За мен ли е този мъж?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот 30godi6na » 13 Юни 2005, 14:21

Здравейте,всички в този сайт!Искам нещо да споделя с вас и ако някой може да ми даде съвет-нека ми пише.Януари месец в нета се запознах с един мъж.Той беше в Ирак.Писахме си и си говорихме 4 мес,докато той се прибере в Бг.Когато се видяхме на живо всичко мина прекрасно.И сега е така,като исключим това ,че той ми призна ,че си има враска от няколко години и,че сега тя е в Ирак и ще се върне декември!Не ми беше приятно да го науча ,но прекалено добре се чувствам с него за да се отказа от месеците щастие..А кой знае-може нещата да се променят......
ljubopitna
Аватар
30godi6na

Мнениеот EliKarim » 13 Юни 2005, 16:41

ЗДравей скъпа 30godi6na! Мисля, че чувствата и мислите ти по отношение на въпросният мъж са нещо естествено.. Това обаче е прекалено лично за да очакваш някой да ти даде най-точният съвет и той да бъде най-правилното нещо, което трябва да направиш. Мисля, че трябва да разговаряте, да изясните и да определите сами какво ще е бъдещето ви (ако товае възможно естествено).
Желая ти успех и щастие!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Poison » 14 Юни 2005, 10:32

Ми щом имате нещо общо значи той те е харесал. Пък ако вече не иска да остава при теб, за кво ще ти е?! Няма да го молиш!
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор