Разваляне на магия (ПОМОЩ!!!)

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Head16 » 22 Яну 2011, 22:50

Здравейте.

Преди доста време е била направена магия на нашето семейство ( мисля че не е дори 1)
Баща ми и покойният ми дядо се караха постоянно за най-малкото, имахме много проблеми в семейството.
Проблемите продължават сега баща ми и майка ми не могат да се понасят ( въпреки че са под 1 покрив) за най-малкото става скандал и има обърната маса или нещо счупено.

Баба ми е ходила при различни окулстисти, врачи, ходжи и те са и казвали че има направена магия. Казали и че като се прибере ще санува как точно и е направена магията и къде е сложен артикула и точно това се случило.

Моля ви помогнете!
Какво бихме могли да направим да развалим това зло проклятие!

Моля за помощ отново!
Благодаря!

В основата на всичко седи една зла съседка (вещица, дърта) баба ми е сънувала как точно тя се е качвала на нашия таван и е поставяла магията.
Аватар
Head16

Мнениеот rain » 23 Яну 2011, 11:34

Head16 написа:В основата на всичко седи една зла съседка (вещица, дърта) баба ми е сънувала как точно тя се е качвала на нашия таван и е поставяла магията.

Качвате се на тавана (ако досега не сте) и претърсвате всичко обстойно, гледайте най-вече зад стари мебели, тежки предмети, в отвори, процепи, над гредите, в стени, ъгли и прага и т.н.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот Head16 » 23 Яну 2011, 19:42

Аз бях намерил в една кухина на тухлите нещо като иглиник но пълно и набито с много игли карфици и ттн.

Но магията продължава може би има и други неща нз :(}

Аз го дадох тогава на баба и тя го хвърли преди 4 5 години беше това !
Аватар
Head16

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор