Моля помогнете.

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот hamar » 15 Ное 2011, 15:04

Здравей те.Нов съм в форума и прочетох тук доста интересни неща.Реших и аз да пиша за съвет и помощ,макар че има подобни молби и няма конкретни отговори.Нядявам се поне някой да пише на лично съобщение за съвет.От година и половина нещата в моя бизнес изведнъж започнаха да тръгват надолу,и лека полека в момента стигнах дъното.Изведнъж работа намаля,а накрая изчезна.Все нещо за малко ми се изплъзва,дали продажба,дали да спечеля оферта,липса на късмет,той изчезна напълно.Не съм максималист на много работа,може и малко но да е постоянна.Започвам да губя надежда за оправяне и взе да ми се отразява на здравето,семейството и бизнес партньорите.Може ли някъкъв съвет за тази липса на късмет.Винаги съм излизал от критични ситуация,но сега не мога вече.Благодаря предварително.
Аватар
hamar

Мнениеот hamar » 15 Ное 2011, 18:54

Възможно ли това да се получава от много негативна енергия ,образувана около мен и моето семейство,многото завист на хората.Какво може да ме посъветвате при това полажение?
Аватар
hamar

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор