Здравите на всички.Първо ще кажа няколко думи за себе тъй като това ми е първия пост

.Още от малък ме е интересувало непознатото и това от което хората са се бояли,с две думи бил съм доста любопитен относно мистиката и всичко около нея.Родителите ми забелязаха това и започнаха да ми копуват някаква литература за четене ( в началото бях запален по астрономията - вече не толкова тъй като малко са любопитните неща които излизат в тази област).Та преди около месец и нещо случайно намерих малък матерял за телекинеза май беше и любопитството надделя и така попаднах на сайта, и тази статия

.Като всеки "новобранец" започнах да се упражнявам върху телекинезата.Първия ден естествено нямаше резултат, аз знаех това и не се предадох(мн ме болеше главата накрая).На втория ден psiwheel-а "трепереше" сякаш казваше неискам.И на третия ден стана въртях до доста 15-20 пъти докато не се уморих.Така пречетох за всички видове кинези (нз защо избягвам биокинезата ) и бих искал да споделя скромния си опит:
Изучаването на дадена кинеза изисква отдаденост и постоянство.Не трябва да се предавате след като не стане от първия път, то няма и как да стане трябва мн силна карма.Трябва всеки ден да се отделя време най-малкото за медитация .Когато се изморите спрете.Не бива д асе преуморявате.Най-вече трябва да повярвате във вашите възможности, защотото всеки един го умее.Когато преминавате от един етап на умение към друг пребва да става давно, а не пребързано.Инвокация на Елементите също ще е в полза на изучаващите на някоя кинеза.Добре ще е да четете някаква литература, за да и израсните духовно ( аз запчнах със "подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу сега чета "Tибетска книга за живота и смъртта" от Далай Лама).Това е от мен пропуснал съм някой неща, но покъсно ще се реванширам сега не се сещам

.
Сега имам въпрос към напредналите в областа на кинезите бих искал да разменим малко опит.Характера ми отгоравя на харакеристиката на елемента огън но нямам напредък с пирокинезата.Знам че когато си силен в някои елемент наприме: огън трябва да наблегнеш на противоположния елемент в случея вода.Бихте ли ми дали някакви упрайнения за телекинеза правя това с листчето го правя дори и под "похлупак" съвсем леко.та какви др упражнения има които бързо да се усвояват.Ще ми кажете ли разлизаката м/у евокация и Инвокация.Евокация до колкото знам се изпозва в магиите а аз с тях гледам да не се занимавам с тях.Все още не съм на ти с някои работи "човек се учи докато е жив".
П.С. Тук пишете кои се занимават с кинези, за да разменяме информация.Много съжалямав че не можах да се реган по-рано имах някакъв проблем (мислех да прилагам киберкинеза :D )