Има ли свестен магически начин...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот AryanSun » 05 Авг 2006, 12:51

...да изчистиш по безопасен и ефективен начин част от теб?
ДА премахнеш определена страна от твоята личност и да я
запълниш с нещо ново?

Доналд Крейг е дал такава(УОП),но тази "техника" просто
за нищо не става.Може много да навреди,а не да помогне...

Аз опитвах преди да изведа тази част от мен,която не харесвах,
като извеждах въпросната част,която не харесвах като използвах
дишането си и я изхвърлях през определена чакра.Опитвах се
да я усетя,изпитам,да видя къде е грешката и евентуално да нау
ча някакво "име" или мото,което носи и после да го променя.

След като я извеждах навън напълно,насочвах енергията на 13тият аркан от Тарот-Смърт или друг метод за да направя "символична смърт" на този аспект.Изхвърлях и старото име или мото и накрая
от остатъците пресътворявах нещо ново.За някои неща ми помага
ше,но имам нужда от нещо по-силно за проблем,който тук не мога да коментирам.Можете ли да дадете съвет.Благодаря предварително.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 05 Авг 2006, 13:04

Медитацията е ключът към осъзнаването.. Осъзнаването на всички проблеми, комплекси и най-важното, личното себеосъзнаване. След като веднъж едно нещо се осъзнае, по този начин се освобождаваш от него. За това се казва, че и медитацията е ключът към свободата.

Преди година може би бях едно комплексарче, изпълнено с проблеми, сега обаче единственото, което мога да направя е да се разсмея на собствената си глупост.

AryanSun, незнам какъв е твоят проблем, но искрено се надявам да го разрешиш.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 07 Авг 2006, 11:00

ЕрианСън, май всеки по-рано или по-късно минава през това. според мен не ти е необходим "свестен магичен начин"(освен ако не смятаме медитацията и самоанализа за такива[медитацията е под въпрос])- седни, анализирай се добре и не се опитвай направо да "изхвърлиш" тази част от себе си, която не харесваш. моят съвет е преди това да я приемеш, да се научиш да я владееш и едва след това да прецениш дали да я оставиш в контролирана форма( има малък риск понякога да излиза от контрол) или да я премахнеш. За последното мисля че една серия (само)хипнотични сеанси ще ти помогнат достатъчно.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор