Кинези

Статии на окултна или магическа тематика. Ако не сте автор на статията, добре е да се посочи източника на информацията.

Модератор: venus

Мнениеот ultramarin » 11 Мар 2008, 07:40

ако потърсиш в гугл, може и да намериш... има два вида електрикинеза, контрол на електричеството(такива съм виждал често, на баба ми и на едно гадже им беше вродено да палят и гасят крушки, ел-печки и други ел-уреди) и насочван/провеждане на електричеството(такива съм експериментирал - неприатно е, нефективно, но изглежда яко, ако после не си показваш пръстите, да не говорим че имах трудности със контрола на мускулите)... инфо може да се намери, въпросът е дали имаш достатъчно смелост да пробваш... и дали ще ти стигне волята да овадееш тая техника... притнципът е в контрол на съпротивлението на кожата... уловката е, че то зависи от рефлексите и не се поддава(нормално) на контрол от съзнанието... може да се пробваш с автогенна тренировка... е до пускането на мълнии ще има да работиш и работиш, аз поне стигнах само до досадни статични разряди по всяко времен на денонощието и за*бах работата като непеспективна и прекалено изтормозваща... но ти си Сит - болката не те плаши, нали?

П.П. аман от хора дето са прекалили с Хари Поттър, Междузвездните или още нещо... сори, но такова е мнението ми... наскоро пък ме питаха за ForceJump как става(лесно - опъвате голи кабели и отскокливоста ви нараства правопропорционално на напрежението) и почвам да издивявам...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот sasho 142 » 15 Мар 2008, 11:51

Относно кинезите- мисля, че това сайтче е добро, а и упражненията за пси топки и манипулиране на енергията са доста полезни за начинаещите.
.
Аватар
sasho 142
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ~Talyn~ » 15 Мар 2008, 12:36

значи и аз както се вижда,се интересувам от кинези.За сега правя упражнения за телекинеза които помагат . Едно от най-известните упражнения за телекинеза е : купи си шоколад и от станьола му изрежи квадратче ; после това квадратче го прегани на триъгалниче от едната страна и от другата страна,така че да се образува нещо като покрив ; сложи този станьол на игла,а иглата например я забии в пластелин(за да стои изправена) ; сложи ръце отстрани(без да докосваш станьола!) и се съсредоточи в единия му ъгъл. Това е! при мене действа.Наистина го мърдам,но се иска много упражнения.Няма да те лъжа иска се поне месец за да го мръднеш и завъртиш! Упражнявай се много,без да се спира защото това е недоразвита дарба и когато не го ползваме то закърнява.Телекинезата,както и всички други кинези,е 1% талант и 99% упражнения. Много е важно,че за всеки вид кинеза,когато се преумориш(да те заболи глава или очи) трябва да се прекратят упражненията за деня! ЗАПОМНИ ГО много е важно ,но на следващия ден можеш пак да се упражняваш. Желая на всеки практикуващ УСПЕХ!
Всичко е просто!
Аватар
~Talyn~
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ivo333 » 15 Мар 2008, 19:38

Като стигнеш до "Метаморфоза" и си усвоил всичко до този момент премини на упражнението със станьола. Ще постигнеш успех до седмица (може и две, може и повече, но не се отчайвай)
Аватар
ivo333
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Goeyn » 21 Юли 2008, 20:16

Здравите на всички.Първо ще кажа няколко думи за себе тъй като това ми е първия пост :P.Още от малък ме е интересувало непознатото и това от което хората са се бояли,с две думи бил съм доста любопитен относно мистиката и всичко около нея.Родителите ми забелязаха това и започнаха да ми копуват някаква литература за четене ( в началото бях запален по астрономията - вече не толкова тъй като малко са любопитните неща които излизат в тази област).Та преди около месец и нещо случайно намерих малък матерял за телекинеза май беше и любопитството надделя и така попаднах на сайта, и тази статия :).Като всеки "новобранец" започнах да се упражнявам върху телекинезата.Първия ден естествено нямаше резултат, аз знаех това и не се предадох(мн ме болеше главата накрая).На втория ден psiwheel-а "трепереше" сякаш казваше неискам.И на третия ден стана въртях до доста 15-20 пъти докато не се уморих.Така пречетох за всички видове кинези (нз защо избягвам биокинезата ) и бих искал да споделя скромния си опит:
Изучаването на дадена кинеза изисква отдаденост и постоянство.Не трябва да се предавате след като не стане от първия път, то няма и как да стане трябва мн силна карма.Трябва всеки ден да се отделя време най-малкото за медитация .Когато се изморите спрете.Не бива д асе преуморявате.Най-вече трябва да повярвате във вашите възможности, защотото всеки един го умее.Когато преминавате от един етап на умение към друг пребва да става давно, а не пребързано.Инвокация на Елементите също ще е в полза на изучаващите на някоя кинеза.Добре ще е да четете някаква литература, за да и израсните духовно ( аз запчнах със "подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу сега чета "Tибетска книга за живота и смъртта" от Далай Лама).Това е от мен пропуснал съм някой неща, но покъсно ще се реванширам сега не се сещам :oops: .
Сега имам въпрос към напредналите в областа на кинезите бих искал да разменим малко опит.Характера ми отгоравя на харакеристиката на елемента огън но нямам напредък с пирокинезата.Знам че когато си силен в някои елемент наприме: огън трябва да наблегнеш на противоположния елемент в случея вода.Бихте ли ми дали някакви упрайнения за телекинеза правя това с листчето го правя дори и под "похлупак" съвсем леко.та какви др упражнения има които бързо да се усвояват.Ще ми кажете ли разлизаката м/у евокация и Инвокация.Евокация до колкото знам се изпозва в магиите а аз с тях гледам да не се занимавам с тях.Все още не съм на ти с някои работи "човек се учи докато е жив".
П.С. Тук пишете кои се занимават с кинези, за да разменяме информация.Много съжалямав че не можах да се реган по-рано имах някакъв проблем (мислех да прилагам киберкинеза :D )
Аватар
Goeyn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sin angel » 21 Юли 2008, 21:33

по какъв начин се разбира кой елемент отговаря на характера ти,това според зодията ли е или по нещо друго се гледа?...
H8 ME
Аватар
sin angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ivo333 » 22 Юли 2008, 12:21

Искам да те питам нещо. Аз съв зодия Овен. Трябва ли да се насоча към специален елемент или към този който ме влече. Защото аз искам да се насоча към огън, но ме е страх да не збъркам. Благодаря предварително!
Аватар
ivo333
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Goeyn » 22 Юли 2008, 14:09

Всяки зодиакален знак си има определен елемент който е индивидуален за дадената зодия.
Но ние поемаме и астрални наследства - преди всичко от нашите родители, и от тях получаваме характерен отпечатък в нашия темперамент. Така че не е достатъчно да се държи сметка само за елемента на нашия рожден зодиакален знак - трябва да приемем и влиянието от тези на нашите родители. Особено на майката, защото тя е,
която ни е хранила, когато сме били още в утробата й, свързани чрез пъпната връв.

така като цяло не зависи само от зодията ти или зодията на родителите ти,
но и от твоята упоритост и желание.Желая ти успех.
ivo333 имаш лично съобщение от мен относно огнения елемент.
За всички които някакъв вид кинеза искам да кажа:
1.при упражнение на дадена кинеза пулса на човека се увеличава доста
2.вероятността за инфаркт се увеличава с до 50%
с това не целя да уплаша някого.Това е е и още един факт проява на кинеза се случва нещо с човешкия организъм
Аватар
Goeyn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот cant_smile » 22 Юли 2008, 14:27

Хм,намерих клип с телекинеза,който ми изглежда доста реален.
http://zazz.bg/play:50491b3f Вижда се ясно,че клипът е доста стар и по това време едва ли е имало монтажни "магии". Освен това не виждам какъвто и да е признак на измама.
I was born in hell
Аватар
cant_smile
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Окултни Статии

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор