imam vupros

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот magic_box » 26 Яну 2006, 15:43

zdrasti purvo.ta..zna4i iskam da si osvetq edno sreburno kolie .nqkoi moje li da mi kaje prosto zaklinanie za tova? icon_thanks
Аватар
magic_box

Мнениеот Wizard » 26 Яну 2006, 18:48

Първо Пиши на КИРИЛИЦА! И второ - ако нямаш необходимата подготовка, няма да можеш да направиш нищо с това кръстче или каквото и да е там. Необходими са ти знания, за това как и какво точно да направиш. Само с думи и желание няма да стане, трябва ти опит.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Cath » 27 Яну 2006, 01:25

все отнякъде трябва да се започне... лично аз смятам, че желанието, вярата, и разбира се осъзнаването им, са едно добро начало. след това, може би са знанията... най-елементарните неща. сребро - Луна; Луна - вероятно пълнолуние, защото смяташ да благославяш; Луна - вода; примерно... съвсем, съвсем примерно. незнам вие на какво мнение сте, но специално за подобни благословии, аз предпочитам сама да си ги измислям.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот AZA » 29 Яну 2006, 23:11

Аве според мен , малко медитация и това , че го носиш постоянно с теб + вярата в .. него е достатъчна като начало. ква искаш да постигнеш ?!
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 31 Яну 2006, 09:30

Хех! аза, Кат... И двамата сете прави.
А да... Хех! едно време ме учеха, че ако спиш с нещо под възглавницата три нощи подред, то става твой талисман...

Иначе и аз предпочитам сам да съставям начина по който ще "осветя" даден предмет, ако ми се налага, чащото гледам да е спрямо изискванията ми към него и предназначението, което ще има...
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор