Как се разрушава магическа защита ?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот AMON RA » 10 Юни 2006, 00:16

АРХОНТ е бог на злото, а АШТАРОТ е богиня на любовта и войната. И не виждам смисъл за какво да ти се смея, човек не се е родил научен. И на това отгоре има твои изказвания които ми харесват.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 10 Юни 2006, 08:45

Мерси за комплимента!

Такам...
Да видим...

Ако те нападат богове, смятам, че е уместно да се опиташ да пратиш други богове срещу тях.

Нямам опит със summonings, но смятам, че срещу Архонт можеш да се опиташ да противопоставиш Зевс или Бога на уика... ((някое СИЛНО "добро" божество)

А срещу Аштарот бих изпратил Кали или Шива. (някое божество на разрухата)

Или да ги помолиш да вложат частица от себе си в защитата ти, подсилвайки я и променяйки я по нужния и благотворен начин.

И, естествено, винаги има вероятност този, който е призовал атакуващите те божества да е нескопосаник и да не им е дал достатъчно сила да направят нещо смислено.
или да им е дал твърде много свобода и сила и те да решат, че не си интересен и да те оставят на мира...
"...WALK away. Never RUN from something immortal- it attracts their attention..."
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 10 Юни 2006, 15:30

АШТАРОТ е богиня на любовта и войната

В коя митология я наричат така? Защото на мен това име ми звучи повече като Астарот - гоетичния демон.

И, естествено, винаги има вероятност този, който е призовал атакуващите те божества да е нескопосаник и да не им е дал достатъчно сила да направят нещо смислено.

Chaos: Контрола в/у тях е доста труден, а аз мисля, че дори е безмислен в 95% от случаите. Те обикновенно знаят мн добре за какво си ги повикал дори и понякога и ти да си нямаш достатъчно добра идея за ситуацията ;). И се справят обикновенно по-добре от колкото си и очаквал със съответната ситуация. :)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 10 Юни 2006, 16:09

Както вече споменах- не съм достатъчно запознат с тази материя за да изкажа компетентно мнение по въпроса.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот AMON RA » 10 Юни 2006, 16:46

SHADOW, АШТАРОТ и АСТАРОТ са една и съща богиня, позната на някой също и като ИЩАР но я водят като богиня на любовта и войната. Не съм запознат с това да е - ГЕОТИЧЕН ДЕМОН може и да си прав но за мен това е нещо ново като инфо.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 10 Юни 2006, 20:08

AMON RA: Мисля, че си допуснал техническа грешка при изписването на името ;)
Името, което си се опитал да напишеш е Астарта, позната също като Ищзр и Инанна. Астарот е точно името на гоетически демон :).

ChaoS: Използването на Кали може да ти донесе по-големи бели, отколкото мислиш - тя наистина е богиня на разрушението, но има навика да унищожава дори и собствените си последователи. Да не споменавам сериозните жертвоприношения, които иска.... ;)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 10 Юни 2006, 20:36

Най добрата защита е либсата на Его.Няма човек няма проблем :).
Който е чел Кастанеда знае,че един войн няма какво да губи.

Инъче да не съм луд да споделям как се разрушава защита-тука е пълно с изроди.Тия работи не са хубави.Аз да си кажа пък после в кошчето да ида :).

Всяка защита действа,като огледало-топката не отскача от стената и не се връща,само ако се пробие стената.Инъче може да не се върне пряко към вас-зависи от ъгала на стрелбата ви.

Инъче непробиваема врата няма-затова ако сте гледали анимацьонни филмчета-когато лошият се засили към вратата-му я отварят и след това отварят задната врата.Много акъл се иска да усвоиш посланието на филмчето обаче.
Та колкото по-голяма сила ползваш-толкова по-малко вероятно да останеш в къщата.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот AMON RA » 10 Юни 2006, 22:31

Trismegist написа:Най добрата защита е либсата на Его.Няма човек няма проблем :).
Който е чел Кастанеда знае,че един войн няма какво да губи.

Инъче да не съм луд да споделям как се разрушава защита-тука е пълно с изроди.Тия работи не са хубави.Аз да си кажа пък после в кошчето да ида :).

Всяка защита действа,като огледало-топката не отскача от стената и не се връща,само ако се пробие стената.Инъче може да не се върне пряко към вас-зависи от ъгала на стрелбата ви.

Инъче непробиваема врата няма-затова ако сте гледали анимацьонни филмчета-когато лошият се засили към вратата-му я отварят и след това отварят задната врата.Много акъл се иска да усвоиш посланието на филмчето обаче.
Та колкото по-голяма сила ползваш-толкова по-малко вероятно да останеш в къщата.
TRISMEGIST, това което казваш за филмчетата е интересно и наистина поучително не се бях замислил върху това.
И въпреки това този начин ако го ползваш е " малко " рискован. Да отваряш " врати " в защитата си е все едно да кажеш на убиеца "прозореца ми е отворен прицели се спокойно и ме гръмни"
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор