Как да разваля частичен ритуал правен преди години?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот LadyMorgana » 01 Мар 2017, 20:51

Здравейте, имам един въпрос свързан с ритуал.
Случаят е следният- Преди около 5 години, когато и започнах да се занимавам с окултизъм и да се интересувам доста от тази тематика, смятах,че само чрез силен ритуал, мога да си изясня чувствата с даден човек, с който така да се каже съдбата все ни пречеше дори да се срещнем. Запознах се в друг форум с един сатанист, който услужливо (дори подозрително услужливо) ми предложи помощ, като ме предупреди,че това не е шега работа и въпреки,че не е християнин искал много да ми съдейства, защото се трогнал от историята ми, която бях споделила.
По онова време на сляпо се доверих на съвсем непознат човек и дори ми стана нещо като наставник и съветник. Даде ми и няколко интересни книги и си говорехме за окултизъм много (не ми е пробутвал сатанински четива, а общо езотерични.) В моите очи беше истински маг-учител и думите му винаги бяха авторитет за мен.
Съгласих се да направя един келтски ритуал с негова помощ като на пълнолуние, аз трябваше да направя едната част, а той другата. Обаче аз изтървах часа и в крайна сметка реших,че не е редно да прибягвам за този случай до магии. Смятах,че и той не е направил неговата част, защото не му бях дала сигнал по телефона,че ще започна с моята, а така се бяхме разбрали.
Обаче само след десет дни, въпросният младеж за който беше ритуала започна да ми пише,че ме обича и не може да живее без мен и в 6.00 сутринта ми се обади да ми каже,че ме е обича и винаги е било така ( исках да го видя и да се изясним но преди тези признания се криеше от мен.) и искал да е част от живота ми. Аз не повярвах и така да се каже го отрязах. Но освен признанията, ми каза и че е сънувал някакъв зловещ сън с две восъчни кукли, които се разтапят на огън. Уплашил се много за мен и решил да ми се обади и да поговорим.
Тогава започнах да се съмнявам,че сатаниста е направил неговата част, макар,че ритуала за който бяхме говорели беше доста по-различен...
След това младежа се събра с братовчедка ми, която правеше интриги между нас и го беше харесала и след време той започна да се държи доста злобно и агресивно спрямо мен. Буквално сякаш ме намрази, а аз все едно живеех на границата между живота и смъртта, защото страдах много,че го бях отрязала. Освен това усещах някаква тежест и негативна енергия и буквално ми се стъжни живота. Момчето стана толкова агресивно,че дори на един рожден ден на братовчедка ми, когато още бяха заедно взе да троши чаши, да крещи пред гостите и да се държи неадекватно, след което го удари на признания и рев. И за капак преди имаше и проблем с алкохола, но тази прекалена агресия и неадекватност не бяха типични за него. Опитвах се години на ред да си обясня нещата и преди време се консултирах с една гледачка, която не ми взе почти нищо и не изглеждаше измамница и тя ми каза,че последствията от половин ритуала направен преди години са се отразили и на мен, но най-лошото е ,че и братовчедка ми е правила някакви опити за влияние върху него и е поръчвала обсебващи магии. Тоест човека е бил мишена на два ритуала. Въпроса ми е макар и след 5 години, как да се опитам да разваля половинчатият ритуал, макар,че не е правен от мен, защото съм наясно,че недовършен ритуал е двойно по-лош вариант от несполучлив. Въпросният сатанист преди години още изчезна и няма как да се свържа с него.
Опитах да се помоля в църква за потърпевшото момче и за себе си, както и да поискам прошка, но още усещам,че върху мен има някакво остатъчно въздействие и сякаш е рефлексирал върху мен част от ритуала, защото почти постоянно сънувам въпросното момче в някакви ситуации, а не сме се виждали от близо 2 години. И другият ми въпрос е как със сигурност да разбера дали и братовчедка ми не му е правила някаква обсебваща магия, която още да му влияе? Смятам,че просто ако са правена два ритуала, са застигнали и двама ни...
Аватар
LadyMorgana
 
Мнения: 9
Регистриран на: 23 Юни 2015, 11:03

Мнениеот jameila » 09 Мар 2017, 07:39

Сънят на твоя човек е било знак изпратен от твоето подсъзнание, не следствие от магия.
Иначе колкото до ритуала извършен или не, няма как да го спреш. Особено когато не си сигурна и не знаеш какво точно искаш да спреш - да прекъснеш!!! Имайки предвид колко време е минало.....все пак ако ти трябва яснота, едно просто гадание извършено от теб самата е достатъчно да разберш как стоят нещата.
Аватар
jameila
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 30
Регистриран на: 24 Авг 2011, 18:13
Местоположение: M..G..E

Мнениеот LadyMorgana » 16 Мар 2017, 09:33

Направих такова гадание преди време като зададох няколко конкретни въпроса и отговорите потвърдиха опасенията ми,че човекът е бил жертва на магическо влияние, после този отговор беше потвърден и от друг човек, с който се консултирах. Благодаря за отговора все пак. Понякога смятам,че и момчето може да е преувеличило с този сън, въпреки,че той самият намекваше,че чувства някакво вмешателство и намекваше,че аз съм виновна за това.
Пък сега, след толкова години, не върви да говоря с него по тази тема.
Аватар
LadyMorgana
 
Мнения: 9
Регистриран на: 23 Юни 2015, 11:03

Мнениеот kriviq » 11 Фев 2020, 20:28

Здравей.
Опита ми е показал че такива ритуали действат само върху хора със слаба аура.Ако искаш да му помогнеш,работете върху подсилването на неговата аура и останалото ще се нареди само.
Другия вариант е ако твоята аура е силна,да я разпростреш върху него за защита,но това изисква известна емоционална връзка помежду ви.
Аватар
kriviq
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 22
Регистриран на: 13 Авг 2010, 13:55


Назад към Молба за помощ

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта