Здравейте , аз съм поредния ,който се регистрира тук ,за да търси съчувствие и помощ .Предварително се извинявам ,ако напиша нещо ,което някой няма да хареса ,но моля ви ,ще си напиша цялата история както е ,без нито една лъжа ,или преувеличаване.Напълно и само фактология. След това ще помоля по вещите в занаята ,защото аз съм неук и от 6 дни само чета вашия форум. Нямах намерение( срам) да се регистрирам и да моля за помощ ,но вече не се идзържа. Ето и разказа ми :
Преди 6 месеца се запознах с едно момиче.Наистина ,беше от интернет ,никога не съм мислел ,че може да стане нещо сериозно ,но на петата среща вече тя си беше преместиля половината багаж вкъщи и стоеше 10-15 дни у нас ,2-3 дни у тях. Ще говоря с имена , за да е по ясно. Аз се казвам Стефан ,а тя Борислава.Тъй като съм на 32 години и от типа хора ,които вечно скитат по кръчми и дискотеки, (детството ми мина така) вече съм улегнал ,обичам да си стоя вкъщи ,да готвя ,съвсем вече нормални неща.Тук идва факта ,че тя е 9 години по-малка от мен -23.До преди точно една седмица ,не сме имали скандали ,караници и въобще някакви по-сериозни противоречия. Единствените ни противоречия са били това ,че не сме излизали никъде (аз си загубих работата преди 3 месеца) ,живея от един наем в момента, че все в устата ми е Мариана(която е моя бифша приятелка ,с която скъсах преди 6 години,но си останахме приятели до ден днешен) и ,че съм поставял Иво (бифшия ми шеф и много добър приятел) .Според нея всички тези факти били за мен по-важни от връзката ни .Миналия Вторник бях излязъл с Иво и се понапихме. Приббрах се късно през нощта (което се случва много рядко вече)и видях ,че тя си е събрала багажа . Постъпих глупаво и и наговорих ,да прави каквото иска и така нататък и тя на следващия ден си отиде.Извиних се хиляди пъти ,заклех се ,че това няма да е вече така ,плаках като тиинейджър .В Четвъртък отидох у тях да поговорим ,хора ,не сте виждали такъв рев ... аз рева ,тя реве гушнали сме се ,но не иска да се върне. Ако искате ми вярвяйте ,от четвъртък до този момент съм изял един сандвич, една принцеса , 6 бисквити Закуска,и сега малко ориз .Не мога да ям ,не мога да спя ,от Четвъртък до сега ,това е втория ден ,в който си спя вкъщи,снощи спах в колата си на витоша ,миналата вечер у сестра ми,Петък и Събота бях в Сърбия с един приятел .Винаги съм държал на сериозните връзки и просто нашата беше (поне аз така смятам) такава.
Още от сега искам да ви кажа ,че не съм и изневерил. Молих я ,обещавах и ,клех се,а аз съм такъв тип човек ,който държи на думата си ,че ще променя нещата .Тук идва и факта,че след като напуснах работата си ,тя беше човекът,който се грижеше за мен и чинчилата ми. Аз имам постоянни доходи ,но след като напуснах , просто се наложи да прекроим бюджета .Справяхме се ,а тя е адски позитивен човек и във всичко лошо ,виждаше по нещо добро.Беше смен ,след като напуснах , беше до мен ,когато се нараних ,беше до мен винаги .Всичко щях да превъзмогна ,заради нея .
Тук идва следващия момент ,а именно ,че един полицай(аз жвея в центъра на софия до едно от районните) ме преби и сега мен съдят ,затова че аз съм го пребил ,не ми дадоха съдебен лекар ,нарочно ме задържаха за 72 часа в ареста,беше до мен и тогава.Имам чувството ,че имам много гадна магия направена ,защото ето вече 4-ти месец ,не мога да си намеря работа ,ввсички главоболия ,които ми се струпаха ,а сега и това момиче си отиде...Нямате представа как се чувствам ..е ,може би някои имат.Не ям ,не спя , не мога да комуникирам дори с околните ,не искам никого да виждам ,лягам и ставам с мисълта за това момиче,гърлото ми е винаги стегнато ,очите мокри,5 килограма свалих за 8 дни ...Минават ми едни лоши мисли през тъпата глава ,тя ми взе половината сърце ,но не мога да споделя с мои близки ,освен със сестра ми ,защото около мен у всички съм оставил впечатлението ,че съм силна личност ....
Хора ,мола ви някой да направи една магия ,нещо ,защо тя да плаче за мен и да не иска да се съберем ...защо да не ми даде втори шанс ,след като каза ,че ме обича ,наистина ви моля направете нещо ... Ще дам пълните си имена и дата на раждане ,нейните имена и дата на раждане ,или каквото там трябва ,само се моля някой да ми бутне едно рамо ,Моля ви
Извинете ,ако съм ви отегчил ,но се чувствам като пълен парцал,с всеки изминал ден ,рухвам все повече и повече,осъзнах какво губя и ще направя всичко по силите си ,да си го върна ....
Благодаря ви за разбирането