Магия?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот FeeL_mY_LipS » 15 Ное 2009, 19:15

Здравейте на всички!Незнам от къде да започна с моята история и по точно проблем ако може да се нарече такъв.Един слънчев летен ден бях излязла на разходка в парка заедно с кучето ми седнах на една пеика и естествено една циганка се залепи за мен искаше да ми гледа аз твърдо отказвах, но се съгласих в края на крайщата.Започна да ми говори някакви неща не си спомням много добре да сам се пазела от хора с буква М и Р, че вкъщи сме 4 членно семейство имала сам някаква дълбока душевна рана и т.н. естествено и "имала съм магия".Циганката каза да си дам ръката и аз "умната" си я дадох посочи 4 точки на ръката ми и извди някакво конче от чантата си почна да връзва възли мънка си под носа нещо в един момент ми каза ПЛЮИ! при което аз бях шокирана а тя неспираше да го казва накрая се изплюх върху въпросния конец и аз незнам как стана .... след това пак си мънка нещо и стана въпрос за парии...казах и че нямам а аз в действителност нямах тя твърдеше че сам имала но били за друго въпреки това аз нямах бях излязла на разходка с кучето за какво са ми пари...след това поиска нещо ценно за мен също казах че нямам попита ме дали съм имала gsm отговорих да каза да го извадя извадих го като го дръшах в ръката си а тя над него пак правеше нещо и си мънкаше ...пойска да и го дам в нея след това отказах защото знаех какво ще стане тогава тя стана остави кончето с възлите каза ми че магията ми ще остане незавършена или нещо от този сорт и си замина като се обръщаше постоянно и ме гледаше...на път към вкъщи реших да погледна ръката си а на нея имаше 4 бели точки точно както тя ги показваше на ръката ми но тогава ги нямаше изплаших се когато се прибрах отворих шкафа в къщи където стои свтената вода почнах да си плискам лицето измих си ръцете прекръстих се пих дори от нея ....От тогава някак си не ми върви и не само на мен а и на семейството ми мога ли да разбера имам ли магия понеже учителя ми по практика е врачка и ми каза че циганите имали способността да отнемали късмета на хората и не им се давало ръка да пипат а аз си я дадох отчаяна съм искам нещо да направя някакъв ритуал или нещо друго ако някои може да ми разясни за това което направи тя има ли нещо общо с магия изобщо помогнете ми моляви.. :(
Аватар
FeeL_mY_LipS

Мнениеот Nemezius » 15 Ное 2009, 20:20

поредния случай на автомагия... Просто спри да се вживяваш толкова в това- преди време обсъждахме една техника за избягване в такива случаи чрез използване на двойник, аватар- приложимо е в такива случаи.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот FeeL_mY_LipS » 15 Ное 2009, 20:44

Това също ми е минавало през акъла че си втълпявам...дано да е така
Аватар
FeeL_mY_LipS

Мнениеот magic girl » 16 Ное 2009, 12:06

Здравей!Не съм сигурна дали върши работа,но последният път когато намерих направена предметна магия вкъщи практикувах по следния начин:взех предмета и го хвърлих в река през рамо и си тръгнах без да се обръщам назад ,а на мястото което беше -измих със светена вода и казах :''аз не съм аз ,тази магия не е моя,магийо,върви при този,който те е пратил ''и ефекта от нея изчезна.Не знам до колко от това ,което направих или от вярата ми че ще помогнат мойте действия-но наистина всичко се оправи.Ако искаш пробвай и ти!Успех!!!
Аватар
magic girl

Мнениеот Lord Voldemor » 17 Ное 2009, 03:03

Както ти е казал Немезиус,по-скоро забрави за това.Видно е,че някакво енергийно влияние е осъществено,но то не е от толкова завършен характер,и няма опастност да се разпростре,освен ако ти не му позволиш.Не малка част от успеха на ,,черната'' магия се състои от уплахата,до която се довежда жертвата.Друг е въпросът,дали ще позволиш да се превърнеш в тази жертва.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор