Моля ви помогнете!!!!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот mimi5 » 16 Мар 2011, 09:10

Здравейте! Моля ви за помощ или съвет ,как да си помогна. Четох доста теми из форума ,но да си призная ,тъй като не съм се занимавала с такива неща се страхувам да не си навредя. Моля някой който може и има желание да ми помогне с някакъв ритуал , талисман ,или съвет какво да направя, за късмет и благополучие ,ще съм много благодарна. Накратко историятами: В момента съм на 31 години и откакто съм започнала да взимам сама решения за живота си съм пълен провал. Дори майками се е уплашила и се чуди ,как може толкова да не ми върви. Ходила е по врачки и някой са й казвали ,че е карма, или че изкупвам чужди грехове, незнам може и така да е. Нямам никакви приятели ,през годините или са ме предавали по някакъв начин или просто ,са се преместили да живеят в други градове или страни. Имала съм няколко дълги връзки с мъже но и те са пълен провал. Единият ме пребиваше ,друг пък ,за когото бях згодена се опита да ме затвори да живея в едно село и да му бъда като слуга. Тогава , във стаята в която живеехме открих някакви треви ,сложени в пликче от ориз и скрити зад неща които бях подредила на една етежерка. По същото това време започнах да вдигам много високо кръвно и месечният ми цикъл спря ,и тъй като неможех да издържам повече една нощ просто и буквално избягах. След това ми трябваше доста време да се оправя и да се отърва от кошмарите които сънувах.А последният ,от когото имам и дете ,се опита не само да живее на мой гръб ,но и се опитваше да издържа и родителите си. Зад гърба ми взимал кредити и давал парите на родителите си ,оделно и те взимали кредити ,а той след това крадеше от мен зада ги изплаща. Сега когато съм разделена с него ,ми завеща един куп борчове и кредити които аз исплащам , той дори не се интересува от детето си. А в бизнес план ,с каквото и да се захвана ,стартира със страхотен успех и след това винаги става нещо ,заради което се проваля. Незнам това дали е карма ,изкупване на грехове или магия но знам ,че от година на година става все по-зле, за това се обръщам към вас с молба ,някой да ми помогне.
Аватар
mimi5

Мнениеот arvent » 20 Мар 2011, 11:14

Привет. Ясно е, че имаш трудности да за преодоляване и изглежда логично да търсиш отговор в магята. Но сигурна :) а ли си, че разбираш какво искаш да правиш? Знам от личен опит, че, ако се страхувам от нещо да не го предизвиквам до момента в, който се почувствам способен да го превъзмогна. В противен случай резултата не зависи от мен. В подобни моменти търся нещо в което съм силен и ми носи радост. Използвам го като отправна точка. Ако за теб това е магията, то по повод ритуалите нека по-опитни се произнесат.
Винаги има светла страна, но търся позитивното 8)
arvent

Мнениеот Trismegist » 13 Апр 2011, 19:28

Спри да се самосъжаляваш - благодари за всичко и си вземи поуките от него.Злото в твоя живот е подарък, който явно не можеш да ползваш.Вместо да се съпротивляваш - приеми критиката на съдбата и продължавай да се оглеждаш за помощ и тя ще дойде :)

Аз лично скоро се навих да помагам на едно момиче, но то беше толкова психирано от бившите си връзки с мъже, че ми нямаше никакво доверие.Та реших да спасявам себе си поне, че заради нея си губех и моята енергия и време.
Силата и помощта са само в теб - търси ги там.Пожелавам ти успех все пак!Ще успееш!
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор