не наскоро една близка приятелка ми бе споделила,че усеща до себе си чуждо присъствие.Сякаш нещо я гледа постоянно,спомена също,че я е било страх.До колкото знам няма починал в семейството и,къщата в която живеят си е тяхна...
вижте хора, това много пъти сме го дискутирали тук - СЪЩЕСТВУВАТ СИ страшно много същества, които нямат физическо тяло и се ходят около нас, някои ни игнорират, други ни гледат любопитно, трени ни се чудят на акъла, трети се възползват от нас, има дори такива които се грижат за нас... в 99% от случаите ние просто не ги забелязваме, но понякогаааа усещаме дадено същество(или повече от едно)! Естествено, това почва да ни плаши - защо ли? Ми просто е - съзнанието ти казва, че си сам, а подсъзнание ти казва че не си! И се получава противоречие - хем има някой невидим, хем го няма(щото не го виждаме съзнателно).
Днес ми каза,че усеща също някакво присъствие около нея,но не по същият зловещ начин,а нещо което я кара да се смее.
като цяло всичките тия същества са БЕЗРАЗЛИЧНИ към нас хората. Но понякога ние с делата си привличаме вниманието им - понякога е отрицателно, понякога е положително, но никога не можеш да знаеш каква ще е реакцията им и дали въобще ще има, та ние дори не знаем има ли ги край нас в момента или не ... и така - ясно е защо приятелката ти или който и да е друг с подобни "усещания", може да има НАЙ-РАЗЛИЧНИ такива.
Случвало и се е преди да заспи да говори с някой в предсъня си.След този тип случки,този някой сякаш знае че са си говорили и тя знае какво ще и се каже,един вид.
това по-скоро ми прилича на получаване на информация от подсъзнанието... класика, обичайно е при хора при които има леко появили се ясновидски способности но не напълно за истинско ясновидство... виждаме при приятелката ти следните характеристики:
- спорадични неопределени усещания
- неясни знания и усещане на идването им, тоест естествена рефлексия на потока информация
- способност да се усещат съществуващи енергии, които досега не са се усещали
и т.н.
КАКВО ДА ПРАВИ!?
ни-що! Нека просто се възползва от тази си Сила да усеща "финия" свят и да се опитва чрез делата си да направи отрицателните отношения на невидимото положителни, а положителните още по-положителни. Това не е лесна задача и си е едно сериозно предизвикателство, но ако се справи, то ползите ще са огромни, както за нея, така и за всички около нея, пожелали да се възползват от това...
мога да посъветвам да обърне внимание на това какво ИСКАТ невидимите наблюдатели... те рядко(всъщност почти никога) получават от хората нещо, и се радват на всяко съзнателно късче внимание което им обърнем... трябва винаги да се помни, че именно те са господарите, но ние като хора имаме едно предимство, това е способността ни да РАЗЛИЧАВАМЕ свещеното и истински силното... затова, не бива да се страхуваме, а да използваме тази способност за различаване и да работим с невидимото...
сега що се отнася до снимката - не е нужна точно в този случай, но и аз се бях засилил да питам за такава... преди да се задълбоча в ситуацията
към лудницата в подобни случаи те насочват ония хора, за които магия, невидимо, фино не съществува... всеки що-годе читав маг, или поне ясновидец, или поне човек работещ със невидимия свят - няма да говори неща, които би казал само някой "груб материалист"
А за "подселени същности"... предпочитам да не казвам нищо, щото не съм учил никога за такива... тия дето са ги споменали, нека да обяснят какво е това, и защо смятат че има връзка с него... Аз бих препоръчал на приятелката ти да прочете книгата на Хазрат Инаят Хан "Космическият Език"