РАК-лечение ?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Марио » 13 Юни 2007, 18:30

Това, което искам да кажа е, че в този форум няма човек който Може да лекува Рак.

Естествено може и да бъркам, ако някой може и го е направил - нека каже.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 13 Юни 2007, 18:30

ilusia написа:Вижте не ми е нито до духове , нито до Божията промисъл. Искам сериозни отговори от хора , който знаят какво правят и говорят.
Не искам рецепти или отвари .
Би ли могъл ракът да се повлияе с енергиино лечение и как може това да стане . Моля за начини ...

Необходима е промяна от страна на болния- промяна на мисловния модел на човека.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот ChaoS » 14 Юни 2007, 08:04

Хм...
Тъй като работя в организация, концентрирала се върху пациентите с рак темата ми грабна окото...
МАРИО, няма значение дали някой тук може, или не. Тази тема не е за да "си ги мерим", а за да съберем набор от техники, които да се развият и, вероятно, да имат ефект след продължително обучение и практика.

Така... Сега и малко принос от мкоя страна...
Помня, че преди време в една книга на... АРГХ забравих името... Така де, беше една МНОГО известна астроложка и окултистка с множество публикации и т.н. ... Много съм зле с имена, прощавайте...
Та, в тази книга попаднах на схема за регенеративните способности на клетките, т.е. за регенерация като цяло.
Винаги съм се чудил дали не би било възможно този процес да се обърне- да накараш тумора да се саморазруши.
Знам, че лъчетерапията дължи позитивния си ефект именно на факта, че радиацията разкъсва ДНК структурите на раковите клетки, защото е с тяхната честота.
След като можем да манипулираме белите кръвни телца, защо да не можем да манипулираме и самите ракови образувания? Все пак те СА част от тялото ни.

А и... Искам да подкрепя идеята за промяна на начина на мислене и възприемане на болестта- това дори и лекарите вече го препоръчват...
Човешкото съзнание е брилянтен механизъм. :)
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 14 Юни 2007, 10:33

ChaoS
Аз си мислих точно за двете неща , който казахте ти и Блот.
Едното беше ре-регенрация , като едновременно влияеш и на възстановяването на белите кръвни телца.
Лъче-терпаията е твърде опасен лукс. Той уврежда не само днк-а на раковите клетки , а и не заразени органи. Това не влияе добре на организма.
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 14 Юни 2007, 19:21

Lanukio - такава литература винаги е от голяма полза (много е ценна) . Който го прочете и вникне и приеме идеята много израства и най-малкото получава една много различна гледна точка която му помага .
ChaoS - Това кеото го казваш за дегенерирането на раковите клетки ми изглежда много правдоподобно и добра идея . (интересно е че не съм се замислял въху това) . Както добре каза то е част от тялото ни . Но хората за да постигнат това трябва първо да го приемат и после да го манипулират . ТОва естествено е допълнение .
Така че моите похвали за ChaoS и Lanukio .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mortisha » 14 Юни 2007, 21:26

Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 15 Юни 2007, 07:58

ПОРАДИ ЛИПСА НА ЕДИТ БУТОН...

Трябва да добавя името на писателката тук, в отделен коментар...
"Линда Гудман".

И... Мерси за милите думи. :)

Б-Л-О-Т, бтв, винаги съм смятал, че дори и да приемаме една болест като елемент, който трябва да изхвърлим от тялото си, ние първо трябва да приемем факта, че нея я има.
Всми... Говоря и за чисто обикновенното лечение с "чай и пилешка супа".

На скоро бях на един семинар, който беше посветен на психологическата помощ на пациентите болни от рак/излекували се от рака.

Лекторка беше една психоложка от Русия и тя също каза, че трябва да преминем фазата на отрицанието ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО, ако искаме да постигнем някакъв положителен ефект- всичко, дори и да е външно, в момента, в който се озове в тялото ни става И част от нас, поне според мен.

Така че тук съм съгласен с теб, че хората трябва първо да постигнат приемане и после да се борят. :)
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 15 Юни 2007, 15:47

Chaos - Ако има подобен семинар пак ще ме оведомиш ли ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 15 Юни 2007, 18:43

Здравейте,предлагам няколко техники вэети от книгата Кристалът лечител-Мариянна Шелдрейкл
Медитирането с опал е фино преживяване.Той раэширява светогледа и променя нивото на съзнанието.
Направете следното упражнение-с опал в ръка визуализирайте мястото в тялото с гнездото на раковото образование и погледнете на него като самостоятелно живо същество.След известно време погледнете отново към засегнатия участък и си представете че това същество вече не съществува.

Друг вариянт на същия метод е отнемете от енергията на раковото образование със силата на мисълта и вижте как бавно,но постепенно то се смалява,докато напълно изчезне.Работете една седмица по тази схема всеки ден,като всеки път извличайте все повече енергия от негативната картина и вливайте все повече енергия в положителната.През втората седмица визуализирайте тялото си като напълно здраво и използвайте цялата сила на волята,за да задържите дълго тази картина.Когато използвате опала по този начин,той увеличава цялата ви позитивна енергия и я съсредоточава върху лечението.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 15 Юни 2007, 20:46

Лечение с сяра.Бързата ритмична вибрация нь сярата подпомага намаляването на раковите образувания.Натрошената сяра е полезна за ваната ви.Известно е,че визуализацията със сяра за отстраняване на ракови клетки емного успешна и преобразува дтрицателните енергии.След като сярата е вече наситена с негативна енергия,я вземете и я изгорете или заровете.Елементите сьми поемат отговорността да се разпръснат.

Тумори

Двойноокончаващ кварц.Това е кристал отрязан от двете страни.
Използвала съм бабешка рецепта при работата с туморите по една проста причина--щом върши работа,не е нужно да се знае какво ставала.Често търсейки отговора,човек може да изгуби магията.Вземете острия кристал ,насочете гои го движете над тялото,като усещате енергииното му поле Работете нагоре от сърцето и после надолу от него.Разтегнете аурата навън и се опитайте да я отворите там,където можете.Нежно отворете аурата с едно право движение от пръстите на краката нагоре до коронаталСега сте готов да се насочите към самия тумор.Започнете с малко нежно движение с кристала във водещата ръка в посока,обратна на часовниковата стелка,а другата е насочена към земята.Постепенно разширявайте кръговете,като се опитвате да разхлабите тумора и да вземете енергията му пдд ваш контрол.Празната ръка е обърната надолу,за да изхвърли всяка отрицателна енергия от вас към земята.После,работейки над тумора,сменете ръцете и започнете спираловидно въртене от центъра по посока на чьсовниковата стрелка.Не бързайте.Сега трябва да поставите водещата ръка под самия тумор докато с кристала в другата ръка продължавате да въртите.Съсредоточете се върху тумора,като му казвате,че ще го премахнете и той трябва да премести енергията си в кристала.Като разширявате спиралите,го измествайте все по-далеч от тялото си.Когато почувствате,че цялата енергия на тумора е в кристала,го сложете в памучно парче плат и го загънете.Измийте ръцете си обилно с вода и после затворете аурата.Започнете заглаждането с астралното тяло-с едно рязко движение от короната към пръстите на краката.После поставете предпазен щит около тялото.След приключване на сеанса ,кристалът се заравя в градина или гора-заравя се с ръце.Дава се дар-храна,вино,тютюн.Молитвал
Материала е от--Кристалът лечител.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор