Светът се разруши... а аз тръгнах да го спасявам

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот ilusia » 27 Сеп 2006, 10:19

Вижте може да ви се стори много извратено и не реално но аз за себе си намирам вмисъл до някъде. МОляви чуйте какво стана и дайте съвета си или тълкованието си....
Всъшност се надявам някой точно определени персони от форума да ми отговорят и искрено се моля за това.
На скоро ми казаха , че ме чака изключително важен етап от живота ми. Етап в който трябва да намеря своят път и да го следвам. Всичко което ще се случва край мен е с кармична предопередленост и за да разбера правилно всичко трябва да следя сънищата си. И найстина до скоро никога не си спомнях сънища и астрални преживявания но от 3 4 дни всеки ден сънувам и помня всичко...
СЪнят ако мога сън да го нарека е следният.
Майка ми умря. Бях много нещастна и много ме болеше но не го приех кой знае колко трагично. Казах си , че скоро пак ще я видя и всичко ще е наред. Само си помислих " най-страшният ми кошмар се сбъдна" ДОйде времето на разуршението на земята. Ерата на рибите бе свършила. Хванах сестра си която е на 27 и я изведох от нас. Не я виждах но знаех , че е край мен. На улицата имаше НЛО. Но не както го описват по филмите и тн. Никак дори. Беше не много голямо , бяло от две части и вътре имаше "човек" Веднага го свързах с летателните апарати на Лемуриици и АТланти. Ала в книгите те се описват много големи.... а това вътре човече беше малко и сбръчкано. И аз го щипнах по бузките , много му се израдвах. После... си казах знаците почнаха.
ВИдях към мен да идва Армия от хора. Много хора строени в прави редици и от пред от двете страни и от зад по 2 ма великани. Огромни в сравнение с хората. Помислих си , че са Атланти. Обаче.... те бяха с детски лица. Изродени и грозни. Зли и свъсени и се хилиха гадно и ехидно. Хората бягаха панически , аз се скрих скрих сестра ми в безопасност ( през цялото време ме беше яд... Казвах си за себе си мога да се грижа но ако тя е с мен вероятността да й се случи нещо е огромна... искам да я скрия) Обадих се на моята "сестра" и й казах " бързо идвай почна се !" Но така и не я намерих.. не дойде. Всичко се разиграваше пред къщата ми и на улицата пред нас.
Отдох на трамвайната спирка да тръгвам на къде не зная... просто имах цел. Те почнаха да хвърлят камъни по мене , но аз ги улавях и им ги връщах още в движение. Оставиха ме и изведнъж се озовах в планини. Цялото човечесто се изселваше на там. Беше страшен студ и глад....хората бяха загубили и помен от цивилизацията...
Изправих се и казах " аз помогнах да се стигне до тука...Аз трябва да оправя всичко... всичко се обърка"
И мамка му винаги има хора около мен който зависят от мене. Казах нещо на сестра ми ( пак не явиждах само усещах) на съпругът и дъщеричката си ( тя все присъства в сънищата ми , моето бебе)
и тръгнах... тръгнах на някъде... сама. Да спасявам света ( ха ха ах)
ИЗведнъж се озовах в космоса. Над Земята и над всичко...И гледката бе потресаваща. Половината Земно кълбо бе издълбано и разрушено. Хората (онези изродените) го дълбаеха..Сякаш изядено...А на него... върху разрушението имаше череп. Череп със зъби голям и черен..
И аз пак се сетих за майка си...И май после се събдуих , че трябваше да ходя на лекар.
Но непрекъснато в съзнанието ми отекваха мислите , че аз съм помогнала това да стане. Че нещо здраво се е оплескало...и всички който умират... аз трябва да спася. И бях сама, съвсем сама. Всички който трябваше да са с мен по една или друга причина ги нямаше. Не предадена не не се чувствах така... просто сама. И жената на която се обадих не дойде. Всички останаха скрити в студовете и планините. Останалото човечество живееше примитивно и.... зловещо
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот treskea » 27 Сеп 2006, 12:03

аз не бих могла да ти разтълкувам съня,но знам със сигурност,че когато сънуваш някой да умира това значе че умира нещо"лошо" при човека,може да е като знак за излекуване ако е болна или предодвратяване на някакъв проблем.Имам усещане,че те мъчи нещо,каквото и да е нека Богинята е с теб и те закриля.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 27 Сеп 2006, 13:41

Сънища за края на Света...не са нещо рядко срещано.Особено
такива като твоя.Аз пък сънувам от време на време също подоб
ни неща-само че не с извънземни,а с "морска" тематика-как море
то залива страната,образуват се острови,виждам бушуващи вълни
и виждам себе си как пътувам с кола покрай брега на морето...

Прочети малко от съчиненията на Карл Юнг-и без това имаш афини
тет към психологията,особено обърни внимание на "Архетиповете
и колективното несъзнавано" и най-вече-"Еон"(който съдържа
ключа към съня ти).
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот ekaya » 27 Сеп 2006, 14:27

И аз сънувам края на света или по точно светът след неговия край, "градовете" на хората тагава, оцелялото, странните нови съоръжения и конструкции, подобни на тези при някои древни култури... и характера на самото общество... сънувам и така наречените от оцелелите хора "излъчвания", при които избрани получават видения за бъдещето и миналото, тълкувани от самите тях и от знаещите (магове или нещо подобно на висши жрици) ги насочват в пътя им напред... Преди тези сънища в немалко случай граничеха с неподпревен ужас, но сега в тях присъства и човек, който споделя виденията при излъчванията с мен, същият, който ми е казал, че ще ме опази при скорошния апокалипсис... :roll:
И при мене има дете, но то е неродено и носи наистина срашна сила... никога не съм го сънувала родено, само как го нося и как говри с мен, с баща си, с други, дори и как убива, троши кости и докарва до лудост още докато е в утробата ми...
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 27 Сеп 2006, 15:31

тези сънища ти ги пускат или правят някой нематериален, може да е телепатичен разум може и друг да е. Важното е че те се опитват да променят психиката ти чрез тези сънища, което не е никак на добре за теб. Има едни психични лекарства наричат се транквиликанти, та тези сънища са горе долу същото, опитват се психично да транквилитират психиката ти. Един съвет от мен, не ги вземай навътре или не гледай сериозно на тези сънища и така малко повече ще съпротивляваш на това което те искат да постигнат. И пак ще повторя това което искат те не е добро за теб.

А пък онова дето някой ти е казал за кармичната предопределеност, то пак е част от плана на тия дето ти пускат сънищата.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 27 Сеп 2006, 16:16

ekaya написа:И аз сънувам края на света или по точно светът след неговия край, "градовете" на хората тагава, оцелялото, странните нови съоръжения и конструкции, подобни на тези при някои древни култури... и характера на самото общество... сънувам и така наречените от оцелелите хора "излъчвания", при които избрани получават видения за бъдещето и миналото, тълкувани от самите тях и от знаещите (магове или нещо подобно на висши жрици) ги насочват в пътя им напред... Преди тези сънища в немалко случай граничеха с неподпревен ужас, но сега в тях присъства и човек, който споделя виденията при излъчванията с мен, същият, който ми е казал, че ще ме опази при скорошния апокалипсис... :roll:
И при мене има дете, но то е неродено и носи наистина срашна сила... никога не съм го сънувала родено, само как го нося и как говри с мен, с баща си, с други, дори и как убива, троши кости и докарва до лудост още докато е в утробата ми...

А не мислиш ли , че би могло да бъде спомен от такова разрушение преди ?
В смсъл цивилизацията е загивала много пъти....

some_spirit
позволи ми да не се съглася с теб.
Тези сънища биха могли да бъдат на подсъзнателно ниво , спомени или неща който си/съм преживяла.
Всиш разум - може би не изключвам вероятности макар точно този вече да разбрах какво означава :) Но този висш разум аз наричам "бог"
който ми намеква или направо набива някой неща , който може би по друг начин отказвам да схвана... макар да си нямам много схватки с тях :) Любимка съм си им icon_eusa_dance icon_angel
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 27 Сеп 2006, 23:12

ilusia: Че е имало и други глобални катастрофи преди, не споря, но ми се струва че техните сънища са за тази която предстои след известно време. Доколкото аз знам след разрушението ще остане доста по-малко суша отколкото сега съществува. Хората ще се разделени на 2 - едните, които ще притежават сили които сега повечето наричат свръхестествени ще са на едно място, докато другите, които не желаят да приемат нещата и да се променят ще са на друго - повечето от тях на останките на това, което ще остане от Азия. Също така ще има помощ от Космоса, за да можем по-лесно да преодолеем последиците :)

some_spirit: Щом го раздаваш такъв атеист и неверник, любопитно ми е какво те задържа още във форума. Или и ти си на транквиланти за да избегнеш видения, които те преследват ;)?
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот ultra » 28 Сеп 2006, 02:25

Значи не сънувам само аз края на света.Снощи и аз сънувах нещо подобно.Кофтито е,че винаги като се събудя и ми е супер гадно и притеснено.Сънувах,че остава малко време до "края" и че...всъщност е доста несвързано,на няколко пъти сънувах "края",ама с различен сюжет.В единия виждах как края се появява като наподобяваше избухване на нещо си и как всичко се облива в ярка светлина (като при атомните бомби).И на всичкото отгоре знаех точния час- 7:09 часа.Ама дали беше 19:09 или 7:09-незнам.Насилих се сама в съня си да го запомня и като се събудих определено си помнех всичко.Мн странно...Чаках да стане 19:09 ама нищо не стана естесвено.Обаче след 2 часа ще стане 7:09...
Малко съм стресната... :roll:
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 28 Сеп 2006, 06:33

Не се стряскай - свиркай си ;)
Що ще се коркаш за нещо което не можеш да промениш ?
Ако ще мрем да мрем icon_flowerface Аз без бой се не давам icon_eusa_dance
Та майтапа на страна :) Сънищатта освен видения са и спомени...
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shadow Mage » 28 Сеп 2006, 07:07

В случая не мисля че става въпрос за спомени - видения са според мен. Ултра, в следващата световна война ще има използване на атомни оръжия, така, че е напълно възможно да си видяла това.

Илюзия, не можем да се разминем с това, колкото и да ни се иска, но можем да ограничим последиците т.е. да не ни сполети най-лошият вариант, който може да се случи. И точно тук можем поне донякъде да променим нещата.
Нострадамус е виждал няколко варианта, ако не се лъжа, при които след откриването на атомната енергия хората на Земята са се самоунищожили... Това че сме оцелели в този паралел не е никак зле, не мислиш ли ;)?
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот ultra » 28 Сеп 2006, 16:15

Незнам дали са някакви видения-ще ми се да не са,като знам какъв страх брах в съня си...Наи-редовно си сънувам подобни сънища,особенно че ни завладяват някакви извънземни(имам голям страх от такива,още от малка).Приличат нещо подобно като "Война на световете",ама ги сънувах преди да излезе филма :)) Този сън по-горе ми приличаше малко като на Терминаторската история с оная женска дето седи до оградата и бомбата всичко помита.Само че в моя случай не ни уби,амо само ни заля светлината.Някак си хората около нас приемаха факта,че ще умрат и не се притесняваха,ама аз нали съм си бъзливка,трескаво се опитвах да се спася накак...И на всичкото отгоре не заспах преди 7:09,сън не ме хвана преди това,ама като мина и гледай как си захърках...
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот some_spirit » 28 Сеп 2006, 16:55

тука гледам че употребявате думата видения за нещо по време на сънуване. Може ли някой да ме светне какво разбирате под това
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 28 Сеп 2006, 17:33

Илюзия, нали спомена че трябваше да ходиш на лекар.Може да ти е било лошо.Да си яла нещо развалено.Да си прекалила с алкохола предната вечер.Да си се напушила ммного яко ли да си гледала наскоро филм свързан с армагедона.Но мойто са само предположения.Нали и другите казаха че са сънували подобен кошмар(аз не съм, но наскоро сънувах дявола).Възможно е и просто да си имала тежук ден.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 28 Сеп 2006, 18:29

:mrgreen:
Не пия :)
пуша по малко :)
( и по жени не ходя...)
Майтапа на страна ;)
МОето вече ми е ясно какво е ;)
моето лично мнение ultra
Което по никакъв начин не е мердодавно но ми се струва правдоподобно е , че товА са спомени...
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ultra » 29 Сеп 2006, 14:18

ilusia:
Няма как да го отречем напълно,че са спомени,тъй като не сме сигурни нито в едното нито в другото.На мен просто ми се иска да си е било само сън.Защото чувствата,които изпитвам всеки път при подобни сънища са много тягостни и тежки.Мен ме е страх от смъртта,може би заради това така реагирам..
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор