Искам да ме остави на мира.

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот BallFace » 25 Окт 2010, 14:11

В училище (даа, знам, малък съм) има няколко момичета, и по-конкретно едно, което напоследък ме закача постоянно, заяжда се, нахална е, арогантна е..
Помолих я съвсем човешки няколко пъти да спре, тя приема всичко на шега и изобщо не ме взима насериозно. Учителите едва ли могат да направят нещо по въпроса (въпреки че ми пречи и по време на час), както и да е.
Не искам да й правя лошо, пожелавам й любов, мир и щастие в живота искренно, но просто искам да не ме закача и да ме остави на мира, а явно чрез човешко отношение не става.

Какво мога да направя? Опитвам се да не мисля много за това, защото законът за привличането може би играе роля във всичко това. Предложете ми някакъв по-прост ритуал или заклинание, или каквото и да е.
Пак казвам, не искам по никакъв начин да й вредя.

Благодаря:)
Аватар
BallFace
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот extasy » 25 Окт 2010, 16:43

Добре ама сигурен ли си че точно с магия ще решиш този проблем и какъв точно ритуал имаш предвид ?
Аватар
extasy

Мнениеот Sfe7lio » 25 Окт 2010, 19:11

Ето един ритуал от мен, само че не е пробван:
Да "охладите" чуствата на нежелан почитател
Вземете парче хартия и на него напишете името на човека на който искате да охладите чуствата към вас. Потопете го добре в алкохол, след което го поставете в найлонова торбичка (от закопчаващите).
Напълнете я с вода и кажете:
" (Името) твоите чуства не са желани,
аз не съм част от теб и ти не си част от мен.
Бъди охладен и забрави за мен."
Запечатайте торбичката и я поставете във фризера.
Скоро човекът трябва да охлади чуствата си, тъй както водата замръзва.
Аватар
Sfe7lio

Мнениеот eXPerience » 25 Окт 2010, 21:27

Прати й гаден сън, в който участваш и ти. Ще й подейства на психиката. Ама гледай да не е много брутално, за да не получи параноя от теб. :mrgreen:
Аватар
eXPerience
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rain » 26 Окт 2010, 09:37

Трябва ли да напомням за n-ти път, че фантазии и детски приказчици от типа "прати й зомби", "прати й тежко проклятие"
и други глупости не са за този форум. BallFace, проблемът ти не е свързан с решаване чрез такава намеса. Ако човек
сам не се застъпи за себе си и отстоява правото си, никаква магия няма да му помогне. Принципът на око за око е
много по-ефективен от псевдо-пацифизма.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор