Може ли да е "божие наказание" бълграската политик

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот читател » 18 Мар 2005, 08:49

Прочетох една статия, озаглавена "Божие наказание". В нея - донякъде с лека ръка и второстепенно, е изложена тезата, че българският народ е зле и e определен да го управляват само лоши политици, защото това е Божие наказание за греховете му. В статията наистина това не е централната тема, а е по-скоро средство за изразяване на идея. Но ако се замисли човек, може да стигне до извода, че е възможно и да е точно това. Ето вижте я...

Божие наказание
читател

Мнениеот fly^spirit » 18 Мар 2005, 09:11

Ами аз съм на мнение,че ни е по лесно да смятаме ,че сме наказани не мислиш ли?Аз доколото виждам българския народ си е заровил главата в пясъка,защото всеки коментира политиката,всеки се самосъжалява ама никой нищо не прави.Тъй че едно "Божие наказание" ще ни е като извинение за това дето лаем а не хапем:)Не разбирам много от политика(не искам и да разбирам)не казвам че не съществуват шансове за карма на народа и държавата,но нека първо потърсим грешките в себе си преди да го отдадем на нещо като божие наказание,щото се получава нещо от рода на:"Ами щом Бог ни е наказал ще търпим,каквото е писано това ще стане"Е да ама не.Всичко е 50 на 50 съдба ако щете и собствени действия.Не вярвам че 100% от живота на човека е предопределен та както остава за един народ.Това не значи че не вярвам в кармични последици а ма те идват от нас самите-така че ..мисля че накзанието сме си самите ние.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Гост » 18 Мар 2005, 10:23

az sum sugllasna s fly^spirit....naistina ve4e se 4udqt na kakvo da prehvurlqt vinata za lo6oto pologenie i t.n.icon_bduh spored men ne trqbva da se vurzva6 na tezi ne6ta :mrgreen:
Гост

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор