Представям си ...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Странна » 23 Фев 2005, 23:13

Здравейте..съжалявам за тъпата тема,но нещо се притеснявам за психическото си състояние..Проблема е следния...Когато си слушам тъжна музика почва да ме обладава депресия и почвам да си представям ккак съм се самоубила или съм мъртва...и си представям как всички приемат смъртта ми.Представям си тези,които ме интересуват как го преживяват...някой плачат,други хич не им пука и като почна да си представям нали всеки поотделно ..близките ми, приятели и семейство например как плачат... и аз почвам да плача..та искам да попитам изкрейзвам ли?Не е че ми е кеф да умра,но ми е много интересно как приятели,други с които не се познавам и т.н биха реагирали ако бях мъртва...и се опитвам да налучкам как биха се държали..това става само когато слушам тъжна музика и оставям въображението ми да се развихря..луда ли съм? :-(
Странна

Мнениеот Vault » 24 Фев 2005, 00:06

луда ли съм?

Странна щом си задаваш този въпрос значи не си луда, лудите най-малко биха се запитали това ;) А колкото до другото, да си призная и с мен се случва това когато слушам тъжна музика, абсолютно същите мисли чувства, но чак депресия, не... по-скоро меланхолия, сигурен съм...дори убеден, че психическото ти състояние си е наред :smile: не се притесниявай, аз самият също си задав понякога този въпрос "луд ли съм", но щом си го задам се сещам, че ако бях нямаше да се питам това :smile: ;)
The Night embrace you!!!
Аватар
Vault
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот the_last_shadow » 24 Фев 2005, 16:47

не се тревожи за това.Изобщо не си луда,съвсем нормално е човек да преживява такива чувства от време на време,особено ако е депресиран.предлагам ти да се разсеяш малко и да започнеш да се занимаваш с нещо приятно и леко за теб от което да се чувстваш добре.ще видиш само как след седмица ще ти е мн по добре :smile: сигурна съм
the_last_shadow

Мнениеот Марио » 24 Фев 2005, 19:53

Всеки си претставя такива работи...според мене обаче проблемът ти е друг...
Мойто мнение е,че ти просто искаш да бъдеш забелязана,ти искаш нещо да не ти е в ред за да те забележат,ти си ВНУШАВАШ,че не си в ред за да те забележат.От какво се поражда това ли?МОже би си неоценена в живота или пък нещо друго,както и да е търсиш явно поле за изява,причинено от някви комплекси...
Лошото обаче е,че сигурно не съзнаваш,че така стоят нещата...
Обаче според мене ти си си напълно наред,тъйче няма причина за безпокойство...
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот arcopal » 25 Фев 2005, 09:59

Когато си слушам тъжна музика почва да ме обладава депресия и почвам да...

ПРОСТО СПРИ ДА СЛУШАШ ТЪЖНА МУЗИКА!

ПОСЛЕ СИ НАМЕРИ ГАДЖЕ ДА ТИ ПОДСЛАДИ ЖИВОТО И ГОТОВО!
Аватар
arcopal
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 26 Фев 2005, 22:39

MaRiO написа:Всеки си претставя такива работи...според мене обаче проблемът ти е друг...
Мойто мнение е,че ти просто искаш да бъдеш забелязана,ти искаш нещо да не ти е в ред за да те забележат,ти си ВНУШАВАШ,че не си в ред за да те забележат.От какво се поражда това ли?МОже би си неоценена в живота или пък нещо друго,както и да е търсиш явно поле за изява,причинено от някви комплекси...
Лошото обаче е,че сигурно не съзнаваш,че така стоят нещата...
Обаче според мене ти си си напълно наред,тъйче няма причина за безпокойство...

Мисля, че потдържам това мнение. Мисля също, че ако си внушаваш, че не си наред...наистина ще се окажеш в подобно положение. Просто понякога е нужно да си малко оптимист!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Poison » 16 Мар 2005, 17:59

Абе кво я залъгвате? Май нещо ти хлопа. Аз никога и по никакво време не съм се чувствала така. Странно ми е и мисля че нещо наистина не е наред. Еми питай някой лекар - психолог или психотерапевт, незнам точно какъв.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор