“НЕКРОНОМИКОН” - ВРАТА КЪМ БЕЗДНИТЕ НА АДА

Статии на окултна или магическа тематика. Ако не сте автор на статията, добре е да се посочи източника на информацията.

Модератор: venus

Мнениеот Lord Njarlathotep » 21 Юни 2008, 19:37

Аз съм твпорческа личност с много интереси и ако искаш мога да ти пратя некои стихове на по мрачна и окултна тематика
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 22 Юни 2008, 08:34

heress написа:Off topic

avanabil написа:Lord Njarlathote, приветствам интерса ти към форума и те поздравявам като новодошъл, но все пак се съобразявай с това, че пишеш по теми, които са от 2005 година. Най-малкото не са актуални за тези, които са ги създали. Надявам се, че практиката и мненията, които желаеш да споделиш, както и въпросите покрай тях, ще намерят израз в нови постове и теми! Успех и късмет![/b]

Не виждам нищо лошо човека да пише в теми от 2005-та или по-рано. Щом го вълнува нека пише, Като модератор ти дори би трябвало да го поздравиш за дето се е разровил. (за разлика от повечето новодошли) Няма смисъл да се правят 500 хиляди теми с еднаква тематика, като вече има съществуващи такива.
Все пак първоначалната идея на мг гейт беше именно да е се пишат смислени работи на окултна тематика, достъпни за всеки, а не само да си лафим и отваряме новии теми за щяло и нещяло, както става в последно време...
--.> а може би бъркам?

Heress, естествено, че няма нищо лошо в това да пише по стари теми, но аз си позволих да му обърна внимание на този факт, защото е твърде вероятно никой да не отреагира на неговия пост и да не се отзове по темата. Това би могло да го обезсърчи напълно като новодошъл, още повече, ако се случи така с две - три стари теми, по които е писал. Ето, затова става въпрос :)
Аватар
avanabil
Модератор

Предишна

Назад към Окултни Статии

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор