Омагьосан пръстен или просто съвпадение???

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Votan » 25 Юли 2010, 17:07

Здравейте. Имам едно притеснение и се надявам да ми помогнете да се справя с него. Вчера се видях с едно момиче от друг град, с което дълго време преди това си бяхме писали. Допаднахме си, гушкахме се, целувахме се, дотук нищо фрапантно. Но - аз нося пръстени - 4 на брой : два сиви стоманени на лявата ръка и два черни стоманени на дясната. От снимките, които й бях пращал тя ги е видяла и вчера ми показа един пръстен, който според нея била намерила преди няколко месеца в училището си. Когато го видях направо се изумих - това беше единият ми сив стоманен пръстен. Взех го и го сравних днес с моя - досущ същия : един и същ размер - най-малкия възможен, тъй като пръстите ми са тънки, със същия кръст на пръстена, който е избелял с времето - и моя и другия бяха избелели еднакво, а на всичкото отгоре - бяха и еднакво изхабени тоест надраскани и очукани. Моят пръстен е купуван от София, от магазин "На тъмно", какъвто няма май в Разград - а същия пръстен със същия размер, избелял символ и драскотини идва отново при мен на 400 км от близнака си. Просто съвпадение ли е - че някой си е го е купил същя размер и кръста му е избелял и го е загубил и тя го е намерила и сме се запознали и ми го е показала, или тя цели нещо???? Но какво????? Не намирам обяснение - на снимките пръстена ми е просто една сива халка - няма как да знае размера, знака, че е избелял и че е надран. И какво да го правя сега този пръстен??? Не съм го слагал, в шкафа ми е. Да го хвърля ли???? Докосвал съм го и съм го докосвал до моя пръстен, за да ги сравня??? Това опасно ли е??? Моля, кажете, за да знам дали си въобразявам или има нещо зад всичко, благодаря.
П.С. Вчера, когато бях в Разград, не бях с моите си пръстени, носих само един друг - от бала ми. А момичето е чиста българка, почти не вярва в магии, доколкото поразпитах леко преди да се видим изобщо и хабер си няма от това (ако казва истината) и изглежда много мило момиче. Обкръжението й също не е от такива хора, и с тях се запознах. Разказвала ми е много за себе си, за родителите си, за начина си на живот. Не вярвам да ми е показала този пръстен с лоша умисъл, не ми е предлагала да го взимам, аз я помолих да го взема, за да ги сравня. А дори да е с лоша умисъл, как може да е същия???
Аватар
Votan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 25 Юли 2010, 19:25

Много просто- НЕ Е същия пръстен.
Как може да го има и там?- Лесно, тези пръстени се произвеждат на конвейер и не са уникати, а и "На тъмно" не са единствения търговец, който ги продава- бас държа, че мога да намеря същия пръстен по всяко крайбрежно курортче, пък да не говорим и в доста по-малки градчета като Разград.
Как може да избелее еднакво?- Както се и произвежда еднакво. Само за пример, с приятелката ми имахме еднакви пръстени, пак такоа серийно производство- и избеляха еднакво, и се очукаха еднакво(или поне привидно) :)
Изобщо не се изненадвай на подобни съвпадения
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Votan » 25 Юли 2010, 19:39

Благодаря много :oops: Май трябва да намаля фентъзито :mrgreen:
Аватар
Votan
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения