Помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот adyy18 » 23 Дек 2009, 21:40

Здравейте! Тук съм нова..

Това което ме тревожи..С приятеля ми ходим 2 години!Запознахме се по интернет и сме на 400км един от друг.. Проблема е че тои живее с баба си,която се държи много добре с мен когато му гостувам..през седмица през месец..случвало се е да стоя 1 месец друг път седмица или няколко дни, но това няма значение..! Въпросът е че след последното ми ходене там утидох при гледачката при която си ходя вече години..от която съм много доволна и много ми е помогнала..и тя ми каза буквата на баба му и позна че е вдовица и каза категорично че тя не ме иска в къщата си и че ме е захранила докато съм била в тях.. Много ме обезпокои това и го споделих с приятеля ми.. с които се караме адски много от месеци насам..обичаме се,но не се траем!Та..споделих му и тои от своя страна сподели с другата си баба,която му е казала че е напълно възможно защото не за 1ви път чува подобни неща за баба му(вдовицата)Сега пак съм в апартамента на приятеля ми и несъм на себе си страх ме е да ям..нервирам се за най-малкото нещо..всяка вечер след като тои се върне от работа се караме за глупости..Вместо да се радваме един на друг и че сме заедно по празниците какво става.. Как да разбера дали продължава със захранването,какво да направя изобщо в тази ситуация..не искам да се разделям с приятеля ми..не искам повече да се караме..даите какъвто и да е съвет..Благодаря!!!
Аватар
adyy18

Мнениеот adyy18 » 24 Дек 2009, 21:53

Или поне кажете начина по който се проверява дали имам магия или не..там с олио и светена вода..търсих,но не намирам нищо..:/
Аватар
adyy18

Мнениеот МагНаско » 25 Дек 2009, 12:19

Страха и внушението са най-коварната магия .
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 03 Яну 2010, 09:14

Наистина, повечко се страхуваш от нужното! НЯмаш магия най-вероятно. Но ти идва в повече паниката, а също и дребнавостта. Това не е нещо с което човек може да с е пребори лесно - всички сме такива! Припомни си обаче защо сте с половинката си - всеки път като усетиш че наближава караница, просто си припомни КОЕ ВИ СБЛИЖАВА ПРИНЦИПНО, вместо това което в момента ви разделя.
Съветът ми е да теглиш една майна на тази баячка и да се захванеш да си строиш живота сама! Игнорирай всякакви слухове за магии, фокусирлрай вниманието си върху благословии... самата ти започни да благославяш, да казваш хубави работи на хората, и НАЙ-ВЕЧЕ НА ПОЛОВИНКАТА СИ! Посрещни го някоя вечер с розово халатче... и само с него... дори да не е в настроение за нищо друго, само това просто действие ще му дигне морала и ще супи порочния кръг на неприятна нагласа. Започни дда класифицираш всичко за което си говорите - в която от трите графи попада: (1)ЖИЗНЕНОВАЖНО, (2)ОТ ПРИНЦИПНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА МЕН, (3)НЕВАЖНО за теб и н ети пука. За всичко от категория 3 можеш(и трябва) да преглъщаш каквото се каже и направи. ЗА категория 2 трябва да се бориш, за категория 1 не би трябвало да ти пука особено, стига да има някакво решение на въпроса, без значение дали ти хресва или не, само да се реши нещо. Такова разделение е само един пнример, можеш и по друг начин да разсъждаваш - стига да станеш по-ларж и да гледаш по-отгоре на нещата! Близо 50% от всичко за което си говорим и се караме е дреболия която раздуваме по невнимание да нещо супер важно - нека се отнасяме като към дреболия.

Още няколко коментара - ако за две години не сте се събрали, бъдещето ви ще е доста мъгливо и дъждовно. СИЛНО ви Съветвам да намалите разстоянието помежду ви - щом сте ЗАЕДНО, значи трябва да ЖИВЕЕТЕ ЗАЕДНО... всичко друго ще доведе до раздяла... народът си го е казал "далеч от очите, далеч и от сърцето". Щом обичаш мъжа си - мести се при него! И не го знам на колко години е този МЪЖ, но ако е на поне 25, и ако планува да си създава семчейство, то би трябвало да си намери и свой дом! ДА живее ПРИ НЯКОГО, без значение баба, майка, сестра, чичо, бате е нещо... ключово за съвместния живот. И без магии никога няма да имате мир в семейството живеейки ПРИ някого. А вие вече две години се познавате, ако сте по-зрели хора(>=25 год), то това би било достатъчно да мислите за брак, съвместен живот, собствен дом, общо бъдеще и т.н. Ако сте по-млади - имате време, но не много в този бърз днешен живот. Днес две години са си бая време - щом сте толкоз време заедно, следва да се мисли и за задълбочаване на връзката или да се търси някой по-смел партньор. РАзбира се, съществува и този момент, че ако сте общували предимно онлайн, а сте се виждали веднъж-дваж месечно то реално връзката ви е наполовина или даже на четвъртина по-кратка, защото се брои само "общуването очи-в-очи"...

НЯМАШ магия, нямаш никакво захранване, а и да имаш - голема работа! Живей с мъжа си, не с баба му! Първо Демонстрирай че ти е неприятно да ходиш при бабата му, а не при него, а след тов аму го и обясни! ВИе жените умеете да обяснявате. Но не СЕ ОБЯСНЯВАЙ! Просто заяви че ти е неприятно защото... ти е неприятно! Защото искаш да си при него, а не при родата му, защото искаш стабилност и опора от половинката си, а не от баба му. Твоят мъж трябва да е твоя опора, както и ти за него... ако единият не е - другият ще се чувства зле и рано или късно ще се стигне до дъъълъъг цикъл от скандали, които ще свършат ил ис това че човекът ще стане ОПОРА или с раздяла... проблемите ни са в нас а не в магиите, които ни правят... ако нямаме проблеми, то и 100 магии няма да има за какво да се "хванат".
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Mandragora~Scream » 03 Яну 2010, 09:59

adyy18 , според мен не бива да пренебрегваш вероятността бабата да ти е направила магия. Да, възможно е да си внушаваш, но в случай на такова нещо трябва да внимаваш много. Без да се паникьосваш!
Всеки потребител тук, който се занимава с ритуали и д.р. , знае, че те могат да окажат вредно влияние върху психиката и здравето на човека. Най-малкото го е изпитвал върху себе си...
Сама разбираш, че в такъв случай "не ми пука" може да не помогне и докато се усетиш вече да сте се разделили, а в най-лошия случай ще си се сринала психически.
Трябва да потърсиш някой компетентен, който да ти помогне. Мисля, че по един пост във форума не може да се каже със 100% дали имаш или нямаш магия.
Предполагам, че първо си усетила, че става нещо странно и после си отишла при врачката, а не обратното (от поста ти не ми стана ясно).
Каза, че в началото всичко е вървяло добре. Знаеш ли каква е евентуалната причина бабата да не те иска там?
True Love Is Forever
Аватар
Mandragora~Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот anakonda79 » 04 Яну 2010, 01:59

Бабата и магиите... най-удачният вариянт да обвиним някой за собствените си грешки :) Премисли първо дали ти не предизвикваш тези конфликти, породени от ревност или нещо подобно?!? Аз също се карах с моят мъж когато той беше далече от мен но в последствие установихме връзка на малко по више ниво от чисто физическата и нямаме никакви ядове... Премисли преди да обвиняваш, провери преди всичко, има много начини стига да не те мързи да четеш... Обвинявайки някой който няма вина, само обременяваш собствената си карма.
Аватар
anakonda79
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор