Пречистване на помещение

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот the-satan » 11 Апр 2007, 16:36

Кажете ми някой лесен ритуал за пречистване на помещение от зли сили,духове или уроки.Аз го правя като напръсквам светена вода и горя тамян :) Предварително благодаря за помоща
Аватар
the-satan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 11 Апр 2007, 17:00

Аз използвам един доста лесничък ритуал.

Представете си че от показалеца на дясната ви ръка излиза жълт сноп светлина. Обърнете се на север и начертаите ена права черта отгоре надолу. после пресечете тази черта с друга хоризонтална черта. Трябва да се получи кръст. После започвате от къдете сте свършили втората черта и описвате пълен кръг около кръста. Представете си че с жълтия сноп светлина рисувате тези фигури в въздуха пред вас. след като начертаете кръста и кръга поставете и 2-те ръце във средата на кръга като го зареждате с енергия. Когато го направите си представете че фигурата светва в светло жълто. Опишете тази фигура по същия начин и в четирите посоки. След като се върнете в начална позиция (север) опишете фигурите над и под себе си. Когато чертаете кръга се въртите около себе си. При чертаенето на всяка черта и зареждането на кръга вибрираите името yeheshua (иеишуа).

Фигурата трябва да изглежда така.

Има го и на клипче.
Link
Не помня точно кое клипче беше. Или второто или третото.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Gargamel » 30 Май 2007, 12:24

:) Чувала съм и съм правила пречистване на помещение със запалена църковна свещ ,която ужким пращи , когато в помещението има негативни енергии.Ми да -направих го ,дори много се впечатлих от почерняването и прашенето на пламъка на някои места ,докато не ми стана ясно че има малки паяжинки ,които изгарят.
Алоха!
Аватар
Gargamel
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор