Загубване на част от душата или нещо подобно

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Lanukio » 02 Юли 2007, 10:50

Имам един малко странен въпрос. Четох за астрал в много теми, но ме интересува не как се излиза,а как се връща от там. Става дума за човек, който не практикува нищо от окултните учения, но в един момент толкова иска да се махне от определено място, че казва, че е усетил как част от него е 'отлетяла'. Сега иска да си върне тази част, но не знае как. Има ли начин, може би въпроса не е и свързан с астрална проекция, а може и да е нещо друго.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 02 Юли 2007, 11:02

Може би желанието му да изчезне от реалността е било толкова неконтролируемо силно, че по някакъв начин сам се е вкарал в някакъв "временен файл", нещо като "Soul asylum. Едва ли става въпрос за трайно проектиране в астрала.... За съжаление излизането от такова състояние трябва да стане по силата на същата неконтрулируемост, ако няма никакъв афинитет към окултизма
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 02 Юли 2007, 12:03

Ако нещо е "излетяло" не го връщай . Това е част от растежа . Както змията си сменя кожата . Щом е излетяло то най-вероятно е трябвало да излети .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 02 Юли 2007, 12:32

Може и да е част от растежа, но този човек иска да си върне това нещо, разстроен е защото не може, освен това казва, че след тази случка, ако мога така да го нарека е започнал да има проблеми със здравето. Може би това, което е отделено е било положително, част която не е издържала на стреса и обстановката, не знам.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 02 Юли 2007, 12:46

"Нещо такова", "нещо подобно", "отлетя някъде си" ...

Може ли да бъдете малко по-конкретни? И все пак говорим за "някой си..."
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Lanukio » 02 Юли 2007, 13:46

Когато някой, който не е наясно какво става ти обяснява,че част от него е отлетяла по негови думи, не мога да съм по-конкретна от това да предам неговите думи. Говорим за някой, защото не става дума за мен, ако ставаше нямаше да питам. Ако разбирах за какво става дума, също нямаше да питам.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 02 Юли 2007, 16:47

Може по шаманския метод . Пациента ляга и се отпуска или медитира или заспива . Шамана ляга до него и започва да търси тази негова част в астрала или това което му липсва . Според това което говориш "животното на силата" му си е отишло . Това влиае 100% на здравето . Та шамана намира това животно и го поема в себе си и после го издишва в гърдите на пациента .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 02 Юли 2007, 18:34

Благодаря .
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси