“НЕКРОНОМИКОН” - ВРАТА КЪМ БЕЗДНИТЕ НА АДА

Статии на окултна или магическа тематика. Ако не сте автор на статията, добре е да се посочи източника на информацията.

Модератор: venus

Мнениеот Cult_of_Azrael » 01 Май 2005, 19:27

Necrolatry Брат и не се обаждаш а мрасник такъв искам да ми звъннеш че ти немам ГСМ

Калигатия копията на Некрономикон-а са 3 точно (ако некой иска да ме увери че са повече да заповяда) Латински Шумерски Гръцки (боклук е последния)

Нещо друго да има

П.П Калигастия спокойно ще отърве кожата Сатан няма власт над нас :grin:
Azrael My Path My Life
Аватар
Cult_of_Azrael

Мнениеот Vrania Volosia » 01 Май 2005, 19:56

Ок:) начи моя грешка, че сма разбрала, че е на египетски...се тая...важното е , че най-сетне се оточнихме:) Виж ти...Некролатри бил брат на моя брат:)...Начи ми е и мой брат..хехехе icon_color Повече няма да се ерча обещавам, но наистина се засягам от подобни думи срещу баща ми(Сатан-Луцифер)...нямам ни най-малко против Азраел, даже го уважавам и то много...а вие...какс е отансяте...ваша воля
Dominus Spiritus Viritus Satanas!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAGOR » 02 Май 2005, 21:54

vie ste nenormalni da se karate za takiva seriozni nesta po dobre osuznaite silata koiato se krie vuv vsqka edna izre4ena duma sporete kato filosofi ste namerite istina dostatu4no silna za vseki !!!!
Аватар
KAGOR

Мнениеот Vrania Volosia » 03 Май 2005, 05:15

И аз това се опитвам да им кажа Кагор..., че всеки е намерил пътя си и да спори и да не спори с другите се тая...но спора не го започнах аз..За съжаление хората винаги имат навика да ми се ерчат за щяло и нещяло, а това вече не се изтърпява...За Азраел(ангел на смъртта) моите уважения, но от сатанинска гледна точка Азраел е арабското име на Саммаел(отрова божия), който е паднал ангел според стария завет, следователно Е в бунта С Луцифер....така, че не ме интересува , какво си мислитв вие некроманти..Воувайте срещу нас(щом ви се ще)...Пука ни icon_badgrin
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vrania Volosia » 03 Май 2005, 05:46

И искам да попитам и ще се радвам някой да ми разкаже подробна...Има ли наистина война между некроманти и сатанисти и защо? Казах ми, че преди хилядолетия била започната...но откого и защо? blob8
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fly^spirit » 03 Май 2005, 06:49

Защо изобщо трябва да водите война?Каквато и да била,след като тези хора може по един или друг начин да ти допаднат.Да водиш война в името на една кауза не е благородно,но да спреш война в името на тази кауза е достойно за възхищение.
Това само между другото:)))драга ми Caligastia ;)
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vrania Volosia » 03 Май 2005, 11:19

Аз не я водя...и изведнъж вчера един скъп за мене брат некромант ми рече , че има такова нещо...аз се втрещих! Искам да я спра много ясно и да не виждам смисъл изобщо да я има..Та нали според митологията Луцифер и Саммаел(Азраел) за били винаги в един кюп?!
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Fire_And_Steel » 03 Май 2005, 14:05

Имам една книга,наречена "Книга на мъртвите на древните египтяни" и този цитат,който си искарал ти мисля,че е точно от там.А "Некрономикон" доколкото знам няма нищо общо с древен египет.

освен египтяните и тибетците имат такава . казва се "Тибетска книга за смъртта"
Аватар
Fire_And_Steel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cult_of_Azrael » 03 Май 2005, 15:29

Fire_And_Steel със тоя книга и задника не можеш да си избършеш пък камо ли нещо друго

:grin:
Azrael My Path My Life
Аватар
Cult_of_Azrael

Мнениеот Cult_of_Azrael » 03 Май 2005, 15:34

Калигастия ела някой път в IRC или ICQ и ще ти кажа някой неща

Наздраве icon_occasion
Azrael My Path My Life
Аватар
Cult_of_Azrael

Мнениеот -Надя- » 03 Май 2005, 16:59

Хора, как не ви е гнус да се занимавате с тези неща? :shock: Не е ли по-добре да се занимавате с нещо по-животоотвърждаващо?
Просто мнение. :-P Успех...все пак.
-Надя-

Мнениеот Vrania Volosia » 04 Май 2005, 13:46

Абе секи да се занимава с каквото си ще:) Kult_of_azrael с удоволствие ще поговорим icon_color
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Cult_of_Azrael » 04 Май 2005, 15:48

Надя да ти кажа нещо за мен МРАЗЯ ЖИВОТА ЗА ТОВА ПЪК ОБИЧАМ СМЪРТА

Относно "по-животоотвърждаващо" чудо Надя кажи ми нещото със което да се захвана ;)

ЖИВОТА Е icon_censored

Абе секи да се занимава с каквото си ще:) Kult_of_azrael с удоволствие ще поговорим

УоУ сестрата е зла (ако мога така да я наричам още де) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Azrael My Path My Life
Аватар
Cult_of_Azrael

Мнениеот Duality » 04 Май 2005, 18:22

Права си Кали...Четох някъде,че са пуснали руски превод на "Некрономикон" нейде из нета,ама колко е вярно... :? :? :?
Аватар
Duality
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Duality » 04 Май 2005, 18:26

може да се поразровя ,ама май много -много не ми стиска да я прочета.Нещо ми е много съмнителна
Аватар
Duality
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cult_of_Azrael » 05 Май 2005, 14:00

Duality ман тоя Некрономикон дет е в нета няма да ти свърши никаква работа за тва по добре не си прави труда да го търсиш :grin:
Azrael My Path My Life
Аватар
Cult_of_Azrael

Мнениеот Shadow Mage » 05 Май 2005, 18:15

Duality: Четох някъде,че са пуснали руски превод на "Некрономикон" нейде из нета,ама колко е вярно...

Ами какво да ти кажа - да и аз попаднах на такъв руски сайт, ама той е под всякаква критика. Значи има няколко заклинания от Некрономикона, които работят, ама останалите - човека е решил че са твърде опасни и е махнал по някой ред от тях :mrgreen: . И то заклинания от сорта на "Завръзване на злия магьосник" и други подобни. Още за едно нещо бих го псувал ако не си бях намерил книгата - Печатите - толкова са опасни че човека не ги е сложил на сайта - да не вземе някой да сгреши да извика нещо с тях icon_angry . Да не говорим че изобщо не е дал заклинанията за по сериозните печати icon_angry . Камо ли пък и заклинанията за вратите icon_badgrin
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vrania Volosia » 09 Май 2005, 12:39

Kult_Of_Azrael:) още си ми брат. много ясно:))
Shadow Mage...Съвет от приятел...Опасно е!!! Това д аотвориш портал между нашия свят и деруга вселена! Ще нарушиш равновеситео и ще плащаш...за това... crybaby2
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 21 Юни 2008, 14:51

Lord Njarlathotep написа:Наистина ли?! Аз толкова пъти съм го правил и Шаб-Нигурат съм викал и Иог-Согхот и някои от забранените имена на Мардук също пък не съм плашал нищо освен сметка в супера

Lord Njarlathote, приветствам интерса ти към форума и те поздравявам като новодошъл, но все пак се съобразявай с това, че пишеш по теми, които са от 2005 година. Най-малкото не са актуални за тези, които са ги създали. Надявам се, че практиката и мненията, които желаеш да споделиш, както и въпросите покрай тях, ще намерят израз в нови постове и теми! Успех и късмет!
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот heress » 21 Юни 2008, 15:34

Off topic

avanabil написа:Lord Njarlathote, приветствам интерса ти към форума и те поздравявам като новодошъл, но все пак се съобразявай с това, че пишеш по теми, които са от 2005 година. Най-малкото не са актуални за тези, които са ги създали. Надявам се, че практиката и мненията, които желаеш да споделиш, както и въпросите покрай тях, ще намерят израз в нови постове и теми! Успех и късмет![/b]

Не виждам нищо лошо човека да пише в теми от 2005-та или по-рано. Щом го вълнува нека пише, Като модератор ти дори би трябвало да го поздравиш за дето се е разровил. (за разлика от повечето новодошли) Няма смисъл да се правят 500 хиляди теми с еднаква тематика, като вече има съществуващи такива.
Все пак първоначалната идея на мг гейт беше именно да е се пишат смислени работи на окултна тематика, достъпни за всеки, а не само да си лафим и отваряме новии теми за щяло и нещяло, както става в последно време...
--.> а може би бъркам?
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Окултни Статии

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор