или целиш да й навредиш. Във форума са дадени много ритуали и за защита, и проклятия. НО без опит дълбоко се съмнявам да постигнеш нещо..

Търсиш професионална помощ, но аз доколкото виждам хората не са много убедени, че ти си жертвата в случая. Според мен тази жена ти е взела страха. Не знам дали го прави с магия или по друг начин, но явно, че се страхуваш от нея.
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 25 Авг 2009, 10:35

Редактирах цялата тема. Опасявам се, че интимният и личен живот на даден потребител нас въобще
не ни засяга, така че ще ви помоля да си спестите разказите от типа "лична драма". Форумът е за магия
и тук ще се говори само за такава! На който не му отърва, то съжалявам. Ако видя и едно възроптаване
директно трия цялата тема и може да сте сигурни, че помощ няма да намерите. Или ще се научите да се
държите възпитано както подобава на възрастта ви или ще си носите последствията. Дали е правилно да
си любовница или не, морални нравоучения и други подобни си ги запазете за философките форуми, подобни
съждения са далеч от естеството на този форум. Ако някой се наеме да помогне на въпросната госпожа има
си лични бележки за това или публично тук, ако ли не, съветът ми към нея е да търси добър специалист и да
не чака само на един форум.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот myrister333 » 25 Авг 2009, 12:04

Обръщам се към модератора който е редактирал темата
както виждате и четете защото трябва да сте я чели все пак не аз първа почнах моралния двубой и не от това имма нужда и смятам че щом съм във форум за магии трябва да ми се пишят магии а не да ми се дава акъл така че се обърнете към останалите потребители.
Не виждам и на какво основание ще ми триете темата и не виждам кои точно ваши правила съм нарушила. Възпитанието си го имам и не сте вие човека който да ме засяга на такава основа, тук виждам далеч по-невъзпитани хора.
а на въпроса на другият потребител дали са ми казвали че имам такова влияние - да казва ли са ми, много хора колеги врачки баячки дори един руснак йога така че няма да седна да си правя шеги и да търся помощ ако е безсмислено
както и съм проверявала по метода на яйцето така чесъм взела всичко на сериозно
и още един път - не аз съм лошата и не аз се намесвам в чужда карма, писна ми от нескопосани обвинения

Wizard: Три мения имаш до момента - най-малко "острия тон" е много показателен за теб и поведението, което ни ДЕМОНстрираш!
Модератора е прав!
Аватар
myrister333

Мнениеот Mandragora~Scream » 25 Авг 2009, 12:28

viewtopic.php?f=32&t=967&hilit=%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0#p8282
viewtopic.php?f=32&t=4167&hilit=%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0#p46734
viewtopic.php?f=32&t=4061&start=0&hilit=%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0
viewtopic.php?f=32&t=898&start=0&hilit=%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B0

Това е само малка част от нещата, публикувани тук за защита. Ако потърсиш, ще намериш още.
Ако не ти допадат, може да се обърнеш към твоите колеги врачки, баячки, йоги и т.н. icon_flowerface
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот myrister333 » 28 Авг 2009, 06:39

еееее най-накрая някой да се отзове
благодаря ти Мандрагора, това се казва конкретност само с четири линка които са доста съдържателни, харесаха ми и изглеждат сериозни методите, ще пробвам някой от тях, а аз търсих търсих и така и не намерих нещо подобно, затова е много по-лесно за участници от форума които са отдавна тук
много искрено благодаря за въпросните линкове
Аватар
myrister333

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор