значение на животните

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот alana_lire » 03 Апр 2007, 19:46

много често съм чувала или чела някъде че животните влияели по някакъв начин на хората.
искам да попитам дали е вярно че кучетата всъщност са души на грешници? това го пишеше някъде из нета и ми се иска да знам дали наистина влияят на хората и тяхната душевност щото от както брат ми домъкна едно мъниче вкъщи сякаш цялата обстановка се промени- в добрия смисъл, смятам че никога както сега не сме се чувствали по-сплотени. та имат ли наистина кучетата някакво значение?
а котките- за тях съм чувала и хубави и много лоши неща?
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 04 Апр 2007, 07:01

Ако ще се занимаваш с магия, да, животните имат значение и то по скоро като помощници в твоите ритуали. Обиконовено тези животни се наричат - Фамилиари.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Gargamel » 30 Май 2007, 12:17

Wizard написа:Ако ще се занимаваш с магия, да, животните имат значение и то по скоро като помощници в твоите ритуали. Обиконовено тези животни се наричат - Фамилиари.

Мислех , че фамилиарът е архетипна фигура или дух на животно ,а не самото животно.Искам да попитам Wizard-възможно ли е конкретно животно да изпълнява такава функция?
Алоха!
Аватар
Gargamel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 30 Май 2007, 13:00

Самото животни притежава част от този архетип а иначе може конкретно животно да изпълнява функцията на проводник . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор