САТАНИНСКИ ПРАЗНИЦИ - ДА СЕ ПОСМЕЕМ ДРУЖНО

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот damnameneus » 13 Окт 2005, 07:01

Нека и аз кажа нещо по темата - относно това че татко Сатан винаги го било имало, Локи Сет и т.н. Сатан си е чиста рожбичка на юдео-християнските учения, поне що се отнася да име и характер. Всички езически религии са имали тъмни божества, но те не се припокриват със Сатан, да се твърди подобно нещо е абсурд и непознаване на езическия светоглед.
Относно Християнството - ами също мога да кажа, че не може да се твърди, че приемането му в България е било заради желанието на хората. Все пак един масов убиец като Борис - да не забравяме 52 болярски рода, е обявен за светец и то равноапостолен. Да не говорим за всички спекулации на църквата, ако сте чели житията на светците - лелле тези мръсни езичници само човешки жертвоприношения правят и само злини, е кака така бе преди да се появи един дърводелски син с една групичка подобни люде - кой рибар, кой някъв такъв е имало живот и култура на тази земя - чудна работа.

Що се отнася за сатанистите - ами и те като ислямистите колкото и да не искат да си го признаят са си дечица на една майка - СВЕТАТА ЦЪРКВА. Обредите им пародия и подражание на християнските, светогледът и теологията - компилация от християнски брътвежи и тук там някой езически остатък. Приемствеността в религиите е нещо нормално, но такива неблагодарни отрочета - мили сатанисти вие трябва да благодарите повече на татко Исус отколкото на татко Сатан, защото първият има много повече заслуги да ви има. Ние останалите имаме само спасението да се молим на Майката да си вразуми децата, че нещо всички се лутат като патки в мъглата.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Baphomet » 13 Окт 2005, 15:26

Непросветени неграмотни лицемерни пъзльовци,плахо крачещи по пътя на дясната ръка и наакващи се от всичко,съдържащо "Сатан","мрак" и "насилиe",редно е да разберете,че Сатаната не е измислен от еврейските ви сектантски учения,няма значение,че евреите са дали това име на истинския,чистия и най-древния бог,чиято истинска същност е действителната човешка природа.Съдите за Сатан само по християнските писания,оставени за него.Той не е и изцяло "мрачен"бог,просто страхливите "светли" идеалисти не допускат неговата истинска същност,съдържаща и тъмни аспекти,естествено,той все пак е неизразим и всеобхватен.Сатаната е бога на истината,лишена от лицемерие и самоизмама.
Аватар
Baphomet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 13 Окт 2005, 15:55

Много взехте да го споменавате тоя сатан бе. Ще си наврете нещо в задния двор така ама а да видим! :mrgreen:
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот damnameneus » 13 Окт 2005, 17:06

Пойзън, браво маце права си, но да ти кажа така ще си го вкарат че при това положение ще им се насълзят очичките!
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот DarthSidious » 14 Окт 2005, 03:29

Я да видим
Сатан Сатан Сатан Сатан Сатан Сатан Сатан Сатан Сатан Сатан Сатан

Кой бог ще слезе да ме напердаши?
Ave Satanas
Аватар
DarthSidious
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 14 Окт 2005, 04:25

Непросветени неграмотни лицемерни пъзльовци,плахо крачещи по пътя на дясната ръка и наакващи се от всичко,съдържащо "Сатан","мрак" и "насилиe",редно е да разберете,че Сатаната не е измислен от еврейските ви сектантски учения,няма значение,че евреите са дали това име на истинския,чистия и най-древния бог,чиято истинска същност е действителната човешка природа.

1.сектант-това е разликата между вярващия и лумпения. прочети по-нагоре кой какво е писал и сам си направи изводите.
2.хората, които не са запознати със сатанизма и неговата идеология (същото може да се каже и за християнството), си изграждат мнение за тези религии въз основа на това, което виждат от техните поклонници. така, че причината към някой да има отправени нападки е доста често той самия, а не бога му.
3.кога ще осъзнаем факта, че колкото и да врякаме тук, няма да променин нищо. единственото, което може да бъде накърнено от хорски нападки е нашето самочувствие. на Сатан и Йехова надали им дреме чак толкова.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 14 Окт 2005, 06:27

icon_eusa_clap
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот ChaoS » 14 Окт 2005, 12:40

Кой бог ще слезе да ме напердаши?

*идва и напердашва ДартСидиъс* ^_^
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот heress » 15 Окт 2005, 09:12

Едно ще ви кажа. Сатан винаги го е имало и ще го има. Още много преди христянството и ............. племе на евреите да си измислят енергор на страха. Това кога ще го проумеете си е ваша работа.
А За пародията в Сат ритуалите
--.> No Comment
Земете прочетете нещо А? (поне за обща култура) преди да плямпате глупости. Вместо само да гледате тъпите филми където някви гримирани чукове облечени в черно горят библията и танцуват индянски танци около нея......
Ай чао. :mrgreen:
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarthSidious » 15 Окт 2005, 09:33

Много често проблемът идва от това, че когато хората чуят "Сатан", си представят библейският вариант на Сатана и от там - всички негативи, коиото той носи. Което е глупаво. Не мога да повярвам, че може да има нормален човек, който да си пада по християнския вариант на Сатана - в този вид, в който го описва хрисатиянството. Сатанизма е нещо съвсем различно и колкото и да се плюнчат християнчетата - няма да променят това. Въпрос на гледна точка...

ChaoS, не се брои, казах, че чакам някой БОГ да дойде да ме напердаши. :)
Ave Satanas
Аватар
DarthSidious
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 15 Окт 2005, 10:41

Внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне icon_eusa_dance
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот ChaoS » 16 Окт 2005, 09:52

Сидиъс, имам няколко начина да докажа, че съм бог... Ама ме мързи. ето ти за това най-директния. Имам една приятелка будистка от малайзия. Тя преди няколко месеца отиде да види техния Лама.((винаги забравям как се казва най-главния им учител)) И той проповядва следното:"Всеки човек е бог". ^-^
Такаче следва да се брои.

Иначе сте прави, че Сатаната си е съществувал и преди Евреите. Но и "Бог" е съществувал преди това...
Както и да е. Прави сте, че като казваме Луцифер не винаги имаме предвид сатаната. Така че що не вземете да отворите отделна тема и да разискате точно този въпрос- в кои течения на сатанизма почитат библейския дявол и в кои- просто "тъмния" бог.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarthSidious » 16 Окт 2005, 22:02

В такъв случай не ти остава нищо друго, освен да дойдеш и да ми теглиш един як пердах. ;)
Ave Satanas
Аватар
DarthSidious
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот damnameneus » 16 Окт 2005, 23:01

Предлагам да спрем с глупостите и ако някой има да казва нещо заслужаващо си да го четат другите да казва, ако не да не ни се налага да ровим из написания боклук, за да намерим нещо смислено.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот death » 01 Май 2006, 15:59

с риск да се изкажа неподготвена,понеже съм нова,а и ме домързя да прочета всички мнения по темата,но.. вие "маговете"(който е такъв де),християни ли си падате? :roll:
аз,горката,все съм се заблуждавала,че вярвате в нещо по-тъмно..нямам предвид Сатана и тем подобни,а просто..може би,дори атеисти,но в никакъв случай Богопоклонници..
/дано не съм засегнала някого с нещо/
Аватар
death

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор