едно видение...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот ilusia » 01 Юни 2007, 07:03

Пак ново двеста ... Нямам никаква идея какво е това и ако някой има - нека я сподели ( Поканата не важи за КАТ :oops: :mrgreen: )

Лежа си аз ( сега няма за поред път да обяснявам , че просто си лежа - нито спя , нито се унасям) и изведнъж виждам един крак. Бавно ( бавно ама всичко става за части от секундата) си повдига полите на дрехата. Викам си колко какъв кльощав и грозен крак , сто на сто е на някой много стар , защото сякаш имаше бръчки... Ама като се загледах доста по внимателно крака беше следния.
Мускула - където е прасеца липсваш. На негово място имаше кристал в яйцевидна форма , горе долу колкото моите шепички ( не , че е важно ама.... общо взето аз имам най малките ръце които можете да си представите) та кристала беше прозрачен , а вътре в него имаше още един който беше електриково синьо-зелено ....и от задната страна която дефакто се пада "мускула" имаше златен обков. От пред "бръчките" се превърнаха в знаци ... редици и колонки от заврантулки , преплетени букви и тн в черно бяха написани ....
СЪответно се стреснах и го прекъснах.... После когато отново станах спокойна виждах там някакви неща , ма за много кратко и не им обърнах особено внимание....
После пък събувах , че съм назад във времето със 7 години :) ТЪй де живота , хората си се развили , аз на същата възраст , по същият начин изглеждам... :)
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 01 Юни 2007, 07:52

Ами това е много индивидуално . Например аз не знам ти как чувстваш кракът от човешкото тяло (някои хора го възприемат само като орган за придвижване например) . . . Също така и формите му . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор